racer Σεπτέμβριος 26, 2012 #141 Σεπτέμβριος 26, 2012 Φαντάζομαι πως ναι. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
papajim Σεπτέμβριος 27, 2012 Author #142 Σεπτέμβριος 27, 2012 Μπορεί κάποιος καλός συμφορουμίτης να ζητήσει στο google now να του δώσει directions κάπου (πχ. airport, supermarket); Εμένα για κάποιο λόγο δε βγάζει πλέον
Alexopus6 Σεπτέμβριος 27, 2012 #143 Σεπτέμβριος 27, 2012 papajim έγραψε: Μπορεί κάποιος καλός συμφορουμίτης να ζητήσει στο google now να του δώσει directions κάπου (πχ. airport, supermarket);Εμένα για κάποιο λόγο δε βγάζει πλέον Δουλευει κανονικά
Alexopus6 Σεπτέμβριος 27, 2012 #145 Σεπτέμβριος 27, 2012 papajim έγραψε: Τι σκ@τ@ έγινε γκ@μωτεν. Μπορει να τις είπες τιποτα της κοπελιάς χθες και να σου κρατάει μουτρα Stock rom, custom rom? *btw για όσουν χρησιμοποιούν sports tracker δοκίμασα να βγάλω φωτό απο το εικονίδιο του app αλλα οταν γυρισα οι φωτογραφίες δεν υπήρχαν πουθενα :S To έχει πάθει άλλος αυτο?
papajim Σεπτέμβριος 27, 2012 Author #146 Σεπτέμβριος 27, 2012 Alexopus6 έγραψε: Μπορει να τις είπες τιποτα της κοπελιάς χθες και να σου κρατάει μουτρα Stock rom, custom rom? *btw για όσουν χρησιμοποιούν sports tracker δοκίμασα να βγάλω φωτό απο το εικονίδιο του app αλλα οταν γυρισα οι φωτογραφίες δεν υπήρχαν πουθενα :S To έχει πάθει άλλος αυτο? Stock Rom της google, το ψάχνω βέβαια τωρα να δω τι φταίει.. Btw ποια έκδοση του maps έχεις; EDIT: Είχε φάει σκάλωμα. Έστρωσε με reboot Βασικά έφταιγε ότι για κάποιο λόγο δε μπορούσε να πάρει την τοποθεσία μου μέσω του router.
Alexopus6 Σεπτέμβριος 27, 2012 #147 Σεπτέμβριος 27, 2012 papajim έγραψε: Stock Rom της google, το ψάχνω βέβαια τωρα να δω τι φταίειΠερίεργο πάντως γιατι έτσι είμαι και εγώ stock rom (yakju), rooted, bootloader unlock. :/
narta Σεπτέμβριος 29, 2012 #148 Σεπτέμβριος 29, 2012 Ειλικρινά πιο ο λόγος να περνάς Nexus και να το κρατάς στοκ; Πάρε ένα HTC η ακόμα καλύτερα Motorola CM10 ftmfw! Και kernel πειραγμένο και απ όλα Sent from my PantechP9060 using Tapatalk 2
l2phile Οκτώβριος 2, 2012 #150 Οκτώβριος 2, 2012 Το δοκίμασες ή απλά διάβασες; Απάντα και μονολεκτικά : Είναι πανεύκολο να το βάλεις και μετά να επιστρέψεις ή στα κάνει τανα όλα;Επίσης για screen protector....παίρνω το πιο φθήνο ή υπάρχει κανένα που σου κάνει και overclocking με ...1-2 ευρώ παραπάνω;
racer Οκτώβριος 2, 2012 #151 Οκτώβριος 2, 2012 Με το video που είδα, σιγά μην έμπαινα στον κόπο να το δοκιμάσω. Είναι σαν να γυρνάς σε Ρ2.
deninho Οκτώβριος 2, 2012 #153 Οκτώβριος 2, 2012 narta έγραψε: Ειλικρινά πιο ο λόγος να περνάς Nexus και να το κρατάς στοκ;τι κερδίζεις αν αλλάξεις από στοκ σε custom rom? Το είχα ρωτήσει και στο nexus 7 thread, αλλά δε πήρα απάντηση.
narta Οκτώβριος 2, 2012 #154 Οκτώβριος 2, 2012 deninho έγραψε: τι κερδίζεις αν αλλάξεις από στοκ σε custom rom? Το είχα ρωτήσει και στο nexus 7 thread, αλλά δε πήρα απάντηση.To κυριοτερο αυτονομια ελεω OC/UV kernel. Μετα μιας και το συγκεκριμενο εχει θεματακι με την αποχρωση της οθονης αλλαζεις και αυτο.Και αρκετα αλλα αν πας σε rom που υποστηριζεται καλα εως πολυ καλα CM10 πχ
racer Οκτώβριος 2, 2012 #155 Οκτώβριος 2, 2012 Με την απόχρωση τι εννοείς; Έχει να κάνει με το color profile; Γιατί έχω περάσει μερικές δικές μου που είναι σε sRGB, αλλά τα χρώματα δεν είναι πιστά.
narta Οκτώβριος 2, 2012 #156 Οκτώβριος 2, 2012 racer έγραψε: Με την απόχρωση τι εννοείς; Έχει να κάνει με το color profile; Γιατί έχω περάσει μερικές δικές μου που είναι σε sRGB, αλλά τα χρώματα δεν είναι πιστά.[/QUOTμωβιζει εντονα σε ορισμενα setup
vic Οκτώβριος 2, 2012 #157 Οκτώβριος 2, 2012 narta έγραψε: μωβιζει εντονα σε ορισμενα setup "The purple flare in the screen provided is considered normal behaviour for custom ROM's behaviour."
narta Οκτώβριος 4, 2012 #158 Οκτώβριος 4, 2012 victor έγραψε: "The purple flare in the screen provided is considered normal behaviour for custom ROM's behaviour." I saw what you purple there.... Οποιος θελει Call recording στο Gnex CallRecorder + AlsaMixer Προυποθέτει root Ηχογραφει ακομα και με bluetooth headset
papatsonis Οκτώβριος 4, 2012 #159 Οκτώβριος 4, 2012 narta έγραψε: I saw what you purple there....Οποιος θελει Call recording στο Gnex CallRecorder + AlsaMixerΠρουποθέτει rootΗχογραφει ακομα και με bluetooth headset2WCR? ή από μικρόφωνο ? (Use standard API for recording (may record from the mic))edit : nvm, διάβασα λίγο και είδα ότι είναι 2wcr με τον alsa;)
Alexopus6 Οκτώβριος 5, 2012 #160 Οκτώβριος 5, 2012 [MENTION=14120]narta[/MENTION] Κάποια πρόταση για cm10 rom+kernel?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.