Pokemon640 Αύγουστος 22, 2012 #121 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Memes,Too Damn High - ImgflipFunny,GIFs - Imgfliphttp://imgflip.com/i/8ov Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Αύγουστος 22, 2012 #122 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 We have an expert here. Όσο expert χρειάζεται να είσαι για να καταλάβεις ότι όλες οι γυναίκες δεν είναι ξέκωλα. Ξέρω ότι απάντησες για πλάκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 22, 2012 #123 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Λάθος... Με εκπλήσσει το πόσο ανενημέρωτος είσαι, παρόλα αυτά επιμένεις στις απόψεις σου.Έχεις πάει βόλτα σε gay bar...; Εσύ, μάλλον όχι... Η γυναίκα σου, κάποια φίλη σου, γνωστή; Αν ναι, για ρώτα τη να σου πει πόσο "λυσσάρες" είναι. Τα "ξέκωλα" μπροστά τους είναι Παναγίτσες... Όχι δεν έχω πάει και από τα συμφραζόμενά σου συμπεραίνω ότι στα gay bars μάλλον μου ρίχνεις σε εμπειρία (j/k ) Εσύ σε gay bar δουλεύεις; Αν όχι, τότε γιατί συγκρίνεις τον gay στο χώρο εργασίας του με τον gay στον χώρο διασκέδασής του; Σε απέλυσε ποτέ κανείς από τον εργασιακό σου χώρο γιατί χορεύεις τσιφτετέλια στα μπουζούκια ή γιατί έχεις το ΦΧΨ φετίχ στο κρεβάτι; Δηλαδή αν ο ομοφυλόφιλος συνάδελφός σου είναι τυπικός και κυριλέ, θα σε ενοχλούσε αν το βράδυ στο gay bar έβγαζε τα μάτια του με τον γκόμενό του; Ή φοβάσαι ότι ο ομοφυλόφιλος στην εργασία σου θα κάνει σαν λυσσάρα; Τότε και οι γυναίκες, όταν τις κοιτάμε στα ( . )( . ) ή στον (_|_), παρόλο που φοράνε ρούχα, δε θα έπρεπε να ενοχλούνται... Αν σου φαίνεται άστοχος ο παραλληλισμός με το γυμναστήριο, που δεν είναι, σκέψου δημόσιες τουαλέτες... Άλλες ενοχλούνται, άλλες κολακεύονται. Που θες να καταλήξεις προσπαθώ να καταλάβω. Ότι σε ενοχλεί ακόμα και το να σε κοιτάξει ένας gay; Αν αυτό είναι το πρόβλημά σου, τότε δεν είσαι απλά ομοφοβικός, είσαι το poster child των ομοφοβικών. Και θα έχεις γενικότερα πρόβλημα γιατί ομοφυλόφιλοι υπάρχουν παντού. Το να κλειστείς στο σπίτι ή να κυκλοφορείς με ολόσωμο χιτώνα/ράσο, δεν αποτελεί λύση, οπότε δεν ξέρω τι εναλλακτικές έχεις. Απλά και μόνο βγαίνοντας από το σπίτι θα είσαι έρμαιο "οπτικού" βιασμού από ομοφυλόφιλους Με το συμπάθειο, αλλά το "πρόβλημα" που λες ότι δεν καταλαβαίνω, το καταλαβαίνω, απλά δεν το θεωρώ πρόβλημα. Όπως είχε πει κι ο Αριστοτέλης, όταν είμαι απών δέχομαι και να με μαστιγώνουν. Δεν θα γίνω ομοφυλόφιλος άμα μου κοιτάξει τον κώλο ένας ομοφυλόφιλος, όπως δεν θα γίνω και παιδεραστής άμα με ερωτευτεί και με φαντασιώνεται μια πιτσιρίκα. Το τι γουστάρω και το τι κάνω εγώ είναι που καθορίζει την σεξουαλικότητά μου, όχι το τι θέλουν οι άλλοι. Από κει και πέρα δεν βλέπω τον λόγο να αντιτίθεμαι σε μια ομάδα συνανθρώπων μου επειδή ένα ποσοστό από αυτούς είναι "λυσσάρες", όπως δεν τσουβαλιάζω με καμία άλλη ομάδα ανθρώπων. Δεν παρακαλάω να κλείσει η Τούμπα επειδή με ενοχλούν 500 ΠΑΟΚτζήδες, ούτε να καεί η Κρήτη γιατί μου την σπάνε τα Ζωνιανά. Μ'αρέσει να καταπολεμώ τα προβλήματα μου στη ρίζα τους και χωρίς να "καίω χλωρά". Ο ομοφυλόφιλος συνάδελφος μου, δε με ενοχλεί, αν με ενοχλήσει, θα μιλήσει με το αφεντικό/HR κλπ. Ο ομοφυλόφιλος-λυσσάρα (όπως τον εννοείς) πιθανότατα να με ενοχλούσε, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην το μάθω ποτέ, γιατί δεν συχνάζω εκεί που συχνάζει. