Jump to content

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!

kallileo

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Ελληνίδα

Συνηθίσαμε με τις νίκες και μας κακοφαίνεται τώρα ...

Εγώ πάντως είδα μιά συνέντευξη του προπονητή του ΠΑΟΚ , δεν είμαι και πολύ ποδοσφαιρόφιλη αλλά νομίζω Αναστασιάδη τον έλεγαν , έλεγε ότι η Μακάμπι είναι καλύτερη ομάδα και γενικά ήταν μέσα στην ηττοπάθεια . Δεν παίρνουν έτσι τις νίκες ρεεεεεεεεεεεεεε !

Πάντως θα τους κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο τους , λέει πιό καλά ε ?

Λες να ερθουν να μας υποστηριξουν Παλαιστηνιοι?????

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 11:24]

Λες να ερθουν να μας υποστηριξουν Παλαιστηνιοι?????

Λες ?

Εγώ πάντως λέω να τους πούμε ότι δεν είναι αρκετά ασφαλές να παίξουμε στο Ισραήλ και να παίξουμε σε τρίτη χώρα !

Αρχική απάντηση από kallileo

Εγω παντα το ελεγα.........με πιο βασικο τους καφρους φιλαθλους και την βοηθεια της πολιτειας.

Δεν εννοούσα αυτό. Αλλά ειλικρινά μου τι δίνει να χρεώνονται οι αποτυχίες στην ******* τη τύχη και οι επιτυχίες δεν ξέρω και γω σε τι. Στη μαγκιά, στο μάγο (τον όποιο μάγο) στον προπονητή στο Θεό τον πρόεδρο και κάτι τέτοια χαριτωμένα. Τουλάχιστον εγώ ως Παναθηναϊκός ξέρω το εξής: Αν θα παίξω καλά θα κερδίσω(τουλάχιστον στην Ευρώπη) αν παίξω χάλια θα πάρω μια μερίδα @@

επαιξε ο ΠΑΟΚ χθες καλα και εχετε παραπονο?δλδ ελεος.....ειδατε πουθενα κεντρο σε αυτη την ομαδα???ειδατε πουθενα γρηγορο παιχνιδι?εγω ειδα μια ομαδα που προσπαθουσε με μπαλιες απο την περιοχη της....να βγαλει σεντρα στην περιοχη της μακαμπι για να βαλει γκολ..πουθενα κατεβασμα της μπαλας,ακυρες αλλαγες του αναστασιαδη και ******* που δεν εβαλε τοχουρογλου που ο ανθρωπος επαιξε σχεδον σε ολα τα φιλικα....ΔΛΔ ποσο ελεος ειναι ο προπονητης...τερμα τουβλο.παο ειμαι αλλα πολυ κριμα για τον παοκ που δυσκολα θα περασει πλεον σε ομιλους,αυτα τα 2 δις που θα επερνε θα τον βοηθουσαν αρκετα...απλα kallileo αμα βλεπεις οτι μια ομαδα δεν παιζει δεν φταιει η αλλη που επαιξε.gl στο ισραηλ σε 13-14 μερες :)

Καλα εχουμε ξεφτυλιστει τελειως!!!!!!!!

Ο Παοκ χρησιμοποιησε παικτη που ηταν τιμωρημενος στην Ευρώπη, τον Λουκα και εχασε το παιχνιδι στα χαρτια 0-3.

Να πεθανουν ολοι ρε!!!!!!!!!!:wall: :wall: :wall: :wall:

Αρχική απάντηση από kallileo

Καλα εχουμε ξεφτυλιστει τελειως!!!!!!!!

Ο Παοκ χρησιμοποιησε παικτη που ηταν τιμωρημενος στην Ευρώπη, τον Λουκα και εχασε το παιχνιδι στα χαρτια 0-3.

Να πεθανουν ολοι ρε!!!!!!!!!!:wall: :wall: :wall: :wall:

Lol μου ηθελε και CL:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Και εγώ το άκουσα τη μ*****α είναι αυτή ρε παιδιά. Δηλαδή για να προκριθούμε θέλουμε 4-0 και πάνω. Πάει χάθηκε η πιο μεγάλη ευκαιρία. Μόνο σε ένα θαύμα μπορούμε να ελπίζουμε τώρα.:tomato: :tomato: :jump:

Για όποιον δεν το ξέρει είμαι Παναθηναϊκός. Τυπικά στα π@π@ρι@ μου αν ο ΠΑΟΚ θα προκρινόταν. Αλλά ρε γαμώ την τρέλα μου μιλάμε για μια ομάδα η οποία τα προηγούμενα χρόνια έχει δει το Χάρο (κραχ) με τα μάτια της ουκ ολίγες φορές. Και τώρα στη καλύτρη ευκαιρία της να ξελασπώσει κάνει τέτοιες ηλιθιότητες. Ε τι να πω. Είναι μαλάκες με πατέντα

καλα ρε παιδιά γιατί χάθηκε η ευκαιρία . Τόσο δύσκολο είναι να πιάσει απόδοση ο ΠΑΟΚ στο Τελ Αβιβ και να τους διαλύσει με 4/5 - 0.Έλα δεν θέλω ηττοπάθειες. ΠΑΟΚΑΡΑ γ***** τους. Και είμαι και Ολυμπιακός

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.