Jump to content

Πηγαινει καλα ο Prescott και σκεφτομαι TEC...τα φωτα σας!

Nos-Dio

Recommended Posts

Καταρχας ριχτε μια ματια στο λινκ και πεστε μου τι σκεφτεστε???:hehe:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1037&Nav_Section_Id=1036&Catalog_Id=1&Product_Id=211916&Merchant_Id=1&sts_cid=3

οπως λεει και ο τιτλος ο επεξεργαστης μου πηγαινει καλα..συγκεκριμενα με ανοιχτο το κλιματιστικο στις ρυθμισεις: 27c/ cool /low δηλαδη να κρατατει το δωματιο σε ανθρωπινες θερμοκρασιες ειναι σταθερο με 1.55-1.58 στα 4 γιγα με φουλ θερμοκρασια σε διπλο πριμε 44 βαθμους,οποτε με 30 φουλ θα ειμαι στα 4200 κατα 99%

watercooling:transit radiator from 11-4x12mm AKASA FANS 7volts-11 crusader bolck(foto)-eheim 1250 σε λεκανιτσα με νερο 1+ λιτρο

λοιπον σκεφτομαι το ΤΕC αλλα ειδα σε μερικα ποστς στο φορουμ οτι θελει μονωσεις και ιστοριες..εγω ομως το θελω για καθε μερα και να μην μου μηνει στα χερια τιποτα hardware σε κανα μηνα...

Αλλο προβλημα ειναι οτι θελω να κρατησω το μπλοκ του Μιχαλη αφου ειναι πολυ καλο και ετσι γλιτωνω και εξοδα,αλλα πως θα παιξει με το πελτιερ???

Ακομα απο που θα βρω πελτιερ??

Επισης εχω ενα πολυ καλο τροφοδοτικο 300 watt no name αλλα με 12.3//5.1//3.4....σπερνει και ειναι "βαρυ πραγμα" που λεμε ,θα το αντεξει η θα πρεπει να σκασω καμια 40αρα για chieftec 360???

καθε βοηθια ευπροσδεκτη(unseen πιασε το k/b plz...:D )

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 21:10]

λοιπον σκεφτομαι το ΤΕC αλλα ειδα σε μερικα ποστς στο φορουμ οτι θελει μονωσεις και ιστοριες..εγω ομως το θελω για καθε μερα και να μην μου μηνει στα χερια τιποτα hardware σε κανα μηνα...

Αλλο προβλημα ειναι οτι θελω να κρατησω το μπλοκ του Μιχαλη αφου ειναι πολυ καλο και ετσι γλιτωνω και εξοδα,αλλα πως θα παιξει με το πελτιερ???

Ακομα απο που θα βρω πελτιερ??

Επισης εχω ενα πολυ καλο τροφοδοτικο 300 watt no name αλλα με 12.3//5.1//3.4....σπερνει και ειναι "βαρυ πραγμα" που λεμε ,θα το αντεξει η θα πρεπει να σκασω καμια 40αρα για chieftec 360???

καθε βοηθια ευπροσδεκτη(unseen πιασε το k/b plz...:D )

θα το μονωσεις και θα ειναι ολα μελι γαλα (και για καθε μερα). εκτος αν καταφερεις να βρεις τροπο να ανεβοκατεβαζει την ταση στο πελτιερ αναλογα με το θερμικο φορτιο, ωστε να κρατα θερμοκρασια κοντα στην θερμοκρασια περιβαλλοντος.

το μπλοκ του μιχαλη δεν κανει για πελτιερ (βεβαια καλυτερα να μιλησει ο ιδιος γι αυτο). ισως μπορεσει να σου κανει ενα για αυτη τη δουλεια. αλλιως θα πρεπει να παρεις κατι απο τα "ετοιμα".

καλυτερα ξεχωριστο τροφοδοτικο για το πελτιερ. για ποσα βατ σκεφτεσαι; εχε υποψη, πως ισως ξεχασεις τα 7βολτ στα ανεμιστηρια και την ησυχια.

ωπ ωπ....τα 7 βολτ δεν τα ξεχναω με τιποτα καλυτερα τα αυτακια μου παρα τα μυρια...ειδη μου την δινει το αντεκ...!

