Jump to content

Samsung Galaxy Nexus

papajim

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Να ρωτήσω ρε παίδες, μου βρήκε την 4.2 αλλά έχω πρόβλημα στο install. Μετά το reboot βγάζει ένα android με κόκκινο θαυμαστικό.. Τι παίζει; 2 φορές το προσπάθησα και έγινε το ίδιο. Ήμουν με stock 4.1.2.

Να ρωτήσω ρε παίδες, μου βρήκε την 4.2 αλλά έχω πρόβλημα στο install. Μετά το reboot βγάζει ένα android με κόκκινο θαυμαστικό.. Τι παίζει; 2 φορές το προσπάθησα και έγινε το ίδιο. Ήμουν με stock 4.1.2.

Δοκίμασε:

1. Settings > Apps > All > Google Services Framework

2. <Clear Data>

3. Settings > About Phone > System Updates > Check now

(Ανάμεσα στα 2 και 3 μπορείς να μπεις στον dialer και να καλέσεις *#*#2432546#*#* δηλαδή force check-in. Σε κάποιους έχει βοηθήσει.)

Δισκλέιμερ: τα δεδομένα του Google Services Framework δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμα, αλλά πριν τα σβήσεις, επιβεβαίωσε ότι δε σε πειράζει. Μη μου λες μετά ότι σε πήρα στο λαιμό μου ;)

Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου. Τα έκανα αυτά που λες για να ξαναδει την 4.2 (μετά την προηγούμενη αποτυχία). Την κατεβάζω αλλά το πρόβλημα είναι πως για κάποιο λόγο δε γίνεται η εγκατάσταση. Μετά το reboot για εγκατάσταση βγάζει αυτό.

AndroidRedTriangle.JPG

Από ό,τι διαβάζω στο androidcentral (έχει συμβεί και σε άλλους) πρέπει να έχει να κάνει με το radio. Τι radio έχεις; Ήσουν με takju 4.1.2, όπως όλοι όσοι είδα να έχουν το ίδιο πρόβλημα;

Σε κάθε περίπτωση, με manual update πρέπει να σου δουλέψει κανονικά. Διαφορετικά μερικές μέρες υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσει το σωστό 4.2 ΟΤΑ που ταιριάζει σε όλα.

Επειδή είχα μερικά ακόμα προβληματάκια, ασχολήθηκα λίγο και πέρασα αυτή.

[ROM][17 Nov 2012] AOSP R5 Jelly Bean 4.2 JOP40C + Kernel v3.0.51 Linaro - xda-developers

Πρώτες εντυπώσεις καλές.. Με ψήνει όμως και δοκιμή αυτής. [ROM] PARANOIDANDROID | AOSPA:2.99 for Android 4.2 upcoming (Mon, 2012-11-19) - xda-developers

Ναι ή όχι?? :magic:

Όπως ανέφερα έχω περάσει αυτή. [ROM][22 Nov 2012] AOSP R6 Jelly Bean 4.2 JOP40C + Kernel v3.0.52 Linaro - xda-developers. Βλέπω χθες ότι έχει βγει R6 που λύνει το θέμα με το battery drain. Πω λέω, άντε να ξαναπερνάω.. Τη βρήκε όμως το ΟΤΑ Updater, την πέρασα από πάνω και ελπίζω να έχει όντως λυθεί το πρόβλημα. Έχω την εντύπωση όμως πως άλλαξε το WB της οθόνης.. το άσπρο ροζίζει κάπως, υποθέτω πως φταίει αυτό

[+]Included trinity's kernel patch for colours
:wall::wall:

εχει 2 βδομαδες που εχω στειλει το nexus σε service. ειχε κλεισει και δεν ξαναανοιξε, ενω ηταν φορτισμενο κτλ.

το service της σαλονικας, το εστειλε στην αθηνα... μου ειπε το παλικαρι, οτι το προσπαθησε αλλα τιποτα. μου ειπε πιθανον να ειναι η πλακετα..

ξερει κανεις ποσο ειναι το χρονικο περιθωριο που πρεπει να το επισκευασουν?

γιατι θα παει και τριτη βδομαδα...

εχει 2 βδομαδες που εχω στειλει το nexus σε service. ειχε κλεισει και δεν ξαναανοιξε, ενω ηταν φορτισμενο κτλ.

το service της σαλονικας, το εστειλε στην αθηνα... μου ειπε το παλικαρι, οτι το προσπαθησε αλλα τιποτα. μου ειπε πιθανον να ειναι η πλακετα..

Καλύτερα ρώτα εδώ:

http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/dikaiomata-katanalwti-53727.html

Πάντως, εάν δε με απατά η μνήμη μου, από κάποιο όριο και πάνω έχεις δικαίωμα να ζητήσεις προσωρινή συσκευή αντικατάστασης.

Hallo biotces :hehe:

Χαριζονται οι πιο πανω, ΜΙΑ για καθε μέλος.

Προϋποθέσεις:

Τουλαχιστον 1 χρόνος ενεργης συμμετοχης στον πολυαγαπημενο Λάμπη - Κομητες are a no go

Να εχετε στην κατοχη την συσκευη

Nα μην βρωμανε τα ποδια σας :hehe:

First come first served :jump:

αν εμεινε η κιτρινη ως -21- θα την ηθελα :)

Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.

Hallo biotces :hehe:

Χαριζονται οι πιο πανω, ΜΙΑ για καθε μέλος.

Προϋποθέσεις:

Τουλαχιστον 1 χρόνος ενεργης συμμετοχης στον πολυαγαπημενο Λάμπη - Κομητες are a no go

Να εχετε στην κατοχη την συσκευη

Nα μην βρωμανε τα ποδια σας :hehe:

First come first served :jump:

Ευχαριστώ πολύ [MENTION=14120]narta[/MENTION]! Η θήκη σήμερα έφτασε στα χέρια μου - και στο GN μου.

Παραλειπόμενο: πρώτη φορά μου έπεσε από τα χέρια το κινητό σήμερα, αλλά πρόλαβα και το έπιασα στον αέρα, οπότε δεν την έχω δοκιμάσει σε πτώση ακόμη. ;)

Και εμένα χθες μου ήρθε η 4.2 και στο καπάκι η 4.2.1

BT γιοκ και για μένα.Με το galaxy nexus toolkit μπορω να βάλω την full 4.2 απο την αρχή ?Αναφερομαι στην τελευταία ελεύθερη έκδοση του και μόνο σε ότι έχει να κάνει με το φλασάρισμα της rom και όχι προφανώς για root.

Τέλος, και σε εμένα μαμηθηκε το file system και μου εμφανίζει 4-5 partitions.

Έκανα απο το αντίγραφα και ασφάλεια επαναφορά κάμποσες φορές και με την 4.2 αλλα και με την 4.2.1 και πάλι τα ίδια με το ΒΤ.

Ποια διαδικασία ακολουθω τώρα για να περάσω manually απο το μηδέν την 4.2 ?

Μπορει κάποιος να μου περιγράψει τα βήματα του toolkit για να το κάνω αυτο?

Θα ήμουν υπόχρεος...

ΥΓ. Μολις είδα βγήκε νέο toolkit και για την 4.2.1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.