tzepelvas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2012 Γειας σαςΈχω ένα SONY ERICSSON LIVE WITH WALKMAN και πριν 1 εβδομάδες εβαλα το ICECREAM(EIXE TO 2.3GINGERBREAD)Όλα μια χαρά.Σήμερα το σύνδεσα με το laptop μου (ενα κολοaspire one) για να φορτίσει .Μετά με ρώτησε αν θέλω να κάνω ενημερώσεις και πάτισα ΟΚ.Αυτό άρχισε τις ενημερώσεις και καποια στιγμή το pc κόλλησε (οταν λεω πως κολλησε δεν κουνιεται το ποντικι,παγωνει τελειως και αν ακουω μουσικη και κολλησει , κανει κατι ηχους που σου περνουν τα αυτια)Μετα ξανανοiγω τo pc και δεν μου αναγνωριζει το κινητο , το pc companion μια αν γνωριζει το κινητο μια οχι και το κινητο δεν κανει εκκινησηΠατάω να ανοίξει μου διχνει κανονικα το λογοτυπο τις sony και μετα μου βγαζει το μια πινακίδα με θαυμαστικό.Μυπως ξέρει κανένας πως μπορω να κάνω format στο κινητο σε οποιο λειτουργικο και αν ειναι.2 εβδομαδες εχει που το πηρα και να μου χαλασει.thanks προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Αντιπροσωπεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 εγγύηση κατευθείαν, πες τους ακριβώς τι έγινε.Υ.Γ. Έχουμε κατηγορία για κινητά στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Αύγουστος 20, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 για δες εδω ποστ#33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzepelvas Αύγουστος 21, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 ok παιδιά θα το πάω στην αντιπρωσοπία Αλλα φοβάμε μην με πουν να τους σταξω κανενα 50αρικο.Και βασικα δικιο θα εχουν αφου το κινητο δεν φταιει ο υπολογιστης φταιει.ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 22, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 official ICS έβαλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzepelvas Αύγουστος 23, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 δεν ξέρω τι είναι και ούτε το εχω βάλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 23, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 ics που λεει απο πάνω ο φίλος [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] εννοεί αν έβαλες την (γνήσια) ice cream μεσα απο το pc companion.Αν εβαλες αυτη και οχι καμια (πειραγμένη) δεν υπάρχει λόγος για να δώσεις λεφτα στο καλύπτει η εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzepelvas Αύγουστος 23, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 ΟΚ παιδιά το πήγα στην αντιπροσωπεία και σε ενα 10λεπτο περάσαν ξανά το android 2.3 gingerbread Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 23, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 ναι ηταν ευκολο να το βαλουν recovery mode με συνδιασμο 2 πληκτρων και μετα απλα περασαν το λογισμικο.. ψαξε νετ να βρεις τους συνδιασμους αυτους μετα κατεβασε απο το site το λογισμικο για το κινητο και κρατα το σε περιπτωση που το ξαναπαθεις να μη τρεχεις. απλα θα μπεις σε recovery mode θα περασεις το λογισμικο σε ενα microsd αν εχεις και θα το κανεις flash απο το recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.