Jump to content

Περί ομοφυλοφοβίας κλπ

Wizard!

Recommended Posts

Μέσα, και γω μαζί σου. Άρα λοιπόν ομαλό θεωρείται μόνο ό,τι συμβάλλει στην τεκνοποίηση, και ό,τι έχει ορίσει η φύση ως normal, ok;

Άρα έχω το δικαίωμα να αποκαλώ κάποιον που έχει φετίχ π.χ. με τα πόδια "ανώμαλο"; Η πλειοψηφία των αντρών δεν βλέπει τα πόδια ως κάτι το σεξουαλικό, δεν θέλουν να τελειώσουν πάνω σε πόδια.

Αφού το πάμε με τον μονόδρομο της φύσης, μπορώ να τα χώνω άνετα στους ανώμαλους τους πατουσάδες; Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα το παιδί μου να το πλησιάσει κανένας ανώμαλος από αυτούς που θέλουν το τακούνι-στιλέτο της γόβας να τους ακουμπάει κι "αλλού". Κι ας προσπαθεί το Hollywood να μας πείσει ότι οι γόβες, τα στιλέτα και η λατρεία για τις γυναικείες πατούσες είναι "φυσιολογική". Η φύση θέλει αποκλειστικά και μόνο να τελειώνουμε μέσα στον κόλπο της γυναίκας, ούτε στον ποπό, ούτε στις πατούσες, ούτε στο πρόσωπο, ούτε πουθενά αλλού.

Κάνε τις πράξεις τώρα, αφαίρεσε τους ανώμαλους από την πλειοψηφία όπως λες και πάμε να ξεμπροστιάσουμε μαζί τους ανώμαλους. Μέσα;

Εντελώς, μα εντελώς λάθος συλλογιστική... :fie:

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply
Μέσα, και γω μαζί σου. Άρα λοιπόν ομαλό θεωρείται μόνο ό,τι συμβάλλει στην τεκνοποίηση, και ό,τι έχει ορίσει η φύση ως normal, ok;

Άρα έχω το δικαίωμα να αποκαλώ κάποιον που έχει φετίχ π.χ. με τα πόδια "ανώμαλο"; Η πλειοψηφία των αντρών δεν βλέπει τα πόδια ως κάτι το σεξουαλικό, δεν θέλουν να τελειώσουν πάνω σε πόδια.

Αφού το πάμε με τον μονόδρομο της φύσης, μπορώ να τα χώνω άνετα στους ανώμαλους τους πατουσάδες; Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα το παιδί μου να το πλησιάσει κανένας ανώμαλος από αυτούς που θέλουν το τακούνι-στιλέτο της γόβας να τους ακουμπάει κι "αλλού". Κι ας προσπαθεί το Hollywood να μας πείσει ότι οι γόβες, τα στιλέτα και η λατρεία για τις γυναικείες πατούσες είναι "φυσιολογική". Η φύση θέλει αποκλειστικά και μόνο να τελειώνουμε μέσα στον κόλπο της γυναίκας, ούτε στον ποπό, ούτε στις πατούσες, ούτε στο πρόσωπο, ούτε πουθενά αλλού.

Κάνε τις πράξεις τώρα, αφαίρεσε τους ανώμαλους από την πλειοψηφία όπως λες και πάμε να ξεμπροστιάσουμε μαζί τους ανώμαλους. Μέσα;

αν και παρακολουθώ το θρεντ από την αρχή θα απαντήσω μόνο σε αυτό με μια ερώτηση βασικά.

Μπορείς να μου εξηγήσεις με ποια λογική, όσο εξωφρενική κι αν ειναι, τα τσουβαλιάζεις όλα αυτα και τα θεωρείς ίδια ;

Διακρίνεις έστω και ένα κοινό τόπο σε όλα αυτά που λες ικανό μάλιστα να καταρρίψει όλα τα επιχειρήματα που σου έχουν παραθέσει σε όλες αυτές τις σελίδες ;

Δηλαδή να τα ισοπεδώσουμε όλα ετσι ;

Η0λΥ C0w

αν και παρακολουθώ το θρεντ από την αρχή θα απαντήσω μόνο σε αυτό με μια ερώτηση βασικά.

