dimitrisOS Αύγουστος 26, 2012 Author #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 εγω με 4.0 Ghz στον 8120 τους εχω στο auto και δεν ειχα ποτε προβλημα με ανεβασμενες θερμοκρασιες.ειμαι σιγουρος πως ουτε και εσυ θα εχεις και η γνωμη μου ειναι να τους αφησεις εκει.τωρα αν τρεχεις ολη την ωρα μετροπρογραμματα καντους disable για να μην εχεις κανενα θεματακι με θερμοκρασιες.ΥΓ. ποιας revision μητρικη σου στειλανε;τους έβαλα στο dis να δούμε και εκεί Στην αγορά μόνο η ver.1 κυκλοφορούν ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Αύγουστος 26, 2012 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Δοκίμασε να ζορίσεις (αρκετή ώρα) την CPU με κάποιο πρόγραμμα (prime 95, IntelBurn Test, LinX κλπ.) και παρακολούθησε την θερμοκρασία που πιάνει. Αν:α) Με αρκετά μεγάλη θερμοκρασία δωματίου η θερμοκρασία της CPU δεν φτάνει τους 62, τότε η ρύθμισή σου είναι μια χαρά.β) Η θερμοκρασία της CPU φτάνει ή και ξεπερνάει τους 62 βαθμούς, πρέπει να ρυθμίσεις ψηλότερα τους ανεμιστήρες.Αν πάλι δεν πιάνει μεγάλες θερμοκρασίες και θέλεις να μειώσεις τον θόρυβο, μπορείς να χαμηλώσεις τους ανεμιστήρες.Την μεγάλη θερμοκρασία δωματίου την αναφέρω γιατί αν π.χ. με κανονική θερμοκρασία (23-25 βαθμούς) έχεις μια ρύθμιση που μπορεί να φτάσει τους 61. Όταν τύχει σε καύσωνα (χωρίς A/C) να πιάσει το δωμάτιο ~35 βαθμούς, αν ζοριστεί ο επεξεργαστής μπορεί να ξεπεράσει τους 62. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Αύγουστος 27, 2012 Author #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Τους ξανά άλλαξα τους ανεμιστήρες Τώρα δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik42 Αύγουστος 27, 2012 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Τους ξανά άλλαξα τους ανεμιστήρες .................................................... Τώρα δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα 1. μια μικρη συμβουλη: τα προβληματα συνηθως τα δημιουργουμε μονοι μας. 2.η θερμοκρασια του επεξεργαστη γιατι ειναι στους 49C και του Vcore 1 στους 54C; ετρεχε κανενα bench εκεινη την ωρα; για να το καταφερω αυτο στο δικο μου συστημα θελω αρκετη προσπαθεια. μηπως το κουτι σου δεν δροσιζεται καλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Αύγουστος 27, 2012 Author #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 1. μια μικρη συμβουλη:τα προβληματα συνηθως τα δημιουργουμε μονοι μας. 2.η θερμοκρασια του επεξεργαστη γιατι ειναι στους 49C και του Vcore 1 στους 54C; ετρεχε κανενα bench εκεινη την ωρα; για να το καταφερω αυτο στο δικο μου συστημα θελω αρκετη προσπαθεια. μηπως το κουτι σου δεν δροσιζεται καλα; Δεν ξέρω γιατί με την προηγούμενη μητρική η θερμοκρασία ήταν το πολύ 42 Βασικά τώρα φταίνε και οι ζέστες γιατί εκεί που είναι το κουτί είναι κοντά στην μπαλκονόπορτα και πέφτει επάνω ένα καυτό κύμα αέρα :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik42 Αύγουστος 27, 2012 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Δεν ξέρω γιατί με την προηγούμενη μητρική η θερμοκρασία ήταν το πολύ 42 Βασικά τώρα φταίνε και οι ζέστες γιατί εκεί που είναι το κουτί είναι κοντά στην μπαλκονόπορτα και πέφτει επάνω ένα καυτό κύμα αέρα :whistlingΔημητρη θα σε ξαναρωτησω. ετρεχες καποιο προγραμμα εκεινη την στιγμη που πηρες το screenshoot;σε κατασταση ηρεμιας το Vcore δεν ανεβαίνει 54C απο μονο του με την θερμοκρασια του περιβαλοντος.εκτος και αν φυσαει κανενα σεσουαρ επανω στην μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Αύγουστος 27, 2012 Author #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Δημητρη θα σε ξαναρωτησω. ετρεχες καποιο προγραμμα εκεινη την στιγμη που πηρες το screenshoot;σε κατασταση ηρεμιας το Vcore δεν ανεβαίνει 54C απο μονο του με την θερμοκρασια του περιβαλοντος. εκτος και αν φυσαει κανενα σεσουαρ επανω στην μητρικη. όχι δεν έτρεχα τίποτα γενικά πάντα τόσο είναι η θερμοκρασία το χαμηλότερο είναι 45 βαθμούς που έχω δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.