STARCCTV Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2012 Γεια σας κυριοι.Εχω ενα προβλημα και θελω τη βοηθεια σας.Εχω ενα ξενοδοχειο το οποιο εχει ιντενερτ απο οτε. Το ιντενετ ειναι στο ισογειο μονο και θελω να δωσο σε ολο το ξενοδοεχειο ασυρματα. Το ξενοδοχειο ειναι 4 οροφοι (ισογειο -1-2-3-4) και ειναι περιπου 700 τμ2 καθε οροφος. ο καθε οροφος εχει περιπου 25 δωματια των 20-25τμ2. Ο καθε οροφος εχει διαριθμηση σαν ενα γιωτα (Ι), δηλαδη 2 πλαινοι διαδρομοι των 25μ και ενα καθετο των 30μ στη μεση των πλαινων διαδρομων. Αυτο που θελω ειναι να εχουν ολα τα δωματια ασυρματη συνδεση ιντερνετ με σταθερο download για καθε χρηστη, να ειναι κλειδωμενο μεχρι και το ρουτερ, και να φαινεται μονο ενα ονομα συνδεσησ (id). Ζηταω πολλα το ξερω , αλλα μηπως κανενας εχει τισ απαραιτητες γνωσεις για βοηθεια ?Ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Για να ξέρουμε σε τι γλώσσα μιλάμε, σε τι επίπεδο γνώσεων βρίσκεσαι;Επίσης, ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα με την δομή των ορόφων θα βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 21, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Η λυση σου λεγεται Unifi Access Point.1 SSID, και πολλα αλλα. Εχω κανει εγκατασταση σε ξενοδοχειο 60 κλινων και δουλευει μια χαρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARCCTV Αύγουστος 21, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Για να ξέρουμε σε τι γλώσσα μιλάμε, σε τι επίπεδο γνώσεων βρίσκεσαι;Επίσης, ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα με την δομή των ορόφων θα βοηθούσε.η γνωση ειναι σε μεσαια επιπεδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 21, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Δες το παραπάνω τότε, η δική μου ιδέα περιλάμβανε το φλασάρισμα DD-WRT σε έναν αριθμό AP και ρύθμιση τους ένα-ένα. Το Unifi φαίνεται πιο εύκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 21, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Η λυση σου λεγεται Unifi Access Point.1 SSID, και πολλα αλλα. Εχω κανει εγκατασταση σε ξενοδοχειο 60 κλινων και δουλευει μια χαρα !Θα συμφωνησω. Απλα θα χρειαστεις πολυ διαβασμα να το κανεις μονος σου για να γινει σωστα. Μην περιμενεις κατι απλο δλδ...ειδικα στο θεμα των περιορισμων κλπ.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARCCTV Αύγουστος 21, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Η λυση σου λεγεται Unifi Access Point.1 SSID, και πολλα αλλα. Εχω κανει εγκατασταση σε ξενοδοχειο 60 κλινων και δουλευει μια χαρα !ωραια.μπορεις να μου πεις λεπτομερειες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Αύγουστος 21, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 [spongeBob mode on] Μήπως να πληρώσεις κάποιον που είναι η δουλειά του για να γίνει η δουλειά σου ?! [/off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARCCTV Αύγουστος 21, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 [spongeBob mode on] Μήπως να πληρώσεις κάποιον που είναι η δουλειά του για να γίνει η δουλειά σου ?! [/off] να πληρωσο ρε παιδια αλλα τα λεφτα που μου ζητανε ειναι παρα πολλα. μου ζητανε απο 2500-3000 ευρω............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 21, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 [spongeBob mode on]Μήπως να πληρώσεις κάποιον που είναι η δουλειά του για να γίνει η δουλειά σου ?! [/off] Με όλο το θάρρος, το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε στο 90% των threads του TheLab.gr. Αν κάποιος αισθάνεται ότι μπορεί να το κάνει μόνος του χωρίς την βοήθεια επαγγελματία, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσοι και όσο θέλουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Αύγουστος 21, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Με όλο το θάρρος, το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε στο 90% των threads του TheLab.gr. Αν κάποιος αισθάνεται ότι μπορεί να το κάνει μόνος του χωρίς την βοήθεια