Μπορείς να μου εξηγήσεις με ποια λογική, όσο εξωφρενική κι αν ειναι, τα τσουβαλιάζεις όλα αυτα και τα θεωρείς ίδια ;

Διακρίνεις έστω και ένα κοινό τόπο σε όλα αυτά που λες ικανό μάλιστα να καταρρίψει όλα τα επιχειρήματα που σου έχουν παραθέσει σε όλες αυτές τις σελίδες ;

Δηλαδή να τα ισοπεδώσουμε όλα ετσι ;

Η0λΥ C0w

Στον narta απάντησα και στο επιχείρημα ότι από την στιγμή που κάτι ξεφεύγει από το τι προστάζει η φύση, θεωρείται ανωμαλία. Τι το ομαλό βλέπεις δηλαδή στο να τελείωνει ο άλλος πάνω στα πόδια ή στις γόβες;

Την "μαύρο-άσπρο" λογική του narta χρησιμοποιώ, ως προς το τι θεωρείται φυσιολογικό και τι ανώμαλο. Γιατί θα πρέπει να έχουμε δηλαδή άλλα μέτρα και σταθμά για τις διαφορετικές ανωμαλίες της φύσης;

Φυσικα ολα αυτα που ανεφερες ειναι εκτός του φυσιολογικου. Αλλα αλλη βαρυτητα εχει το σεξ μεταξυ δυο ατόμων του ιδιου φυλου και αλλο το φτερο.

Την τελυταια φορα που κοιταξα, δεν ειδα κανενα να εχει κρεμασμενη ταμπέλα αναλυωντας τί κανει στο κρεβατι του μαζι με ενα φτερο κοτας ή ενα ζευγαρι ψηλοτακουνα που φοράει η συντροφος του. Απο την αλλη εχω δει απειρους γκευ να εξοργίζονται επειδη του κοιτανε, επειδη οι ΙΔΙΟΙ εχουν προβλημα με αυτο που ειναι.

Ειδες πουθενα παρελαση Στιλετο Parade? Ass Worshipers Parade? Feather Users Parade?

Αλλα Gay/Pride Parade υπαρχει. Επειδη καποιος που ειναι γκευ πρεπει να υπερηφανεύεται σε ολο τον κοσμο και να το φωναζει λες και ειναι κατι εξαιρετικο...

Γουστο του και καπελο του να κανει οτι θελει ο καθενας στο κρεβατι του. Ειναι ιδιωτικος χωρος, προστατευομενος απο τους νομους του κρατους. Οταν ομως αυτο το ατομο αποφασιζει να φερει την ιδιωτικη του ζωη σε κοινη θεα, τοτε να ειναι ετοιμο να δεχθει και την κριτικη και να μην περιμενει ολοι να του χτυπησουν στοργικα την πλατη λεγοντας του/της "good boy/girl..."

Και συμπληρώνοντας τον [MENTION=14120]narta[/MENTION]...

Στον narta απάντησα και στο επιχείρημα ότι από την στιγμή που κάτι ξεφεύγει από το τι προστάζει η φύση, θεωρείται ανωμαλία. Τι το ομαλό βλέπεις δηλαδή στο να τελείωνει ο άλλος πάνω στα πόδια ή στις γόβες;

Την "μαύρο-άσπρο" λογική του narta χρησιμοποιώ, ως προς το τι θεωρείται φυσιολογικό και τι ανώμαλο. Γιατί θα πρέπει να έχουμε δηλαδή άλλα μέτρα και σταθμά για τις διαφορετικές ανωμαλίες της φύσης;

...εσύ τα βάζεις όλα στον ίδιο κουβά, δεν έχουμε εμείς διαφορετικά μέτρα και σταθμά.

