Jump to content

Samsung Galaxy Nexus

papajim

Recommended Posts

Δε νομίζω, παντού full είναι. Άλλωστε αν δεν ήταν καλό δε θα έλεγε H αλλά G.

Πάντως όσοι συνάδελφοι έχουν δει το κινητό έχουν χαζέψει. Τα κυριότερα σχόλια είναι:

-Οθονάρα

-Ταχύτατο

-Πολύ γρήγορη κάμερα (εννοούν το shutter lag)

Και έχει πλάκα να βλέπεις και κατόχους Γιωτόμπαλου να σκάνε :p

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

αν δεν εχεις καλο σημα δε σημαινει οτι θα ειχε απο μονο του g αλλα μπορει να ειναι οριακο για Η και να εχει μια γραμμη η καμμια.τοτε ειναι που καταναλωνει πολυ μπαταρια.

Sent from my Galaxy Nexus using tapatalk 2

Τράβα στην Πορτοκάλι και πες τους το. Μήπως τα έφαγες όλα τα 350 και τώρα απλά σου έχουν κάνει limit?

Κάτι τέτοιο κάνει η Vodafone Τσεχίας στο πακέτο μου. Μετά τα 150 συνεχίζει να μου δίνει Η αλλά με ταχύτητα κλάφτα.

FYI ισως βρηκαμε τα νεα best screen protector για τις μπαχατελες.

"Βαρανε" αρκετα αλλα ειδα ενα φορεμενο σε ενα HTC και εψαχνα να βρω τις ακρες!

Η δε "αισθηση" σαν να μην υπηρχε καν protector πανω!!

ZAGG | invisibleSHIELD | Cases, Screen Protectors, Covers, Shields, Skins, Invisible Shield

FYI ισως βρηκαμε τα νεα best screen protector για τις μπαχατελες.

"Βαρανε" αρκετα αλλα ειδα ενα φορεμενο σε ενα HTC και εψαχνα να βρω τις ακρες!

Η δε "αισθηση" σαν να μην υπηρχε καν protector πανω!!

ZAGG | invisibleSHIELD | Cases, Screen Protectors, Covers, Shields, Skins, Invisible Shield

Λεωνιδα είναι wet install?

Είχα ένα zagg I.S. στο iphone μπρος πίσω. Κράτησε περίπου 1.5 χρόνο. Στο πρώτο εξάμηνο κιτρινίσε. Στον έναν χρόνο άρχισε να ξεκολλάει και να μαζεύει σκόνη στις άκρες. Αυτό που με πείραξε όμως είναι ότι άλλαξε την αίσθηση του χεριού πάνω στην οθόνη. Νιώθεις με κάποιον τρόπο πως σκαλώνει το δάχτυλο στην οθόνη σαν να μην είναι λείο.

Τράβα στην Πορτοκάλι και πες τους το. Μήπως τα έφαγες όλα τα 350 και τώρα απλά σου έχουν κάνει limit?

Κάτι τέτοιο κάνει η Vodafone Τσεχίας στο πακέτο μου. Μετά τα 150 συνεχίζει να μου δίνει Η αλλά με ταχύτητα κλάφτα.

Με τίποτα, μόνο ~70 έχω φάει. Τέσπα, φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι στην Orange και όχι στο κινητό. Θα τους το πάω να το δουν.

Είχα ένα zagg I.S. στο iphone μπρος πίσω. Κράτησε περίπου 1.5 χρόνο. Στο πρώτο εξάμηνο κιτρινίσε. Στον έναν χρόνο άρχισε να ξεκολλάει και να μαζεύει σκόνη στις άκρες. Αυτό που με πείραξε όμως είναι ότι άλλαξε την αίσθηση του χεριού πάνω στην οθόνη. Νιώθεις με κάποιον τρόπο πως σκαλώνει το δάχτυλο στην οθόνη σαν να μην είναι λείο.

Οτιδηποτε μαπινει πανω απο το γυαλι της οθονης δεν ειναι λειο. Εγω στο Nexus την εβγαλα τελειως ην προστασια οθονης και απλα προσεχω που το ακουμπαω/βασω στην τσεπη.

Συμφωνώ, απλά με το IS έχεις λίγες παραπάνω τριβές απ ότι με ένα συνηθισμένο screen protector. Για παράδειγμα αυτή την απλή που έχω τώρα στο nexus από το πλαίσιο το νιώθω πολύ καλύτερα

Σήμερα ανακάλυψα κάτι κατά λάθος κι είπα να το γράψω για όσους δε το ξέρουν.

Αν έχεις πατημένο το volume button + power button το κινητό τραβάει screenshot.

Μέχρι στιγμής νόμιζα ότι γινόταν μόνο μέσω εφαρμογής... :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.