επαγγελματία, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσοι και όσο θέλουμε. Βρε χιούμορ ήταν, έτυχε πριν μία ώρα να δω το αντίστοιχο επεισόδιο από τον gay σφουγγαράκι () και δεύτερο μήπως δεν είχε ρωτήσει το κόστος για την περίπτωση που ήταν σε επίπεδο που θα άξιζε τον κόπο που θα καταβάλει για να το εγκαταστήσει μόνος του ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARCCTV Αύγουστος 21, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Με όλο το θάρρος, το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε στο 90% των threads του TheLab.gr. Αν κάποιος αισθάνεται ότι μπορεί να το κάνει μόνος του χωρίς την βοήθεια επαγγελματία, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσοι και όσο θέλουμε. ευχαριστω jpavly. νομιζω οτι εχω τιν ικανοτητα να το στησω αλλα εκει που κολαω ειναι στο υλικο που πρεπει να παρω και την ποσοτητα που θα χρειαστω για να ακνω οσο γινετε καλυτερη δουλεια.αν υπαρχερι καποιοσ που μπορει να με βοηθηση λεπτομερως και αναλυτικος εννοειται οτι θα πληρωθει για την βοηθεια του (ρακες - σαρικοπιτες και αλλα........):p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 21, 2012 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Ξεκίνα από μία κάτοψη σχέδιο και μερικές λεπτομέρειες ακόμα, ψάξε βρες το Unifi και μετά τα ξαναλέμε. Με μελέτη και με ερωτήσεις θα τα καταφέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 21, 2012 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Βαση του πρωτου ποστ θες 2-3 unify ανα οροφο. Επισης θες ενα mikrotik router πχ 750gl και ενα μεγαλο switch. Επισης πολλα μετρα καλωδιο κ μια πενσα για καλωδια.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Αύγουστος 21, 2012 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Γεια σας κυριοι.Εχω ενα προβλημα και θελω τη βοηθεια σας.Εχω ενα ξενοδοχειο το οποιο εχει ιντενερτ απο οτε. Το ιντενετ ειναι στο ισογειο μονο και θελω να δωσο σε ολο το ξενοδοεχειο ασυρματα. Το ξενοδοχειο ειναι 4 οροφοι (ισογειο -1-2-3-4) και ειναι περιπου 700 τμ2 καθε οροφος. ο καθε οροφος εχει περιπου 25 δωματια των 20-25τμ2. Ο καθε οροφος εχει διαριθμηση σαν ενα γιωτα (Ι), δηλαδη 2 πλαινοι διαδρομοι των 25μ και ενα καθετο των 30μ στη μεση των πλαινων διαδρομων. Αυτο που θελω ειναι να εχουν ολα τα δωματια ασυρματη συνδεση ιντερνετ με σταθερο download για καθε χρηστη, να ειναι κλειδωμενο μεχρι και το ρουτερ, και να φαινεται μονο ενα ονομα συνδεσησ (id). Ζηταω πολλα το ξερω , αλλα μηπως κανενας εχει τισ απαραιτητες γνωσεις για βοηθεια ?Ευχαριστω..Επειδή είναι δύσκολο και ακατόρθωτο να δημιουργήσεις ασύρματο δίκτυο, σε όλο φάσμα , θα έχεις πολλά αρνητικά πχ (ακτινοβολία, πρόβλημα συνδεσιμότητα απο τους πελάτες) προτείνω την λύση του Powerline μέσο ηλεκτρολογικού δικτύου, αλλά και με ασύρματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 21, 2012 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Τα unifi θα τα συνδεσεις ολα με καλωδιο στο switch και μετα ενα καλωδιακι στο router.Μην μπλεξεις με repeater κλπ.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 21, 2012 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Σορυ για την καθυστερηση, αλλα ειμουν παραλια... Τα Unifi πρακτικα θα σου καλυψουν 3-4 δωματια στην σειρα. Οποτε ανα 3-4 δωμ. απ'εξω απο την πορτα πχ , μπορεις να τα βαλεις. Ολα θα συνδεθουν πανω στο/στα εκαστοτε switch. Σημειωση, ειναι τεχνολογιας PoE (power over ethernet. δηλ τραβαει ρευμα απο το καλωδιο δικτυου). Το στησιμο ειναι αρκετα ευκολο. Σε ενα μηχανημα θα βαλεις το dvd, και θα εγκαταστησεις ενα προγραμμα οπου θα σε βοηθησει για το αρχικο setup, αλλα κυριοτερα, θα κρατα στατιστικα για τους clients που συνδεονται, ποια access point δουλευουν κ ποια οχι κλπ. Μπορεις ΑΝ θες να το βαλεις, να κανεις την παραμετροποιηση (SSID's, Guest Accounts, access επι πληρωμη κλπ) και μετα να το απεγκαταστησεις. ΟΛΑ τα βασικα δεδομενα αποθηκευονται στα Access Points. Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.