Andrewk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2012 Καλησπέρα σας,πρωτα οφειλω να πω οτι το forum σας ειναι φοβερο και με εχει βοηθησει σε αρκετα θεματα!!Λοιπον,ημουν κατοχος του Microsoft Wireless Optical Mouse 5000,αρκετα ικανοποιημενος και με βολευε απιστευτα απο την αλλη ειχα βαρεθει να βγαζω και να καθαριζω το scroll(αν το λεω σωστα)γιατι επερνε χνουδια και μετα δεν δουλευε,δεν χρησιμοποιουσα mouse pad,κυλαγε τελεια στο ξυλο του γραφειου μου..Δυστυχως εσπασε..Οποτε,ψαχνω για καινουργιο ή για καποιο μεταχειρισμενο (θα φτιαξω αγγελια)..Θελω να ειναι μεγαλο,να εχει αριστερο ρυθμιζομενο πληκτρο(με βολευει παρα πολυ για την λειτουργια back στους φακελους).Θα με βολευε να ειναι ασυρματο αλλα και με καλωδιο δεν θα με πειραζε το θελω για desktop..Τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 40-50 ευρω max...Η αγορα μπορει να γινει και απο ebay.Εχω δει καποια razer gamer που ειναι τρομερα..Θα χρειαστω και mouse pad για αυτα??Για πειτε μου την γνωμη σας..Να προσθέσω οτι παιζω παιχνιδια τυπου call of duty,bf3 οποτε κοιταζω περισσοτερο σε gamer mouse
argy1 Αύγουστος 21, 2012 #3 Αύγουστος 21, 2012 +1 ευτυχισμένος κάτοχος Razer Deathadder ! Τοτε να αλλαξεις avatar Eγω εχω 3 χρονια τωρα το abyssus,σε γενικες γραμες ειμαι ευχαριστημενος.Το μονο που δεν θα με χαλαγε αν ηταν λιγο μεγαλυτερο αλλα τωρα το συνηθισα.Στο παιχνιδι (MW3) ειναι απλα κορυφαιο!Επισης ολα τα ποντικια για gaming ειναι καλο να τα συνδυασεις με ενα καλο mousepad. Το καλυτερο παντως που μπορεις να κανεις ειναι να πας σε ενα μαγαζι και να τα πιασεις ωστε να δεις τι σου ταιριαζει,μολις ξεχωρισεις 2-3 που σε βολευουν μπορεις να ρωτησεις εδω για να σου πουν την γνωμη τους παιδια που τα χρησιμοποιουν.
HellhammeR Αύγουστος 21, 2012 #4 Αύγουστος 21, 2012 για 40-50 ευρώ αν βρεις το DA είναι το best value for money. εκτός και αν πάρει κάποιο της logitech πχ g400 με κάνα 30άρη αν δεν θες να δώσεις τόσα λεφτά.
Andrewk Αύγουστος 21, 2012 Author #5 Αύγουστος 21, 2012 Απο οτι ειδα στο ebay παιζει γυρω στο 40αρι το DA..Που μπορω να το δω απο κοντα??Πηγα πλαισιο multirama στο περιστερι αλλα δεν το ειχε..Εχω βρει το Abyssus 17 ευρω με δωρεαν μεταφορικα,φολα μου φαινεται...http://viewitem.eim.ebay.gr/Free-ship-Razer-Abyssus-Gaming-Laser-Mouse-35Ghz-3500dpi-Mirror-Edition-MRA01/190716378034/item
HellhammeR Αύγουστος 21, 2012 #6 Αύγουστος 21, 2012 δεν είναι φόλα το abyssus μια χαρά mouse είναι για τόσο χαμηλή τιμή. απλά δεν έχει side buttons και ξενερώνει. Το Deathadder, άμα το σχήμα που προτιμάς στα ποντίκια είναι μεγάλο τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε βολέψει.
DwS Αύγουστος 21, 2012 #7 Αύγουστος 21, 2012 Τοτε να αλλαξεις avatar Πλάκα πλάκα σαν να το μετανιώνω που δεν πήρα το Deathadder !
argy1 Αύγουστος 21, 2012 #8 Αύγουστος 21, 2012 Πλάκα πλάκα σαν να το μετανιώνω που δεν πήρα το Deathadder ! Eμενα παντως σιγουρα θα ειναι το επομενο ποντικι μου,οπως ειπα και πιο πανω το abyssus ειναι καταπληκτικο ποντικι το μονο μειωνεκτιμα ειναι το μεγεθος.Το Deathadder ομως ειναι το ιδανικο κατα την γνωμη μου!
