Jump to content

Από το 24 pin connector του PSU λείπει ένα pin

alex00a

Recommended Posts

Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό. Το συγκεκριμένο pin δεν χρησιμοποιείται πάντα.

Δες και την φωτό παρακάτω. Αν θυμάμαι καλά πέρυσι που sleevαρα κι εγώ ένα παλιό τροφοδοτικό και σε μένα κένη ήταν.

20-pin-atx-pinout.gif

ξερεις karmen1983 ,δεν εχουμε ολοι τις γνωσεις σου...

και ο gorillakos εχει account εδω ο οποιος ειναι admin sto hwbox.gr

Δεν έχεις ιδέα μάλλον τι σου είπε και για ποιό λόγο... Οπότε, άστο μην το ζορίζεις.

επειδή μου αρέσουν οι ιστορίες

Προφίλ Πωλητή: alex00a - Insomnia.gr

:p

Για κάτι τέτοιους τύπους γουστάρω site με αγγελείες που κατά την εγγραφή θέλει φωτό από την ταυτότητα με ημερίσια εφημερίδα, να έχει ο άλλος τα στοιχεία σου.

Και μετά αν τολμάς, κάνε απατεωνιά.

ξερεις karmen1983 ,δεν εχουμε ολοι τις γνωσεις σου...

και ο gorillakos εχει account εδω ο οποιος ειναι admin sto hwbox.gr

ξεκίνησες τα άκυρα σου παλι . και εγω και ο billpeppas και η karmen ( και άλλοι πολλοί )έχουμε λογαριασμό στο hwbox και σε οποιοδήποτε αλλο forum . η ουσία των forum ειναι να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου με τους αλλους και το αντίστροφο οχι να δημιουργείς θέματα για να μαζέψεις ποστ και να πουλήσεις πράγματα. συνέχισε ετσι και να εισαι σίγουρος οτι δεν θα πουλήσεις τιποτα σε κανένα φορουμ.

ποια ακυρα παλι;

οταν ξερω κατι το λεω...

οταν η ημουν στο hwbox ανοιγα θεματα γτ δεν ηξερα ,ενα φιλος μου εδωσε το pc του για να του κρατησω backup και μετα φορματ,ο gorillakos με εκλεισε απτο hwbox επειδη μολις επιασα τα 50 posts εβαλα αγγελια

ποια ακυρα παλι;

οταν ξερω κατι το λεω...

οταν η ημουν στο hwbox ανοιγα θεματα γτ δεν ηξερα ,ενα φιλος μου εδωσε το pc του για να του κρατησω backup και μετα φορματ,ο gorillakos με εκλεισε απτο hwbox επειδη μολις επιασα τα 50 posts εβαλα αγγελια

Εντάξει εδώ είμαστε διαφορετικό forum και δεν αρκούν τα posts για να ανοίξεις αγγελία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.