Lewnidas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2004 Παιδια τελικα πουλαω τη μητρικη και τον επεξεργαστη αυριο και σκευτηκα να περασω μια βολτα απο πλαισιο να δω τι γινεται και βρηκα την znf3 100ε τελικη ,δεν εχω κοιταξει review στο ιντερνετ απλως γενικα 8α η8ελα να μα8ω αν ειναι καλη και αν την εχει καποιος να μου πει αν αξιζει η αγορα ,το μονο κακο που ειδα ειναι οτι δεν εχε φσν πανω στη ψυκτρα του chipset,φυσικα υπαρχει και η zenith αλλα ερχετε 80 πανω τα οποια δεν ξερς αν τα αξιζει.
zyx Αύγουστος 10, 2004 #2 Αύγουστος 10, 2004 εξαρτατε τη ψαχνεις. οικονομια οι τις τοπ επιδοσεις στο ο/c? αυτην την στιγμη απο οτι εχω δει προβαδηζμα εχει το epox. ειναι πιο ακριβο ομως. αν δεν βιαζεσαι περιμενε λιγο και το dfi. γιατι θα τα εχει ολα και θα εισαι κομπλε. αν βιασεσαι και δεν δες να δοσεις παραπανο λεφτα πιστευο οτι ειναι μια τιμια αγορα
unstoppable Αύγουστος 10, 2004 #3 Αύγουστος 10, 2004 Η μητρικη ειναι πολυ καλη αν και εχει τα προβληματακια της, εμενα με εχει ικανοποιησει πληρως και με 100 ειναι αψογη αγορα. (αληθεια τι ειναι το φσν,lololol:hehe: :tomato: ) (Προσπαθησε να γραφεις ελληνικα, σου εχουν γινει παρατηρησεις επανειλημμενα)
Lewnidas Αύγουστος 10, 2004 Author #4 Αύγουστος 10, 2004 χαβ φαν ασταματητε !!δηλαδη μπορει να φτασει 250 μπας η δικια σου?πολυ msi βλεπω να κυκλοφορει,η ουσια ειναι οτι εχω twinmos pc 3200 kai δεν γνωριζω αν μπορουν να φτασουν τα 250.
kbilly13 Αύγουστος 11, 2004 #6 Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Lewnidas [Σήμερα, στις 00:32] ,η ουσια ειναι οτι εχω twinmos pc 3200 kai δεν γνωριζω αν μπορουν να φτασουν τα 250. δεν νομίζω να φτάσει η twinmos 250 σε 1:1Τι chips έχουν?Θα δεις μέχρι που μπορεί να φτάσει synch, και μετά θα τις κατεβάσεις τις μνήμες (με διαιρέτη) για να βρεις τα όρια του επεξεργαστή, και να δεις τι "συμφέρει".Εμένα δούλεψε 245 synch με μνήμες 2*512 pc4000, αλλά όχι για πολύ....δεν πρόλαβα να δοκιμάσω για παραπάνω - ήμουν άτυχος...Πάντως για 100 ευρώ είναι καλή αγορά, δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα κατασκευής βέβαια, αλλά γενικά πάει καλά (και στα review) και αρκετός κόσμος είναι ευχαριστημένος - (εγώ όχι πάντως, αν και κατά πάσα πιθανότητα έπεσα σε κακό κομμάτι)
Lewnidas Αύγουστος 11, 2004 Author #7 Αύγουστος 11, 2004 ελα οκ με πεισατε δεν τη περνω,,απλως ρε γαμψτο δεν εχω υπομονη για την dfi
zyx Αύγουστος 11, 2004 #8 Αύγουστος 11, 2004 σκεψου ομος οτι θα εχεις μια μητρικη(δφι) που δεν θα χρειαστης ουτε ενα mod
Lewnidas Αύγουστος 11, 2004 Author #9 Αύγουστος 11, 2004 Αντε να δουμε ποτε 8α ερ8ει και ελλαδα,μηπως γνωριζει κανεις κανεναν μαγαζι που να φερνει dfi μητρικες?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.