enduracell Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 Παίδες να ρωτήσω. Ψάχνω τον Εmulatorα του Tekken3 (πρέπει να είναι stand alone) αλλά δε ξέρω πως το λένε, μπορείτε να μου σφυρίξετε το όνομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Στο Mame πρεπει να τρεχει..........αλλα τρεχει σε software και μπορει να θελει κανα επεξεργαστη στα 6 Giga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 μμμμ μπα δε νομίζω βρε συ αλλά θα το κοιτάξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell μμμμ μπα δε νομίζω βρε συ αλλά θα το κοιτάξω... Σιγουρο ειναι αυτο που σου λεω!!!!!!Αν θες παιξτο σε ePSX......(PSX). Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 5, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Οκ θα το checkάρω και σε ePSX Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell Οκ θα το checkάρω και σε ePSX Για Playstation μιλαμε ετσι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 5, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 εμμμμ να σου πω δε ξέρω το iso για πια consoλα είναι, παίζει να είναι και από arcade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell εμμμμ να σου πω δε ξέρω το iso για πια consoλα είναι, παίζει να είναι και από arcade... Tekken 3 υπαρχει μονο σε arcade και σε PSX. Πες μου μεγεθος του ISO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 5, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 43,0ΜΒ είναι... μπορείς να καταλάβεις τι είναι? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 5, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Playstation πρεπει να ειναι αλλα δεν ειμαι σιγουρος ......Ξερεις με κομμενους ηχους........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 5, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 ΟΚ θα το checkάρω κάποια στιγμή τότες, για να δω και πως παίζει, αλλά γενικά δε μου άρεσε και ποτέ το arcade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 5, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Τελικα μαλλον εκανα λαθος arcade πρεπει να ειναι.......Τρεξ το με το ΜΑΜΕ. Αλλα με του PSX καλυτερα γραφικα θα εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 5, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 ΟΚ δε το κοίταξα ακόμα, θα το δοκιμάσω και με τα δύο να δούμε τι ψάριο πιάνει σε soft emulation... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 4, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Ειναι mame σίγουρα το έχω άλλα δέν παίζει θέλει επεξεργαστή 700 Ghz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 4, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από netcrawler Ειναι mame σίγουρα το έχω άλλα δέν παίζει θέλει επεξεργαστή 700 Ghz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εδω και λιγο καιρο βγηκε emulator ειδικα για το Takken 3 arcade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny1416003182 Δεκέμβριος 4, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Εγώ έχω παίξει το tekken 3 στο bleem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 4, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Εδω και λιγο καιρο βγηκε emulator ειδικα για το Takken 3 arcade. Θα το τσεκάρω φίλε μου Thank's For The Tip!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης Δεκέμβριος 7, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ρε εγώ το Tekken 3 το παίζω και στα 2 pc μου. To ePSXe το παίζει τέλεια και με GeForce 2Ti και με GeForce4 Ti που έχω στα 2 pc.Επεξεργαστες 1600XP και 2600XP αντιστοιχα.’πλα χρειαζεται το cd (κοπια έχω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonisjk Μάρτιος 13, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Να ρωτήσω κάτι? Μόλις εγκατέστησα το ePSX και τα παιχνίδια μου παίζουν στο pc μου, μόνο που μου τρέχουν γρήγορα! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 13, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Antonisjk Να ρωτήσω κάτι? Μόλις εγκατέστησα το ePSX και τα παιχνίδια μου παίζουν στο pc μου, μόνο που μου τρέχουν γρήγορα! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Δες στα video plugin που εχει και βαλε το framerate που θες. Βαλε sync. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.