Andrewk Αύγουστος 21, 2012 Author #9 Αύγουστος 21, 2012 δεν είναι φόλα το abyssus μια χαρά mouse είναι για τόσο χαμηλή τιμή. απλά δεν έχει side buttons και ξενερώνει. Το Deathadder, άμα το σχήμα που προτιμάς στα ποντίκια είναι μεγάλο τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε βολέψει.Δεν λεω οτι ειναι φολα το abyssus αλλα του συγκεκριμενου πωλητη,ειναι 10ευρω κατω απο το επομενο abyssus..Τελικα παω για Da
Andrewk Αύγουστος 25, 2012 Author #10 Αύγουστος 25, 2012 Παιδια καπου διαβασα οτι το respawn εχει διαφορα στο φακο και δεν εχει drift control.Ισχυει κατι τετοιο?Αυτο ειναι το καινουργιο deathadder?Razer DeathAdder 3500dpi Gaming Maus Mouse Neu Brandnew|eBayΓια αυτο λεω μαλλον,που ερχετε και με mouse pad..Το mouse pad που εχει ειναι small,θα με βολεψει??Razer DeathAdder 3.5G USB Gaming Mouse + Goliathus Pad|eBay
vagsk Αύγουστος 25, 2012 #11 Αύγουστος 25, 2012 Το deathadder έχει οπτικό φακό και ναι, δεν έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι με τους laser φακούς.
Andrewk Αύγουστος 25, 2012 Author #12 Αύγουστος 25, 2012 Το deathadder έχει οπτικό φακό και ναι, δεν έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι με τους laser φακούς.Κοιτα τι εννοω Ποντίκι Razer Deathadder Re-Spawn review, όπλο για gamers | myPlaisio.grΘυμάστε προηγουμένως που σας είπα πως το Deathadder Re-Spawn είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του κλασικού Deathadder;Μία ακόμα αλλαγή της νέας έκδοσης είναι πως ο νέος 3.5G infrared sensor που χρησιμοποιείτε δεν έχει drift control, πράγμα πολύ σημαντικό για τους gamers.
vagsk Αύγουστος 25, 2012 #13 Αύγουστος 25, 2012 Καλά αυτή η "νέα" έκδοση έχει παλιώσει προ πολλού στο εξωτερικό.Το DA είναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η optical τεχνολογία. Και σε ποιότητα είναι αρκετά καλό.
Andrewk Αύγουστος 25, 2012 Author #14 Αύγουστος 25, 2012 Καλά αυτή η "νέα" έκδοση έχει παλιώσει προ πολλού στο εξωτερικό.Το DA είναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η optical τεχνολογία. Και σε ποιότητα είναι αρκετά καλό.Με λιγα λογια τα ποντικια που εχει το ebay ειναι τα 'νεα',σωστα;;Το small mouse pad πιστευεις οτι θα βολευει ή να παρω ενα απο ελλαδα;Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2
Andrewk Σεπτέμβριος 4, 2012 Author #15 Σεπτέμβριος 4, 2012 Τελικα αγορασα το deathadder..Πολυ ομορφο..Για πειτε ρυθμισεις που χρησιμοποιειτε στο synapse..
Alexopus6 Σεπτέμβριος 4, 2012 #16 Σεπτέμβριος 4, 2012 Μεγειές!!Βγάλε το synapse asap. Βάλε driver version 3.05 firmware 2.45Sens το αφήνεις ως έχει 10 δεν πειράζεις ποτέ απο τους drivers, θα ρυθμίσεις μεσα στο εκάστοτε game.500hz, (dpi ότι σε βολευει 900-1800). Χωρίς drivers αν θες το mouse default παίζει 1800 dpi 500hz.MarkC gia 1-1 pointer respone Windows Mouse Things: The MarkC Windows 8 + 7 Mouse Acceleration FixH καλύτερη "συντροφιά" για ενα DA :[ame]http://www.amazon.co.uk/PURETRAK-Talent-Cloth-Gaming-Mousepad/dp/B007WBE0FG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1346750886&sr=8-1[/ame]
Andrewk Σεπτέμβριος 4, 2012 Author #17 Σεπτέμβριος 4, 2012 Drivers που θα βρω??Οτι και αν παταω στο σιτε της razer μονο το Synapse μου βγαζει..Edit.Οκ τωρα ενιωσα και το ειδα..
Alexopus6 Σεπτέμβριος 4, 2012 #18 Σεπτέμβριος 4, 2012 Drivers που θα βρω??Οτι και αν παταω στο σιτε της razer μονο το Synapse μου βγαζει..Edit.Οκ τωρα ενιωσα και το ειδα..Razer DeathAdder 3.5G Windows Driver v3.05 (English)
Andrewk Σεπτέμβριος 4, 2012 Author #19 Σεπτέμβριος 4, 2012 Σε ευχαριστώ!!Τωρα ψαχνω για mouse pad!!Αντε και καλο καψιμο!
Andrewk Σεπτέμβριος 15, 2012 Author #20 Σεπτέμβριος 15, 2012 Ρε παιδια εχω εδω και 11 μερες το deathadder και δεν μπορω να το συνηθισω,το μικρο δακτυλο μου δεν λεει να προσαρμοστει,μετα απο λιγη ωρα αρχιζει και πιανεται και με ενοχλει..Να ψαχνω για αλλο ή θα το συνηθισω καποια στιγμη??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.