DwS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2012 Τον βρήκα προσφορά στο e-shop στα 99,70€.OCZ AGT4-25SAT3-128G AGILITY 4 2.5'' SSD 128GB SATA III - - E-SHOP.GRΤι λέτε, αξίζει;Η προσφορά ισχύει για 3 μέρες ακόμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Με 6€ παραπάνω θα πήγαινα σε αυτόν:Samsung 830series 2,5'' 128GB MZ-7PC128B/WWΚαι αυτό όχι γιατί ο Agility 4 δεν αξίζει, αλλά δεν έχω διαβάσει πολλά review στο net, οπότε δεν μπορώ να τον προτείνω ανεπιφύλακτα.Ο Samsung 830 είναι σίγουρη και δοκιμασμένη λύση χωρίς προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 23, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Ο agility 4 πρέπει να είναι ένας vertex 4 αλλά με asynchronous NAND αντί των ακριβότερων synchronous που έχει ο vertex 4 και φυσικά με τις αντίστοιχες επιπτώσεις στις επιδόσεις. Νομίζω σε εγγραφές το αντίκτυπο των asynchronous ΝΑΝD δεν ήταν μεγάλο σε σχέση με vertex 4 αλλά σε ανάγνωση έπεφτε αρκετά. Με τόσο μικρή διαφορά στην τιμή και εγώ πάντως θα πήγαινα σε Samsung 830 που είναι και αρκετά δοκιμασμένος. Το eshop είχε βγάλει πριν 20 ημέρες προσφορά και τον vertex 4 και συνήθως βγάζει σε crazy sundays και από κάποιο SSD.EDIT: πριν λίγο έκανα και ένα search σε skroutz και η διαφορά σε τιμή μεταξύ agility 4 και vertex 4 είναι κάπου στα 6-8€. Οπότε είναι κακή επιλογή ο agility 4 σε αυτά τα χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 23, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Άσε τον agility 4. Πάρε τον samsung. Γενικά από ocz μόνο δοκιμασμένες λύσεις, γιατί φαίνεται το QC τμήμα τους το μετέφεραν στο RMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Αύγουστος 23, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Ok μάγκες, got it ! Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.