kallileo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2004 Ειμαστε καταραμενοι ρε γ@μωτη ταναπου μου γ@μω.Απο του ανυπαρκτους Εβραιους ρε!!!!!!Ευτυχως μολις μπηκε ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 10, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 ?????Θα φταιω αν ρωτησω τι ακριβως θελει να πει.. και σχολιασω το σφαξιμο της γραμματικης..?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Αύγουστος 10, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 kallileo πειραζει αν σου πω οτι δεν καταλαβα????? Αν θες κανε μια επεξηγηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 10, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ.ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΤΡΕΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ LIVERPOOL ΚΕΡΔΙΖΕΙ/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Αύγουστος 10, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Ε πες μας γιατι βρε παιδι EDIT:Προσεξα πως στον Alpha εχει ποδοσφαιρο...και λεει 1-0.... για αυτο εχεις νευρα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 10, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 1-2 τωρα, αν καταφερουν να αποκλειστουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 10, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Ε πες μας γιατι βρε παιδι EDIT:Προσεξα πως στον Alpha εχει ποδοσφαιρο...και λεει 1-0.... για αυτο εχεις νευρα????? Supersport...........Paok - Εβραιοι 1-2. Μιλαμε ειναι πολυ κωλοφαρδοι..............αν κεδισουν πρεπει να κανουν κανα ταμα στο Ταλμουδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Αύγουστος 10, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Να βαλω να το δω?????Μπααα...θα νευριασω κι εγω μετα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 10, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 καλα ρε ειμαστε χωριο. ουτε το χωριο δεν μπορουμε να κερδισουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Αύγουστος 10, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Καλησπερα ρε παιδια..Τωρα ηρθα απο διακοπες και ειμαι λιγο εκτος...ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΤΕ??Για πειτε τελικο σκορ...που παιζαν???Σαλονικα η στο κωλομερος???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Αύγουστος 10, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 ΠΑΟΚ-Μακαμπι τελ αβιβ 1-2 τελικό.γαμω το φελέκι μου. σήμερα νευρίασα περισσότερο από ότι νευριάζω με τον Θρύλό. Και μην με ρωτήσετε τη ομάδα είμαι .ειμαι Ελλαδάρα πάνω από όλα και μετα Ολυμπιακος. Αλλά ακόμα και ο ΠΑΟ να παίζει γουστάρω να τρώνε λαρύγγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 10, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Αρχική απάντηση από tsompanos ΠΑΟΚ-Μακαμπι τελ αβιβ 1-2 τελικό.γαμω το φελέκι μου. σήμερα νευρίασα περισσότερο από ότι νευριάζω με τον Θρύλό. Και μην με ρωτήσετε τη ομάδα είμαι .ειμαι Ελλαδάρα πάνω από όλα και μετα Ολυμπιακος. Αλλά ακόμα και ο ΠΑΟ να παίζει γουστάρω να τρώνε λαρύγγια. ετσι ειναι και εγω τα εχω παρατησει εδω και πολα χρονια αλλα ειναι κριμα δλδ απο τον ΘΕΟ. τι να πω μεγαλη ατυχια. αλλα ετσι ειναι αν δεν ειναι ντερπη τα περνουμε στο χαβαλε και παντα την παταμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Αύγουστος 10, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 οχοχοχ...θα γινει χαμος πανω......Κριμα παντως....τον θελω τον Παοκ στο champions league.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny1416003182 Αύγουστος 10, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Έχουμε και ρεβανς ευτηχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Αύγουστος 10, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 4-5 τεμαχια εκει κατω πρεπει να βαλει ο παοκ εκει γιατι δεν ειναι και καμια ομαδα της προκοπης 3 τελικες 2 γκολ και το 2ο χωρις να το θελουν ειναι να :wall: :wall: γερα στη ρεβανς Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Αύγουστος 10, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 O Λιακουρας εγραψε παλι!!! οπως μονο αυτος ΞΕΡΗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 11, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από satkok 4-5 τεμαχια εκει κατω πρεπει να βαλει ο παοκ εκει γιατι δεν ειναι και καμια ομαδα της προκοπης 3 τελικες 2 γκολ και το 2ο χωρις να το θελουν ειναι να :wall: :wall: γερα στη ρεβανς Ρε λιμά ηταν.......κατα λαθος εβαλαν τα γκολ και οι αμυνα τους ηταν για τα μπαζα. Οι δικοι μας ηταν μ@λ@κες....... Αρχική απάντηση από OverFlow O Λιακουρας εγραψε παλι!!! οπως μονο αυτος ΞΕΡΗ. Ποιος ειναι αυτος????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 11, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 τελικά ο ΠΑΟΚ έχει πολλά κοινά με τον Ολυμπιακό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 11, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO τελικά ο ΠΑΟΚ έχει πολλά κοινά με τον Ολυμπιακό.... Εγω παντα το ελεγα.........με πιο βασικο τους καφρους φιλαθλους και την βοηθεια της πολιτειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Αύγουστος 11, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Συνηθίσαμε με τις νίκες και μας κακοφαίνεται τώρα ...Εγώ πάντως είδα μιά συνέντευξη του προπονητή του ΠΑΟΚ , δεν είμαι και πολύ ποδοσφαιρόφιλη αλλά νομίζω Αναστασιάδη τον έλεγαν , έλεγε ότι η Μακάμπι είναι καλύτερη ομάδα και γενικά ήταν μέσα στην ηττοπάθεια . Δεν παίρνουν έτσι τις νίκες ρεεεεεεεεεεεεεε !Πάντως θα τους κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο τους , λέει πιό καλά ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.