Μπερδεύεις την ανωμαλία με το φετίχ... Εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Ειδες πουθενα παρελαση Στιλετο Parade? Ass Worshipers Parade? Feather Users Parade?

Είδες πουθενά να λένε τους feather users ανώμαλους, να τους απειλούν και να μην έχουν τα ίδια δικαιώματα επειδή τους αρέσει το φτερό;

Αλλα Gay/Pride Parade υπαρχει. Επειδη καποιος που ειναι γκευ πρεπει να υπερηφανεύεται σε ολο τον κοσμο και να το φωναζει λες και ειναι κατι εξαιρετικο...

Δεν έχει ιδέα για ποιο λόγο γίνεται το pride, έτσι;

Η μεταξύ μας συναναστροφή δεν είναι γκετοποίηση, όπως πιπιλίζουν διάφοροι. Είναι τρόπος να δυναμώσουμε, να καταρρίψουμε αυτά τα στερεότυπα, να δούμε πόσο πιο καλύτεροι είμαστε. Καλύτεροι απ' ό,τι μας προδιέγραφαν (μόνοι, περιθωριακοί, σφαγμένοι). Εκεί στοχεύει το Pride: να διεκδικήσουμε χώρο και μέσα μας και έξω, στην κοινωνία, όπως είμαστε και όπως θέλουμε να είμαστε (που δεν είναι πάντα το ίδιο)

.

Γύρω μας η βία αυξάνει καθημερινά. Και η νεοναζιστική και η κρατική και η αριστερίστικη. Νομιμοποιείται και θεωρείται φυσιολογική κι αναμενόμενη. Γι' αυτό το λόγο, το φεστιβάλ γκέι περηφάνιας έχει περισσότερη σημασία από ποτέ: να (μας) δείξουμε ότι υπάρχουμε, ότι δεν μουλώχνουμε στο σαλονάκι μας, ελπίζοντας εμείς κι η παρεούλα μας να τη γλυτώσουμε. Χτες ήταν οι οροθετικές ιερόδουλες. Σήμερα είναι οι μετανάστες. Αύριο θα είμαστε εμείς, οι ανύπαντρες μητέρες, όλοι όσοι δεν χωράνε στα ανεγκέφαλα κουτάκια του «φυσιολογικού».

Το Σάββατο 9 Ιουνίου γίνεται για όγδοη χρονιά το Φεστιβάλ Περηφάνιας, ενώ 22/23 Ιουνίου γίνεται το πρώτο gay pride και στη Θεσσαλονίκη! Ειδικά τώρα που οι φασίστες κάνουν πόγκρομ στους δρόμους της πόλης εναντίον των «ανεπιθύμητων», εμείς πρέπει να μην τους χαρίσουμε την πόλη! Σε μια εποχή που καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ χείριστων και τρισχείριστων κομμάτων, εγώ επιλέγω να διαλέξω με κριτήριο τα ανθρώπινα δικαιώματα.

του Λύο Καλοβυρνά

Είδες πουθενά να λένε τους feather users ανώμαλους, να τους απειλούν και να μην έχουν τα ίδια δικαιώματα επειδή τους αρέσει το φτερό;

Ποιος απειλησε μωρε η ιδια πιπιλα ξανα και ξανα... Εχω γνωστους gay, αλλα δεν ειναι κραγμενες. Ζουνε την ζωη τους, δεν ενοχλουν και δεν τους ενοχλει κανενας. Αν επειδη ενας gay την πεσει σε εναν straight και ακουσει "αντε απο εδω μωρη ...ουστρα μην σε κανω ομελετα" το θεωρει ρατσισμο και απειλη, ας μην την πεσει σαν λιγουρι.