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είμαι αντίθετος στο να μπορούν να έχουν τα ίδια πολιτικά δικαιώματα με μένα, γιατί μπορεί κάποτε στο μέλλον να προσλάβει το αφεντικό μου έναν ομοφυλόφιλο που μπορεί να είναι λυσσάρα και που μπορεί να δει τον κώλο μου και μπορεί να σφυρίξει ή δεν ξέρω γω τι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 22, 2012 Author #124 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Όχι δεν έχω πάει και από τα συμφραζόμενά σου συμπεραίνω ότι στα gay bars μάλλον μου ρίχνεις σε εμπειρία (j/k)Εσύ σε gay bar δουλεύεις; Αν όχι, τότε γιατί συγκρίνεις τον gay στο χώρο εργασίας του με τον gay στον χώρο διασκέδασής του; Σε απέλυσε ποτέ κανείς από τον εργασιακό σου χώρο γιατί χορεύεις τσιφτετέλια στα μπουζούκια ή γιατί έχεις το ΦΧΨ φετίχ στο κρεβάτι; Δηλαδή αν ο ομοφυλόφιλος συνάδελφός σου είναι τυπικός και κυριλέ, θα σε ενοχλούσε αν το βράδυ στο gay bar έβγαζε τα μάτια του με τον γκόμενό του; Ή φοβάσαι ότι ο ομοφυλόφιλος στην εργασία σου θα κάνει σαν λυσσάρα; Δεν είπα αυτό εγώ. Σου εξηγώ ότι δεν έχουν ίδια συμπεριφορά με τις γυναίκες, ή με εμάς προς τις γυναίκες. Το bar στο έδωσα σαν παράδειγμα. Αν κάποιος φέρεται έτσι τη νύχτα, και τη μέρα έτσι σκέφτεται, άσχετα αν δε θα στο δείξει. Καλώς ή καλώς, επειδή ακόμα είναι λίγοι και δεν ξεχωρίσουν ανάμεσα στο πλήθος εύκολα, είναι αναγκασμένοι να είναι επιθετικοί και προκλητικοί ώστε να βρουν ποιός άλλος είναι. Οι υπόλοιποι στο περιβάλλον μας είναι εύκολο να ξεχωρίσουμε το άλλο φύλο. Αυτοί, ανάμεσα στο ίδιο φύλο, όχι. Άλλες ενοχλούνται, άλλες κολακεύονται. Αν τις κοιτάξει ένας χοντρός, άσχημος, βρωμιάρης, ανώμαλος, γενικότερα κάποιος που δε γουστάρουν, ενοχλούνται. Αν τις κοιτάξει κανένας πλούσιος γκόμενος, μια χαρά κολακεύονται. Το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Τους gay τους βάζω στην κατηγορία που δεν κολακεύομαι... Με το συμπάθειο, αλλά το "πρόβλημα" που λες ότι δεν καταλαβαίνω, το καταλαβαίνω, απλά δεν το θεωρώ πρόβλημα. Και για τη θρησκεία αυτά που λες τα καταλαβαίνω, αλλά δεν τα θεωρώ πρόβλημα Από κει και πέρα δεν βλέπω τον λόγο να αντιτίθεμαι σε μια ομάδα συνανθρώπων μου επειδή ένα ποσοστό από αυτούς είναι "λυσσάρες", όπως δεν τσουβαλιάζω με καμία άλλη ομάδα ανθρώπων. Δεν παρακαλάω να κλείσει η Τούμπα επειδή με ενοχλούν 500 ΠΑΟΚτζήδες, ούτε να καεί η Κρήτη γιατί μου την σπάνε τα Ζωνιανά. Μ'αρέσει να καταπολεμώ τα προβλήματα μου στη ρίζα τους και χωρίς να "καίω χλωρά".Ο ομοφυλόφιλος συνάδελφος μου, δε με ενοχλεί, αν με ενοχλήσει, θα μιλήσει με το αφεντικό/HR κλπ. Ο ομοφυλόφιλος-λυσσάρα (όπως τον εννοείς) πιθανότατα να με ενοχλούσε, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην το μάθω ποτέ, γιατί δεν συχνάζω εκεί που συχνάζει. Ούτε εγώ αντιτίθεμαι στην ομάδα των ανθρώπων. Αντιτίθεμαι σε αυτούς που προσπαθούν με το ζόρι να με πείσουν ότι δεν είναι "ανωμαλία", "αρρώστια", "μη φυσιολογικό" και το προβάλουν/προωθούν συνέχεια σε όλα τα επίπεδα. Για αυτό ξεκίνησα την κουβέντα σε σύγκριση με το τσιγάρο. Ακριβώς