Eaglenik Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2012 Καλησπέρα παίδες, Έχω μια απίστευτη σπαζοκεφαλιά που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες. Ξαφνικά μια μέρα ανοίγω ένα πρωί το pc και δεν διχνει η οθόνη. Πάει σε sleep mode κατευθείαν, ούτε bios post γράμματα βλέπω ούτε τίποτα. Έχω και μια τηλεόραση συνδεμένη με hdmi που λειτουργούσε κανονικά, όποτε σκέφτηκα όποτε κάτι παίχτηκε με την οθόνη, δοκιμάζω την οθόνη σε άλλο μηχάνημα και παίζει κανονικά. Τότε σκέφτηκα ότι μαλλον καήκαν τα DVI output μιας και στο hdmi ειχα βιος post, εικονα windows κτλ. Πάω την κάρτα σε αλλο μηχάνημα και παίζει κανονικά dvi και όλα. Το αποτέλεσμα είναι να έχω δοκίμασει κάρτα καλώδια οθόνες κτλ σε αλλο μηχάνημα και όλα παίζουν, όταν τα φέρνω στο δικό μου δεν δουλεύει σε dvi. Αγοράζω mini display port to dvi ανtαπτoρα μπας και κάνω κάτι αλλά πάλι τίποτα. Δοκίμασα και με hdmi cable και ανταπτορα στην οθόνη πάλι πάει σε power save mode. Βάζω και δεύτερη κάρτα μέσα στο pc μου και πάλι δεν δείχνουν μόνο οι dvi… Πάω να τρελαθώ και ξέρω ότι κανένας τεχνικός δεν μπορεί να με βοηθήσει… Ακούω ιδέες… και σας ευχαριστώ… Η κάρτα είναι μια Gigabyte 6870 που δίνει σε μια dvi οθόνη και ένα hdmi καλώδιο δίνει στη TV.GIGABYTE - Graphics Card - ATI - PCI Express Solution - Radeon HD 6000 series - GV-R687UD-1GD (rev. 2.0):flag:
acct Αύγουστος 21, 2012 #2 Αύγουστος 21, 2012 Δε μας είπες τι μητρική έχεις. Έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών; Αν έχει, μπες στο BIOS και απενεργοποίησέ τη εντελώς και ξαναδοκίμασε.
Eaglenik Αύγουστος 21, 2012 Author #3 Αύγουστος 21, 2012 Δε μας είπες τι μητρική έχεις. Έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών; Αν έχει, μπες στο BIOS και απενεργοποίησέ τη εντελώς και ξαναδοκίμασε.Εχω δωσει το μοντελο της καρτας στο τελος.......MSI Global ? Mainboard - 890FXA-GD70 Latest bios και clear cmos...Εχω δοκιμασει τα παντα....Εχω γνωσεις οποτε οτιδιποτε συνιθησμενο το εχω κανει...
Volrath Αύγουστος 21, 2012 #4 Αύγουστος 21, 2012 Δοκίμασε να παίξεις με τα power saving settings τόσο από τα windows, όσο και από την οθόνη άμα έχει, και απενεργοποίησε τα όλα.
Eaglenik Αύγουστος 21, 2012 Author #5 Αύγουστος 21, 2012 Δοκίμασε να παίξεις με τα power saving settings τόσο από τα windows, όσο και από την οθόνη άμα έχει, και απενεργοποίησε τα όλα.Οπως ειπα δεν βλεπω τα γραμματα ποστ στο bios αρα δεν εχει να κανει με windows...H οθονη παιζει κανονικα σε αλο machine...
Volrath Αύγουστος 21, 2012 #6 Αύγουστος 21, 2012 Έχεις δοκιμάσει την οθόνη μόνη της στο pc (χωρίς να έχεις συνδεδεμένη την tv πάνω εννοώ);
Eaglenik Αύγουστος 21, 2012 Author #7 Αύγουστος 21, 2012 Έχεις δοκιμάσει την οθόνη μόνη της στο pc (χωρίς να έχεις συνδεδεμένη την tv πάνω εννοώ);Yep ! Γιατι σκεφτικα μηπως παιζει καμια buggia....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.