xylokastro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2004 έχω 2 σκληρούς , έναν 80άρη με windows xp home και έναν 120άρη με windows xp pro.μου εμφανίζει την οθόνη για να επιλέξω λειτουργικό για 2 s ενώ εχω βάλει διάρκεια προβολής λειτουργικώ συστημάτων 100s , τι να κάνω ? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 10, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Τσέκαρε μήπως στο boot.ini υπάρχει διαφορετική τιμή για το timeout.Αυτό θα το δεις στο πιο πρόσφατο λειτουργικό που έστησες στο μηχάνημα.WinKey+Pause -> Advanced -> Startup and Recovery -> edit startup options manually. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris17n Αύγουστος 10, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Αυτο που πρέπει να κάνεις είναι format στα xp home. Δεν υπάρχει κανένας λογος να τα κρατας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 [boot loader]timeout=10default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetectC:\="Microsoft Windows" αλλά τα 98 δεν τα έχω πια....Τι πρέπει να σβήσω μόνο για να μην μου βγάζει την επιλογή των 98? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Αύγουστος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Το C:\="Microsoft Windows" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.