Jump to content

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!

kallileo

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Ε πες μας γιατι βρε παιδι:)

EDIT:Προσεξα πως στον Alpha εχει ποδοσφαιρο...και λεει 1-0.... για αυτο εχεις νευρα?????

Supersport...........Paok - Εβραιοι 1-2.

Μιλαμε ειναι πολυ κωλοφαρδοι..............αν κεδισουν πρεπει να κανουν κανα ταμα στο Ταλμουδ.

ΠΑΟΚ-Μακαμπι τελ αβιβ 1-2 τελικό.γαμω το φελέκι μου. σήμερα νευρίασα περισσότερο από ότι νευριάζω με τον Θρύλό. Και μην με ρωτήσετε τη ομάδα είμαι .ειμαι Ελλαδάρα πάνω από όλα και μετα Ολυμπιακος. Αλλά ακόμα και ο ΠΑΟ να παίζει γουστάρω να τρώνε λαρύγγια.

Αρχική απάντηση από tsompanos

ΠΑΟΚ-Μακαμπι τελ αβιβ 1-2 τελικό.γαμω το φελέκι μου. σήμερα νευρίασα περισσότερο από ότι νευριάζω με τον Θρύλό. Και μην με ρωτήσετε τη ομάδα είμαι .ειμαι Ελλαδάρα πάνω από όλα και μετα Ολυμπιακος. Αλλά ακόμα και ο ΠΑΟ να παίζει γουστάρω να τρώνε λαρύγγια.

ετσι ειναι και εγω τα εχω παρατησει εδω και πολα χρονια αλλα ειναι κριμα δλδ απο τον ΘΕΟ. τι να πω μεγαλη ατυχια. αλλα ετσι ειναι αν δεν ειναι ντερπη τα περνουμε στο χαβαλε και παντα την παταμε

4-5 τεμαχια εκει κατω πρεπει να βαλει ο παοκ εκει γιατι δεν ειναι και καμια ομαδα της προκοπης 3 τελικες 2 γκολ και το 2ο χωρις να το θελουν ειναι να:wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

γερα στη ρεβανς

Αρχική απάντηση από satkok

4-5 τεμαχια εκει κατω πρεπει να βαλει ο παοκ εκει γιατι δεν ειναι και καμια ομαδα της προκοπης 3 τελικες 2 γκολ και το 2ο χωρις να το θελουν ειναι να:wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

γερα στη ρεβανς

Ρε λιμά ηταν.......κατα λαθος εβαλαν τα γκολ και οι αμυνα τους ηταν για τα μπαζα.

Οι δικοι μας ηταν μ@λ@κες.......

Αρχική απάντηση από OverFlow

O Λιακουρας εγραψε παλι!!! οπως μονο αυτος ΞΕΡΗ.:tomato:

Ποιος ειναι αυτος?????

Συνηθίσαμε με τις νίκες και μας κακοφαίνεται τώρα ...

Εγώ πάντως είδα μιά συνέντευξη του προπονητή του ΠΑΟΚ , δεν είμαι και πολύ ποδοσφαιρόφιλη αλλά νομίζω Αναστασιάδη τον έλεγαν , έλεγε ότι η Μακάμπι είναι καλύτερη ομάδα και γενικά ήταν μέσα στην ηττοπάθεια . Δεν παίρνουν έτσι τις νίκες ρεεεεεεεεεεεεεε !

Πάντως θα τους κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο τους , λέει πιό καλά ε ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.