ετοιμο με πελτιερ ειναι το μαζε 4,αλλα απο που??(αφου ρωτησω τον Μιχαλη για δικο του)

αυτο που εχω τωρα το πουλαω αμα θελω καθοτι εχω και κλιπ γα Α64 οποτε θα φυγει κατα 99%

τα βατ...σκεψου 4200+ πρεσκοτ με 1.55-1.6 ρευμα full load παραπανω δεν λεει για ρευμα ειδη ειναι ψηλα 1.4 v max εχει..νομιζω ενα 226 βατ ειναι καλο..ειναι και 180...δεν ξερω παιδια εσας ρωταω!Σκεψεις κανω τωρα!

και η Swiftech εχει ετοιμα.

επειδη αυτα ειναι 15βολτα (συνηθως), αν το βαλεις σε νορμαλ τροδοφοτικο (12βολτ) θα εισαι με κατι λιγοτερο. οποτε αναγκαστικα 226 για να μπορεις να παιξεις με τα δεκαδες βατ του πρεσκοτ.

την ησυχια, αν τη θες τοσο πολυ, θα πρεπει να την ψαξεις αλλου. ειτε θα βαλεις ακομα ενα ψυγειο (8Χ12@7βολτ, οποτε ξεχνα το) αλλιως chillerακι (ακομα πιο ησυχο)

ναι αλλα chiller θελει χωρο και μαλλον μεγαλυτερο κοστος...μαλλον το ξεχναω...ψυγειο τοσο μεγαλο ειχα και πριν απλα δεν δινω μια 50αρα ευρω για ανεμιστηρες(αλλους 4)!Μα καλα τοσο χαλια θα ειναι στα 7 βολτ???μην νομισεις φυσανε....push-pull τους εχω

swiftech φερνει ελλαδα αλλα εχει 125 ευρω....απαγορευτικη τιμη...

αααααααααααααααααααααααααααααα

τα θελεις ολα. κατι θα πρεπει να κοψεις :)

μωρε φυσανε δε λεω, αλλα με οσα βατ εχει το πραμα, σου κραταει 44. αληθεια, τι διαφορα θερμοκρασιας απο το περιβαλλον εχει το νερο ή ο αερας που βγανει απο το ψυγειο; στα οσα βατ, βαλε και τα αλλα τοσα του πελτιερ, να δεις πως ειτε θα ξεχασεις την ησυχια, ειτε το χωρο, ειτε τα λεφτα σου.

παιδια μιλησα και με τον 11 και μου ειπε οτι το chiller και πιο ησυχο ειναι και πιο αξιοπιστο

το μπλοκ μου unseen οπως με ενημερωσε ο 11 δεν ειναι καταλληλο για πελτιερ αφου ειναι 30χ30 ενω το πελτιερ οπως λες εσυ ειναι 50χ50...βεβαια μου ειπε οτι κανει αμα θελω να δω πως ειναι και τα συναφη δεν εχει προβλημα δηλαδη απλα δεν θα ψυχετε τοσο καλα το πελτιερ!

γενικα παιδια σκουρα τα βλεπω τα πραγματα αλλα οταν βλεπω να πηγαινει καλα με τριβελιζει και ψηνομαι :)...ατιμη θερμοκρασια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις :p :P

:T: unseen

φλασακι:οταν ειχα παει για να αλλαξω τον 64αρη περασα και απο pc-store και ρωτησα τιμη vapochill LS..850 $ νομιζω τελικη!Ειδα στην ασετεκ οτι στα 200 watt εχει -24c...λιγο μουφια δεν μου ακουγετε??νομιζω ο προμηθεας ειναι στα -30,-40...

συντομα(Απλα σκεφτομουν οτι οταν υπαρχουν ατομα με 4.2 και 4.5 τι να με κανεις εμενα) απλα να κανω φορματ γιατι εχει drivers απο Αβιτ πανω-2,3 Ατι και δεν συμαζευται..(γενικα εχει μαμηθει το λειτουργικο)!

Αρχική απάντηση από JiMk

Υ.Γ .. πρέπει να μαμάει ο prescott εκει πάνω ε?:p κανα bench θα μας δώσεις?

Υ.Γ.2 κορόιδευες την Asus και Asus πήρες.:whip:

αφου ρε σ πηρα τον 64αρη απο το πλαισιο αναγκαστικα και ΑΣΟΥΣ(τους τα πηγα πισω και δεν εχασα λεφτα)...ασχετο floppy με intel drivers gia raid δεν εχει????το Αβιτ ειχε!!!

τα εφαγε τα μοντακια της παντως!..εσυ ποσο ρευμα εχεις φουλ με ποσο απο βιοσ

εμενα με 1.425 απο βιοσ εχεις 1.52 ιδλε και 1.488 φουλ-τουλαχιστον αυτα μου δειχνει το probe..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.