Jump to content

tekken 3 emulation

enduracell

Recommended Posts

Στο Mame πρεπει να τρεχει..........αλλα τρεχει σε software και μπορει να θελει κανα επεξεργαστη στα 6 Giga.

Αρχική απάντηση από enduracell

μμμμ μπα δε νομίζω βρε συ αλλά θα το κοιτάξω...

Σιγουρο ειναι αυτο που σου λεω!!!!!!

Αν θες παιξτο σε ePSX......(PSX).

Αρχική απάντηση από enduracell

εμμμμ να σου πω δε ξέρω το iso για πια consoλα είναι, παίζει να είναι και από arcade... :unsure:

Tekken 3 υπαρχει μονο σε arcade και σε PSX.

Πες μου μεγεθος του ISO.

ΟΚ θα το checkάρω κάποια στιγμή τότες, για να δω και πως παίζει, αλλά γενικά δε μου άρεσε και ποτέ το arcade.

Τελικα μαλλον εκανα λαθος arcade πρεπει να ειναι.......

Τρεξ το με το ΜΑΜΕ. Αλλα με του PSX καλυτερα γραφικα θα εχεις.

ΟΚ δε το κοίταξα ακόμα, θα το δοκιμάσω και με τα δύο να δούμε τι ψάριο πιάνει σε soft emulation...

• 3 months later...
Αρχική απάντηση από netcrawler

Ειναι mame σίγουρα το έχω άλλα δέν παίζει θέλει επεξεργαστή 700 Ghz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδω και λιγο καιρο βγηκε emulator ειδικα για το Takken 3 arcade.

Αρχική απάντηση από kallileo

Εδω και λιγο καιρο βγηκε emulator ειδικα για το Takken 3 arcade.

Θα το τσεκάρω φίλε μου Thank's For The Tip!!!

Ρε εγώ το Tekken 3 το παίζω και στα 2 pc μου. To ePSXe το παίζει τέλεια και με GeForce 2Ti και με GeForce4 Ti που έχω στα 2 pc.Επεξεργαστες 1600XP και 2600XP αντιστοιχα.’πλα χρειαζεται το cd (κοπια έχω).

• 1 year later...

Να ρωτήσω κάτι? Μόλις εγκατέστησα το ePSX και τα παιχνίδια μου παίζουν στο pc μου, μόνο που μου τρέχουν γρήγορα! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Αρχική απάντηση από Antonisjk

Να ρωτήσω κάτι? Μόλις εγκατέστησα το ePSX και τα παιχνίδια μου παίζουν στο pc μου, μόνο που μου τρέχουν γρήγορα! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Δες στα video plugin που εχει και βαλε το framerate που θες. Βαλε sync.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.