Jump to content

Leadek A400 GT Εντυπώσεις

Johny69

Recommended Posts

Την τρίτη που μας πέρασε είπα και εγώ να ψωνίσω καινούργια καρτούλα. :D

Πήγα λοιπόν στο overclockers.co.uk και παράγγειλα την Leadtek A400GT OEM έκδοση 460 τελική μαζί με φπα και ταχυδρομικά. Την πέμπτη η καρτούλα βρισκόταν σπίτι μου.

Πολύ καλή καρτούλα και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.:T:

Επιασε 10860 στο 3dmark 03 με default settings. Πολύ καλές επιδώσεις είχα και στο overclocking αφού έπιασε Ultra settings (400/550) με την πρώτη. Αποτέλεσμα 12005 3d marks 03.

Αυτά προς το παρόν.

Πάω να σας βγάλω και μερικές photos. :woot:

Σήμερα έτρεξα το timedemo demo1 του Doom 3 για να δω τι ψάρια πιάνω.:D

Έβαλα λοιπόν και εγώ την ανάλυση στα settings 1600x1200 με 8χ Anisotroping οπος κάνει όλος ο κόσμος στα review του και αντί για 55fps έπιασα 8.:blink::blink:

Τρελάθηκα..:boxed: Τα είδα όλα κυλιόμενα που λένε. Έσκασα 460 για να με περνάει μια 9700 Pro στο Doom 3:wall: :wall: ??!!

’ρχισα λοιπόν να ψαχουλεύω το PC.. Δεν μπορεί λέω από μέσα μου :wassat: Κάποια μ@λ@κια θα έχει γίνει :wassat:

Εντωμεταξύ πιο πριν είχα βάλει το SP 2 για XP pro Corporate και το coolbits της Nvidia :getlost: για overclocking. Τα βγάζω και τα 2. Πάλι τίποτα.. Τα ίδια σκ@τ@.:wall:

Για να μην τα μακρηγορώ αφού χάλασα 2 ώρες σε ψάξιμο windows, doom settings στο cfg, και drivers βρήκα την λύση.:T:

Το Doom 3 μου σερνόταν επειδή είχα το desktop color στα 32bit. Μόλις το έβαλα στα 16bit πήγαινε σφεντόνα..:p Έπιασα 56.5fps με τις πιο πάνω ρυθμίσεις και σε stock clocks.:flex:

Τώρα μπορείτε να μου εξηγήσετε εσείς πώς γίνετε αυτό????:help:

Με βλέπω για format.:rip:

Αυτά προς το παρόν.

Υ.Γ.

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας :worship: άντε.. σας εύχομαι να πάρετε καμιά ULTRA εσείς. :banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.