η ίδια κατάσταση επικρατούσε τότε, προωθούσαν κάτι ως απόλυτα φυσιολογικό, trendy, μόδα, αντρίλα, μαγκιά και τώρα, 50 χρόνια αργότερα, τρέχουν να το μαζέψουν από παντού γιατί κανείς δεν είχε υπολογίσει τις συνέπειες. Το εξήγησα και στην αρχή. Έχω φίλο, γνωστούς που είναι gay. Δε με έχει ενοχλήσει κανείς. Από κάτω μου μένουν λεσβίες. Μια χαρά κοπέλες είναι. Δεν ήρθαν όμως ποτέ να μου κάνουν "προσηλυτισμό". Το τι κάνουν στην κρεβατοκάμαρά τους, δε με αφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 22, 2012 #125 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Λάθος... Με εκπλήσσει το πόσο ανενημέρωτος είσαι, παρόλα αυτά επιμένεις στις απόψεις σου.Έχεις πάει βόλτα σε gay bar...; Εσύ, μάλλον όχι... Η γυναίκα σου, κάποια φίλη σου, γνωστή; Αν ναι, για ρώτα τη να σου πει πόσο "λυσσάρες" είναι. Τα "ξέκωλα" μπροστά τους είναι Παναγίτσες... LOL, καλό και αυτό. Ας "βγω από την ντουλάπα" λοιπόν. Έχω έναν συγγενή, πρώτος ξάδερφος με τον οποίο μεγαλώνουμε μαζί από πιτσιρίκια. Κάπου στα 16-17 κατάλαβε ότι είναι gay. Ποτέ δεν με ενόχλησε και ποτέ δεν με "προσηλύτισε". Κάπου στα 20-25 μου και επειδή κάναμε κοινές παρέες, αποφασίσαμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ που γυρνάγαμε τα μπαράκια να πηγαίνουμε σε ένα gay bar και σε ένα straight bar για να περνάμε όλοι καλά με τη σειρά μας. Οπότε, εγώ προσωπικά ναι, έχω πάει αμέτρητες φορές σε gay bar! Ποτέ, μα ποτέ δεν αισθάνθηκα άβολα, ποτέ δεν με ενόχλησε κανείς, δεν μου έπιασαν τον πώλο ή ότι άλλο νομίζεις ότι κάνουν οι gay "χιμπατζήδες". Είχα τόσο πρόβλημα, όσο είχε και ο ξάδερφος μετά στο straight bar Α, sorry, μία φορά είχα φασωθεί με μία τύπισσα που συνόδευε κάποιον φίλο της στο bar, μην μου πει κανείς ότι είμαι ασχημούλης και δεν ασχολούνταν κανείς μαζί μου. Όλα είναι πολύ σχετικά φίλε μου. Two and a Half Men βλέπω κι εγώ, δεν θυμάμαι gays, ούτε έπιασα κάποιο hint στα άλλα 2 που λες. Εγώ είμαι άνετος με το θέμα και δεν με ενόχλησε ποτέ κανείς, και είχα πολύ περισσότερες "ευκαιρίες" αν θες να το πούμε έτσι, το ζήτημα είναι όταν ενοχλείσαι, είναι παθητικό ή ενεργητικό κάποιου άλλου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 22, 2012 #126 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Λάθος... Με εκπλήσσει το πόσο ανενημέρωτος είσαι, παρόλα αυτά επιμένεις στις απόψεις σου.Έχεις πάει βόλτα σε gay bar...; Εσύ, μάλλον όχι... Η γυναίκα σου, κάποια φίλη σου, γνωστή; Αν ναι, για ρώτα τη να σου πει πόσο "λυσσάρες" είναι. Τα "ξέκωλα" μπροστά τους είναι Παναγίτσες... Κοίτα άμα είσαι κομπλεξικός, που να πας σε Gothic club δηλαδή, εκεί πλέον να δεις ξεκολλα (και γκόμενες και άντρες), μετά πάνε σε κανένα Σ/M party.. εκεί να δεις ακρεοτιτες και στο τέλος καπάκωσε το με ένα torture garden NSFW, NSFM, NSFG [ame=http://www.youtube.com/watch?v=cLwdhWoVA7k]Torture Garden TGX - YouTube[/ame] επίσης τι δουλειά έχεις σε gay bar? εγώ ένα φεγγάρι που έφτιαχνα αφίσες σε ότι μαγαζί μπορείς να φανταστείς, καμία 10αριά ήταν gay bars/clubs. και όσες φορες έχω πάει ποτε δεν είχα κανένα πρόβλημα πάντως, ναι το πως σε κοιτάνε κάπως, σε κοιτάνε... ...