Mitos175 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2012 Καλησπερα παιδια.Αυριο θα αγορασω ενα καινουργιο ποντικι μαζι με ενα mouse pad. Τα ευρα που διαθετουμε ειναι 70 αντε 80 ευρω στα βαρια. Η χρηση του θα ειναι και gaming αλλα και μερικα σχεδιαστικα προγραμματα.Εγω σκεφτομαι τουτο εδω εδω λογο των κουμπιων που εχει. Σε αυτα τα λεφτα ολοι βλεπω να προτινουν το DeathAdder αλλα δεν μου αρεσει το οτι δεν εχει αυτα τα εξτρα κουμπια οπως το Cm που μου ειναι αρκετα βολικα και χρησιμα.Απο mousepad επειδη δεν ξερω δεν διαλεξα τιποτα αλλα πιστευω ενα 20 ευρω ειναι κομπλε. Αν οχι πειτε να μαζεψω τιποτα παραπανω αμα ειναι αρκει να το αξιζει. Το κυριοτερο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι μεγαλο.
Mitos175 Αύγουστος 22, 2012 Author #3 Αύγουστος 22, 2012 ποντικη ? ενα λαθος καναμε αμεσως να πεσετε να με φατε :P
konservas Αύγουστος 22, 2012 #4 Αύγουστος 22, 2012 Κι'αυτό φαίνεται ωραίο αλλά δε ξέρω αν μαζεύει σκόνη: Home & Fun - MOUSEPAD - G-store The Ultimate Gadget Store // Gadget Store gadgets Το πολύ πολύ να βάζεις λίγο σκούπα πότε πότε
Mitos175 Αύγουστος 22, 2012 Author #5 Αύγουστος 22, 2012 Κι'αυτό φαίνεται ωραίο αλλά δε ξέρω αν μαζεύει σκόνη: Home & Fun - MOUSEPAD - G-store The Ultimate Gadget Store // Gadget Store gadgets Το πολύ πολύ να βάζεις λίγο σκούπα πότε πότε αυτο θα το βλεπω συχνα πανω στην ταρατσα παρεα με τα χαλια και τις μοκετες οταν τα πλενει η μανα μου λογικα.
DwS Αύγουστος 22, 2012 #7 Αύγουστος 22, 2012 Το Corsair Vengeance M90 αξιζει?Και τα 2 που έβαλες αξίζουν, αλλά το Corsair Vengeance M90 είναι ελαφρώς καλύτερο.Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τις ανάγκες και τα γούστα σου.Δηλαδή για να καταλάβω, θέλεις κάτι που να έχει πολλά πλαϊνά κουμπιά;Στη θέση σου θα πήγαινα σε κάποιο Razer Naga(βγαίνει γύρω στα 80€), μιας και έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές και θεωρείται πολύ "σκυλί".Πήγαινε μία βόλτα σε κάποιο Πλαίσιο ή σε κάποιο άλλο μαγαζί στην περιοχή σου και δοκίμασε το να δεις αν σε βολεύει.Όσο για mousepad, καλό θα ήταν να πάρεις το αντίστοιχο mousepad που προτείνει η εταιρεία για το συγκεκριμένο ποντίκι.
HellhammeR Αύγουστος 22, 2012 #8 Αύγουστος 22, 2012 απο steelseries το σχήμα δεν σε αρέσει ? πχ [ame=http://www.amazon.co.uk/SteelSeries-Xai-Laser-Gaming-Mouse/dp/B002J9G5B8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1345665841&sr=8-3]SteelSeries Xai Laser Gaming Mouse (PC): Amazon.co.uk: PC & Video Games[/ame]
Mitos175 Αύγουστος 22, 2012 Author #9 Αύγουστος 22, 2012 Και τα 2 που έβαλες αξίζουν, αλλά το Corsair Vengeance M90 είναι ελαφρώς καλύτερο.Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τις ανάγκες και τα γούστα σου.Δηλαδή για να καταλάβω, θέλεις κάτι που να έχει πολλά πλαϊνά κουμπιά;Στη θέση σου θα πήγαινα σε κάποιο Razer Naga(βγαίνει γύρω στα 80€), μιας και έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές και θεωρείται πολύ "σκυλί".Πήγαινε μία βόλτα σε κάποιο Πλαίσιο ή σε κάποιο άλλο μαγαζί στην περιοχή σου και δοκίμασε το να δεις αν σε βολεύει.Όσο για mousepad, καλό θα ήταν να πάρεις το αντίστοιχο mousepad που προτείνει η εταιρεία για το συγκεκριμένο ποντίκι.Τελικα θα παρω το M90 με 50 ευρω απο ενα συμφορουμιτη.Για mousepad δεν ειδα να λεει κατι η corsair.
Mitos175 Αύγουστος 22, 2012 Author #10 Αύγουστος 22, 2012 απο steelseries το σχήμα δεν σε αρέσει ? πχ SteelSeries Xai Laser Gaming Mouse (PC): Amazon.co.uk: PC & Video Games Ωραιο ειναι αλλα οπως ειπα θελω πολλα κουμπακια :P Ετσι οπως τα βλεπω απο Steelseries θα παρω το pad λογικα.
Mitos175 Αύγουστος 23, 2012 Author #11 Αύγουστος 23, 2012 Καλησπερα παιδια.Για παντ σκεφτομαι τουτο εδω τα αξιζει τα λεφτα του?
GruntGR Αύγουστος 23, 2012 #12 Αύγουστος 23, 2012 Καλησπερα παιδια.Για παντ σκεφτομαι τουτο εδω τα αξιζει τα λεφτα του? no, καλυτερα steelseries qck που ειναι και στα ιδια λεφτα
DwS Αύγουστος 30, 2012 #13 Αύγουστος 30, 2012 Τι λέει το Μ90 αρχηγέ, καλό;Mousepad καλό και σχετικά φθηνό είναι το QcK όπως σου είπε και ο Grunt, χτύπα το !
Mitos175 Αύγουστος 30, 2012 Author #14 Αύγουστος 30, 2012 Τι λέει το Μ90 αρχηγέ, καλό;Mousepad καλό και σχετικά φθηνό είναι το QcK όπως σου είπε και ο Grunt, χτύπα το ! Δεν προλαβα να το δουλεψω ακομα μιας και ειμαι εκτος θεσσαλονικης. Μολις ανεβω θα σου πω εντυπωσεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.