kwizard Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2012 Γεια σε ολους..θα ειθελα να ρωτισω πως να κανω πιο δυνατο το σημα για το ιντερνετ .. εχω ενα μοντεμ dlink στο ισογειο αλλα εγω μενω στον δευτερο κι εχω το πολυ 2 γραμες σημα !! θα μπορουσα να δυναμοσω αρκετα το σημα μου με ενα repeater ? κι ακομα τι μαρκα να επιλεξω ? ξερω για την cisco οτι βγαζει καλα repeater ..please τα φωτα σας ! ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Αν δεν μπορείς να τραβήξεις καλώδιο και να στήσεις ένα access point στον δεύτερο, τότε θα μπορούσες να βάλεις ένα repeater στον 1ο όροφο (ή και στο 2ο αν είναι καλό το σήμα σε κάποιο σημείο). Αλλά να ξέρεις ότι με τα repeater η ταχύτητα πέφτει στο μισό, δηλαδή αν το μέγιστο που θα μπορούσε να πιάσει είναι 20Mbps με την προσθήκη repeater θα πέσει στα 10Mbps το πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Αύγουστος 23, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Μπορεις να παρεις μια μεγαλητερη κεραια και ενα usb wireless με δικια του κεραια..Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex00a Αύγουστος 23, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 παρε ενα switch για να εχεις και σταθερες ταχυτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 23, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 παρε ενα switch για να εχεις και σταθερες ταχυτητεςΓια ποιον ακριβως λογο να παρει switch?Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwizard Αύγουστος 23, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Μπορεις να παρεις μια μεγαλητερη κεραια και ενα usb wireless με δικια του κεραια..Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2το δοκιμασα και αυτο και δεν ειδα διαφορα , στα ιδια ειμαι παλι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwizard Αύγουστος 23, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Το θεμα ειναι οτι στην πλακα του 1ου Οροφου εχει πεσει Περλιτης ενδιαμεσα για λογους μονωσης και εμαθα οτι ο περλιτης κοβει τα 3/4 απο το σημα, αυτο που μαλον θα με σωσει ειναι να βγαλω το μοντεμ στην βεραντα.. ..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwizard Αύγουστος 23, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Για ποιον ακριβως λογο να παρει switch?Sent from my HTC HD2 using Tapatalkβοηθαει σε κατι το switch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwizard Αύγουστος 23, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Αν δεν μπορείς να τραβήξεις καλώδιο και να στήσεις ένα access point στον δεύτερο, τότε θα μπορούσες να βάλεις ένα repeater στον 1ο όροφο (ή και στο 2ο αν είναι καλό το σήμα σε κάποιο σημείο). Αλλά να ξέρεις ότι με τα repeater η ταχύτητα πέφτει στο μισό, δηλαδή αν το μέγιστο που θα μπορούσε να πιάσει είναι 20Mbps με την προσθήκη repeater θα πέσει στα 10Mbps το πολύ.Μετριμενο μου το βγαζει 4,9Mbs αρα με τον repeater θα παει στα 2,4Mbs...? :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 23, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Αν βάλεις το repeater στο 2ο όροφο ναι. Αν το βάλεις στον 1ο θα πιάνει καλύτερα, άρα θα έχει πιο μεγάλη ταχύτητα που θα πέφτει στο μισό λόγω του repeater. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 23, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 βοηθαει σε κατι το switch?πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex00a Αύγουστος 23, 2012 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 επεκτηνει το internet και θα χει σταθερες ταχυτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Αύγουστος 23, 2012 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Αν χρησιμοποιειτε κοινη γραμμη ρευματος μπορεις να βαλεις και PLC (δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα πιστευω οτι θα δουλευει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.