αλλα νομίζω πως κ το ίδιο ακριβώς ((πρόβλημα)) έχουν όλες οι κοπέλες σε όλα τα μαγαζιά και δεν το κάνουν θέμα.. . XD και μάλιστα έχει χαβά να πας με παρέα (παίζει μ@λακίες και ο κόσμος είναι ότι νάνε) btw τον ίδιο χαβά έχει σε όλα τα τρέντι μέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 22, 2012 Author #127 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Δε φταίω, μόλις το έβαλε μιά φίλη στο FB... Εγώ αυτές τις εικόνες τις θεωρώ απαράδεκτες να τις βλέπουν τα 5χρονα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 22, 2012 #128 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Δεν είναι για 5χρονα. Υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες με ετερόφυλες ερωτικές περιπτύξεις. Είναι αυτές κατάλληλες για 5χρονα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 22, 2012 #129 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Δε φταίω, μόλις το έβαλε μιά φίλη στο FB... Εγώ αυτές τις εικόνες τις θεωρώ απαράδεκτες να τις βλέπουν τα 5χρονα... Wizard! Ο μαχητής του sensorship και προστασίας των παιδιών μας... ...γιατί υπέπεσε στην αντίληψη του πως ο κόσμος δεν είναι φτιαγμένος για παιδιά. που να κάτσεις σαββατοκύριακο μαζί με ένα 5χρόνο να δείτε τηλεόραση μαζί.. τον μπόμπ σφουγγαράκι τον έχεις δει? power rengers? Τι να σου πω, What eva, άμα το παιδί το έχουν μεγαλώσει οι γονείς να είναι τόσο βλαμμένο που ότι βλέπει στην TV να το κάνει.. ...εγώ πιτσιρικάς ποτε δεν πήδηξα με ομπρέλα από το παράθυρο επειδή το είδα στην TV, ούτε ξερίζωσα κανενός την καρδια επειδή το έκανα σε games στο pc (μιλάμε για ηλικία 5 ετών).. γιατί πολύ απλά από όσο με θυμάμαι, θυμάμαι πως μια χαρά μπορούσα να ξεχωρίσω τι είναι τι και πάντα μπορούσα να ρωτήσω τους γονείς μου άμα είχα κάποια απορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 22, 2012 #130 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Προσπαθώ να καταλάβω πως προκύπτει δεδομένο ότι οι ομοφυλοφιλοι γονείς θα ξεσκίζονται μπροστά στα μάτια των παιδιών που μεγαλώνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 22, 2012 #131 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 μα είναι λυσσάρηδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 22, 2012 #132 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 μα είναι λυσσάρηδες εξού και η έκφραση "έφαγα σαν π00στης", ε? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 22, 2012 #133 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Εγω αντιθετως πιστευω οτι ολα τα αδελφατα για μας δουλευουνε. Γενικα λεω τραγικες καφριλες με τις μπιτσιζ και ποτε μα ποτε δεν ειχα καποια αντιδραση 80ς του στυλ " εισαι σαχλος" "λιγουρη" κλπ, ουτε τσαντια στο κεφαλι, αντιθετως τους καλαρεσει και με τσιγκλανε κι αλλο, και τωρα συνειδητοποιω οτι χαρη στην περιρρεουσα ομοφυλοφιλια αντι για συμβατικος γαιδαρος τους φαινομαι πρωτοτυπος και χαριτωμενος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Αύγουστος 22, 2012 #134 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Από κάτω μου μένουν λεσβίες. Μια χαρά κοπέλες είναι. Δεν ήρθαν όμως ποτέ να μου κάνουν "προσηλυτισμό". Ναι,θα σε χάλαγε... Εκτός αν δε βλέπονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 22, 2012 #135 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Και