Jump to content

ANDROID SMARTPHONE

tzepelvas

Recommended Posts

Γειας σας

Έχω ένα SONY ERICSSON LIVE WITH WALKMAN και πριν 1 εβδομάδες εβαλα το ICECREAM(EIXE TO 2.3GINGERBREAD)

Όλα μια χαρά.

Σήμερα το σύνδεσα με το laptop μου (ενα κολοaspire one) για να φορτίσει .

Μετά με ρώτησε αν θέλω να κάνω ενημερώσεις και πάτισα ΟΚ.

Αυτό άρχισε τις ενημερώσεις και καποια στιγμή το pc κόλλησε (οταν λεω πως κολλησε δεν κουνιεται το ποντικι,παγωνει τελειως και αν ακουω μουσικη και κολλησει , κανει κατι ηχους που σου περνουν τα αυτια)

Μετα ξανανοiγω τo pc και δεν μου αναγνωριζει το κινητο , το pc companion μια αν γνωριζει το κινητο μια οχι και το κινητο δεν κανει εκκινηση

Πατάω να ανοίξει μου διχνει κανονικα το λογοτυπο τις sony και μετα μου βγαζει το μια πινακίδα με θαυμαστικό.

Μυπως ξέρει κανένας πως μπορω να κάνω format στο κινητο σε οποιο λειτουργικο και αν ειναι.

2 εβδομαδες εχει που το πηρα και να μου χαλασει.

thanks προκαταβολικα

ok παιδιά θα το πάω στην αντιπρωσοπία

Αλλα φοβάμε μην με πουν να τους σταξω κανενα 50αρικο.

Και βασικα δικιο θα εχουν αφου το κινητο δεν φταιει ο υπολογιστης φταιει.

ευχαριστω πολυ!

ics που λεει απο πάνω ο φίλος [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] εννοεί αν έβαλες την (γνήσια) ice cream μεσα απο το pc companion.

Αν εβαλες αυτη και οχι καμια (πειραγμένη) δεν υπάρχει λόγος για να δώσεις λεφτα στο καλύπτει η εγγύηση

ναι ηταν ευκολο να το βαλουν recovery mode με συνδιασμο 2 πληκτρων και μετα απλα περασαν το λογισμικο.. ψαξε νετ να βρεις τους συνδιασμους αυτους μετα κατεβασε απο το site το λογισμικο για το κινητο και κρατα το σε περιπτωση που το ξαναπαθεις να μη τρεχεις.

απλα θα μπεις σε recovery mode θα περασεις το λογισμικο σε ενα microsd αν εχεις και θα το κανεις flash απο το recovery :dirol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.