Jump to content

Samsung Galaxy Nexus

papajim

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Θέμα σταθερότητας δε θα έλεγα πως υπάρχει, απλά μου δίνει την εντύπωση ότι βρίσκει πιο λίγα δίκτυα και συνδέεται πιο δύσκολα σε αυτά με ασθενές σήμα. Δηλαδή το Vodafone Smart II που έχει το GF-wannabe μου φαίνεται πως έχει καλύτερο WiFi..

Σε 3G δεν έχω κάποιο παράπονο, και Ελλάδα και εδώ Ρουμανία με H είμαι και καλές ταχύτητες στις πιο πολλές περιοχές.

Το βάζω εδώ μιας και μόνο εμείς θα το πάρουμε :sarcastic: ...και από εμάς όχι όλοι...φέτος :hehe:

Android 4.2 Jelly Bean: Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε [Videos]

Βλέπω πολλά features ενσωματωμένα. Swype + Toggles + Multiple users

Αληθεύει ότι απο τις 4,65" του galaxy nexus μόνο οι 4,3 είναι διαθέσιμες εξαιτίας της μόνιμης ύπαρξης των arrow keys?

Υπάρχει τρόπος για maximize?

Στα menu ναι, όταν βλέπεις βίντεο έχεις 4.65".

Καλα μη λεμε οτι θελουμε , το S3 πχ εχει hard keys αλλα ο φυσικος χωρος που πιανουν κατω απο την οθονη ειναι μικροτερος απο τον κενο χωρο που υπαρχει στο galaxy nexus.

δεν θα επρεπε να σε απασχολει, ειναι πολυ καλα προγραμματισμενα να εξαφανιζονται οταν ακριβως πρεπει.

Καλα μη λεμε οτι θελουμε , το S3 πχ εχει hard keys αλλα ο φυσικος χωρος που πιανουν κατω απο την οθονη ειναι μικροτερος απο τον κενο χωρο που υπαρχει στο galaxy nexus.

Και μπορείς εύκολα με ένα γωνιακό τροχό να τα εξαφανίσεις! :laughing:

Πέρα από την πλάκα, αν το "λέμε ότι θέλουμε" αναφερόταν στην προσωπική μου προτίμηση να μην έχω φυσικά πλήκτρα, προφανώς και επιβάλλεται να λέμε ότι θέλουμε. Δε χρειάζεται αυτό που αρέσει σε εμένα να αρέσει και σ' εσένα!

Και μπορείς εύκολα με ένα γωνιακό τροχό να τα εξαφανίσεις! :laughing:

Πέρα από την πλάκα, αν το "λέμε ότι θέλουμε" αναφερόταν στην προσωπική μου προτίμηση να μην έχω φυσικά πλήκτρα, προφανώς και επιβάλλεται να λέμε ότι θέλουμε. Δε χρειάζεται αυτό που αρέσει σε εμένα να αρέσει και σ' εσένα!

Σε εσενα πηγαινε αλλα σε καμμια περιπτωση υποτιμητικα/προσβλητικα.

Το εννοουσα οπως το εγραψα , απο αποψη δηλαδή "σχεδιασμου/μελέτης" για τις διαστασεις του κινητου.

Bye bye guys. GNex gone.

Θα σας περιμενω στο θεμα του Nexus 4 :jump:

Δειχνει εξαιρετικα δυνατο και εξοπλισμενο σαν αστακος.

Με χαλανε οπως τα ακολουθα...

1)Ειναι LG

2)Δεν εχει Amoled

3)Παλι εχει κουμπια που πιανουν χωρο απο την οθονη.

1)απλα το κατασκευαζει.Δεν επεμβαινει πουθενα.

2)Αυτο ισως ειναι για καλο.

3)Aυτο ειναι υποκειμενικο.

1)Μα κυριως στο κατασκευαστικο αναφερομαι.Απο ποτε η LG ειναι κορυφαια κατασκευαστικα σε κινητα και αξιοπιστη γενικοτερα?

2)Σε φωτεινοτητα μονο , σε ολα τα υπολοιπα ... Amoled

3)Το οτι τα κουμπια πιανουν χωρο, δεν ειναι υποκειμενικό.Υποκειμενικό είναι αν σε ενοχλούν η οχι.Και εμενα με ενοχλουν και τα 2.Θα μπορουσαν καποια στιγμη επιτελους να τα βγαλουν απο την οθονη και να τα κανουν "κρυφα" τυπου s3.Στο nexus 4 για ακομη μια φορα υπάρχει αρκετος νεκρος χωρος κατω απο την οθονη.

1)Μα κυριως στο κατασκευαστικο αναφερομαι.Απο ποτε η LG ειναι κορυφαια κατασκευαστικα σε κινητα και αξιοπιστη γενικοτερα?

2)Σε φωτεινοτητα μονο , σε ολα τα υπολοιπα ... Amoled

3)Το οτι τα κουμπια πιανουν χωρο, δεν ειναι υποκειμενικό.Υποκειμενικό είναι αν σε ενοχλούν η οχι.Και εμενα με ενοχλουν και τα 2.Θα μπορουσαν καποια στιγμη επιτελους να τα βγαλουν απο την οθονη και να τα κανουν "κρυφα" τυπου s3.Στο nexus 4 για ακομη μια φορα υπάρχει αρκετος νεκρος χωρος κατω απο την οθονη.

Εμένα μου αρέσει χωρίς κουμπιά + το ότι ο χώρος κάτω από την οθόνη δεν είναι εντελώς νεκρός, καθώς έχει το led ειδοποιήσεων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.