για να το παμε λιγο απ την αρχη, γιατι το βγαλατε απ τα ματια κ τσακωνεστε σα homo . Hollywood + Gay + Jewish = Win Combo Xροοονια τωρα... σας αρεσει δε σας αρεσει δε θα αλλαξει... Το Hollywood ειναι Εβραιοκρατουμενο, κ η ομοφιλοφιλια εξαιρετικα δημοφιλης αναμεσα στους παραγοντες της showbiz (οχι μονο Hollywood, δειτε κ στη μοδα τι γινετε) Οποιος χαλιεται πολυ, απλα αλλαζει καναλι. Ανηκω στην κατηγορια αυτων που χαλιουνται λιγο, εκτoς αν ο σκηνοθετης βαλθηκε να μας αποδειξει οτι ο γαιδαρος πεταει (if you know what i mean...). Το Inglorious Bastards πχ, ειναι υπερ-προπαγανδιστικο υπερ τον Εβραιων. Ειναι ομως μια πολυ διασκεδαστικη ταινια κ μου αρεσει, παρολο που μου την σπαν οι τοσο biased ταινιες. Το μονο που με ανησυχει ειναι μην αρχισει κ την βιδωνει στον κοσμο η τοση προβολη και, απο και καλα ομοφυλοφοβικοι, γινουν ομοφυλοκτονικοι κ αρχισουν να κινηγαν της ξεπουπουλιασμενες στα σοκακια... To promotion της ομοφυλοφιλιας δεν ειναι προοδος, δεν ειναι εκπολιτισμος, δεν ειναι μοντερνο και trendy. Η ανεκτικοτητα ομως ναι, ειναι, και την επικροτω. Ο καθενας εχει το θεμελιωδες δικαιωμα να εκφραζει ελευθερα καθε πτυχη του εαυτου του, εαν και εφοσων δεν περιοριζει τις δικες μου ελευθεριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 22, 2012 #136 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 έτυχε τώρα ο Ιατροδικαστής Wizzard να ακούσει κάτι και μας έβγαλε πόρισμα κιόλας Άρα οι ομοφυλόφιλοι είναι από άλλο πλανήτη, grenderless, φοράνε γυαλιά η πετάνε ακτίνες λέιζερ από το μάτι και τη πέφτουν η κοιτάνε όπου νάνε χωρίς να ξέρουν το φύλο του άλλου ατόμου :shout: Επίσης το βράδυ φοράνε trolόφατσα και κάνουν γκριμάτσες στον wizzardi για να floodάρει την άλλη μέρα το thread εδώ Ο [MENTION=10229]dunkel_Stern[/MENTION] με κάλυψε. Να συμπληρώσω ότι έτυχε να πάω και στο Enola (Θεσσαλονίκη) στα εγκαίνια με 2 φίλους, δεν μας τη πέσαν. Ούτε και μια άλλη φορά σε καφετέρια στο γκάζι, δεν θυμάμαι καν όνομα, σίγουρα όχι εκείνες φάτσα στο μετρό αλλά τις άλλες κοντά στο τρένο. Οι καφετέριες που είναι φάτσα-κάρτα στο μετρό με την Ελληνική άθλια μουσική δεν παίζει να πατήσω που να με πληρώνανε, μια φορά πήγα με τη κολλητή μου και το σκυλομετάνιωσα :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Αύγουστος 22, 2012 #137 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Το Hollywood ειναι Εβραιοκρατουμενο, κ η ομοφιλοφιλια εξαιρετικα δημοφιλης αναμεσα στους παραγοντες της . Όλα αυτά είναι ψέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 22, 2012 #138 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Να συμπληρώσω ότι έτυχε να πάω και στο Enola https://en.wikipedia.org/wiki/Enola_Gay Μη ξαναπας γιατι θα δεις το little boy (if you know what i mean) και θα τρομαξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 22, 2012 #139 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Όλα αυτά είναι ψέματα μας ψεκάζουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Αύγουστος 22, 2012 #140 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 μας ψεκάζουνε και δεν έχουμε πάει στην σελήνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.