alex00a Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2012 Καλησπέρα μόλις τώρα είδα ότι από το 24pin atx connector του τροφοδοτικού λείπει ένα pin. Τι να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό. Το συγκεκριμένο pin δεν χρησιμοποιείται πάντα. Δες και την φωτό παρακάτω. Αν θυμάμαι καλά πέρυσι που sleevαρα κι εγώ ένα παλιό τροφοδοτικό και σε μένα κένη ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 22, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Θα συνεχίσει καιρό το βιολί με τις απορίες; Στο λέω γιατί εδώ εκτός απο ποστ πρέπει να έχεις και μια προυπηρεσία για αγγελίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Αύγουστος 22, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 και το κορυφαίο ειναι οτι χρησιμοποιεί το ίδιο nickname σε ολα τα forum λες και οσοι διαβάζουν λαβ δεν διαβάζουν και αλλα forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Αύγουστος 23, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 επειδή μου αρέσουν οι ιστορίες Προφίλ Πωλητή: alex00a - Insomnia.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex00a Αύγουστος 23, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 ξερεις karmen1983 ,δεν εχουμε ολοι τις γνωσεις σου...και ο gorillakos εχει account εδω ο οποιος ειναι admin sto hwbox.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Αύγουστος 23, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 ξερεις karmen1983 ,δεν εχουμε ολοι τις γνωσεις σου...και ο gorillakos εχει account εδω ο οποιος ειναι admin sto hwbox.grΔεν έχεις ιδέα μάλλον τι σου είπε και για ποιό λόγο... Οπότε, άστο μην το ζορίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 23, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 επειδή μου αρέσουν οι ιστορίεςΠροφίλ Πωλητή: alex00a - Insomnia.gr Για κάτι τέτοιους τύπους γουστάρω site με αγγελείες που κατά την εγγραφή θέλει φωτό από την ταυτότητα με ημερίσια εφημερίδα, να έχει ο άλλος τα στοιχεία σου. Και μετά αν τολμάς, κάνε απατεωνιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Αύγουστος 23, 2012 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 ξερεις karmen1983 ,δεν εχουμε ολοι τις γνωσεις σου...και ο gorillakos εχει account εδω ο οποιος ειναι admin sto hwbox.grξεκίνησες τα άκυρα σου παλι . και εγω και ο billpeppas και η karmen ( και άλλοι πολλοί )έχουμε λογαριασμό στο hwbox και σε οποιοδήποτε αλλο forum . η ουσία των forum ειναι να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου με τους αλλους και το αντίστροφο οχι να δημιουργείς θέματα για να μαζέψεις ποστ και να πουλήσεις πράγματα. συνέχισε ετσι και να εισαι σίγουρος οτι δεν θα πουλήσεις τιποτα σε κανένα φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex00a Αύγουστος 23, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 ποια ακυρα παλι;οταν ξερω κατι το λεω...οταν η ημουν στο hwbox ανοιγα θεματα γτ δεν ηξερα ,ενα φιλος μου εδωσε το pc του για να του κρατησω backup και μετα φορματ,ο gorillakos με εκλεισε απτο hwbox επειδη μολις επιασα τα 50 posts εβαλα αγγελια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 23, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 ποια ακυρα παλι;οταν ξερω κατι το λεω...οταν η ημουν στο hwbox ανοιγα θεματα γτ δεν ηξερα ,ενα φιλος μου εδωσε το pc του για να του κρατησω backup και μετα φορματ,ο gorillakos με εκλεισε απτο hwbox επειδη μολις επιασα τα 50 posts εβαλα αγγελιαΕντάξει εδώ είμαστε διαφορετικό forum και δεν αρκούν τα posts για να ανοίξεις αγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 23, 2012 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 don't feed it :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 23, 2012 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Εδώ κολλάει το κλασικό αλλά πάντα επίκαιροYeah yeah, whatever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Αύγουστος 23, 2012 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Η απάντηση δόθηκε στο 2ο post. Λουκετάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.