Jump to content

Ποντικι

Mitos175

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια.

Αυριο θα αγορασω ενα καινουργιο ποντικι μαζι με ενα mouse pad. Τα ευρα που διαθετουμε ειναι 70 αντε 80 ευρω στα βαρια.

Η χρηση του θα ειναι και gaming αλλα και μερικα σχεδιαστικα προγραμματα.

Εγω σκεφτομαι τουτο εδω εδω λογο των κουμπιων που εχει. Σε αυτα τα λεφτα ολοι βλεπω να προτινουν το DeathAdder αλλα δεν μου αρεσει το οτι δεν εχει αυτα τα εξτρα κουμπια οπως το Cm που μου ειναι αρκετα βολικα και χρησιμα.

Απο mousepad επειδη δεν ξερω δεν διαλεξα τιποτα αλλα πιστευω ενα 20 ευρω ειναι κομπλε. Αν οχι πειτε να μαζεψω τιποτα παραπανω αμα ειναι αρκει να το αξιζει. Το κυριοτερο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι μεγαλο.

Κι'αυτό φαίνεται ωραίο αλλά δε ξέρω αν μαζεύει σκόνη: Home & Fun - MOUSEPAD - G-store The Ultimate Gadget Store // Gadget Store gadgets

Το πολύ πολύ να βάζεις λίγο σκούπα πότε πότε

:hehe:

αυτο θα το βλεπω συχνα πανω στην ταρατσα παρεα με τα χαλια και τις μοκετες οταν τα πλενει η μανα μου λογικα.

Το Corsair Vengeance M90 αξιζει?

Και τα 2 που έβαλες αξίζουν, αλλά το Corsair Vengeance M90 είναι ελαφρώς καλύτερο.

Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τις ανάγκες και τα γούστα σου.

Δηλαδή για να καταλάβω, θέλεις κάτι που να έχει πολλά πλαϊνά κουμπιά;

Στη θέση σου θα πήγαινα σε κάποιο Razer Naga(βγαίνει γύρω στα 80€), μιας και έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές και θεωρείται πολύ "σκυλί".

Πήγαινε μία βόλτα σε κάποιο Πλαίσιο ή σε κάποιο άλλο μαγαζί στην περιοχή σου και δοκίμασε το να δεις αν σε βολεύει.

Όσο για mousepad, καλό θα ήταν να πάρεις το αντίστοιχο mousepad που προτείνει η εταιρεία για το συγκεκριμένο ποντίκι.

απο steelseries το σχήμα δεν σε αρέσει ? πχ [ame=http://www.amazon.co.uk/SteelSeries-Xai-Laser-Gaming-Mouse/dp/B002J9G5B8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1345665841&sr=8-3]SteelSeries Xai Laser Gaming Mouse (PC): Amazon.co.uk: PC & Video Games[/ame]

Και τα 2 που έβαλες αξίζουν, αλλά το Corsair Vengeance M90 είναι ελαφρώς καλύτερο.

Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τις ανάγκες και τα γούστα σου.

Δηλαδή για να καταλάβω, θέλεις κάτι που να έχει πολλά πλαϊνά κουμπιά;

Στη θέση σου θα πήγαινα σε κάποιο Razer Naga(βγαίνει γύρω στα 80€), μιας και έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές και θεωρείται πολύ "σκυλί".

Πήγαινε μία βόλτα σε κάποιο Πλαίσιο ή σε κάποιο άλλο μαγαζί στην περιοχή σου και δοκίμασε το να δεις αν σε βολεύει.

Όσο για mousepad, καλό θα ήταν να πάρεις το αντίστοιχο mousepad που προτείνει η εταιρεία για το συγκεκριμένο ποντίκι.

Τελικα θα παρω το M90 με 50 ευρω απο ενα συμφορουμιτη.

Για mousepad δεν ειδα να λεει κατι η corsair.

Καλησπερα παιδια.

Για παντ σκεφτομαι τουτο εδω τα αξιζει τα λεφτα του?

no, καλυτερα steelseries qck που ειναι και στα ιδια λεφτα :)

Τι λέει το Μ90 αρχηγέ, καλό;

Mousepad καλό και σχετικά φθηνό είναι το QcK όπως σου είπε και ο Grunt, χτύπα το !

Τι λέει το Μ90 αρχηγέ, καλό;

Mousepad καλό και σχετικά φθηνό είναι το QcK όπως σου είπε και ο Grunt, χτύπα το !

Δεν προλαβα να το δουλεψω ακομα μιας και ειμαι εκτος θεσσαλονικης.

Μολις ανεβω θα σου πω εντυπωσεις :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.