Δεν έχει ιδέα για ποιο λόγο γίνεται το pride, έτσι;

Και η ΧΑ τιτλοφορει τον εαυτο της πατριωτικο κομμα και οχι φασιστικο. Αν καποιος ειναι υπερήφανος που ειναι γκευ, ας κανει ενα prive party να το γιορτάσει, δεν ειναι αναγκη να κλεισει τον δρομο και να χοροπηδαει σαν κατσικι. Αν ειναι ετσι, μην ακουσω κανενα σχολιο για φαλοκρατισμο οταν γινει το Gamaoua Parade με τον Μητσο τον ..δηκουλα πρωτη μουρη :hehe:

Μπλα, μπλα, μπλα...

"άντρες" υπόδειγμα για τα παιδιά μας...

Περίεργο. Εγώ θα περίμενα ότι κάποιος είναι υπόδειγμα για τα παιδιά αν είναι δίκαιος, μορφωμένος και χρήσιμος στην κοινωνία και όχι αναλόγως του τι ρούχα φοράει. Αλλά μάλλον έχεις δίκιο. Τα ρούχα μου φαίνονται απείρως σημαντικότερα.

Ποιος απειλησε μωρε η ιδια πιπιλα ξανα και ξανα...

Ε, εντάξει. Από ότι φαίνεται πήγα στο μόνο γυμνάσιο της Ελλάδας, όπου παιδιά τα οποία είχαν ένα κλικ πιο θηλυπρεπή στάση πούστηδες τα ανέβαζαν, αδερφές τα κατέβαζαν. Μα τέτοια τύχη, μόνο σε μένα να έχει συμβεί. Αλλά ξέχασα βέβαια πως η λεκτική αυτή στάση δε συνιστά βία. Ποιος χέστηκε άλλωστε για τη ψυχολογία αυτού του παιδιού.

Περίεργο. Εγώ θα περίμενα ότι κάποιος είναι υπόδειγμα για τα παιδιά αν είναι δίκαιος, μορφωμένος και χρήσιμος στην κοινωνία και όχι αναλόγως του τι ρούχα φοράει. Αλλά μάλλον έχεις δίκιο. Τα ρούχα μου φαίνονται απείρως σημαντικότερα.

Εγώ ρούχα δεν είδα και πολλά... Πέραν αυτού, εσύ βλέπεις μόνο ρούχα. Εγώ βλέπω συμπεριφορές, νοοτροπίες, κόμπλεξ και σίγουρα όχι άντρες. Επίσης, ΠΟΥΘΕΝΑ δε φαίνεται αν είναι δίκαιοι, μορφωμένοι και χρήσιμοι στην κοινωνία, όπου πιστεύω έχουν το ίδιο ποσοστό με τους φυσιολογικούς. Άρα δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο αν είναι gay ή όχι.

Και συμπληρώνοντας τον [MENTION=14120]narta[/MENTION]...

...εσύ τα βάζεις όλα στον ίδιο κουβά, δεν έχουμε εμείς διαφορετικά μέτρα και σταθμά.

Μπερδεύεις την ανωμαλία με το φετίχ... Εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Ο στόχος μου, φίλτατε, δεν είναι τα φετίχ, είναι ο όρος ανωμαλία και ο τρόπος που ο καθένας την ορίζει όπως τον βολεύει.

Ο άλλος γεννιέται και συνειδητοποιεί ότι τον ελύουν άντρες αντί για γυναίκες. Εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου; Αυτό που λέει ο Louis CK, ότι θα πας δηλαδή μια μέρα στο ΑΤΜ και ξαφνικά θα στον φορέσει αναπάντεχα ένας gay;

Ή ξαφνικά σε έπιασε ο φόβος μην καταρρεύσει ο θεσμός της οικογένειας από 2 άντρες που αγαπιούνται;

Ο νούμερα 1 εχθρός της οικογένειας αυτή την στιγμή είναι ο ίδιος με τη νούμερο 1 πηγή της εγκληματικότητας: ΦΤΩΧΙΑ. Ούτε ο γάμος ομοφυλόφιλων, ούτε τα φετίχ, ούτε η έκτρωση, οπότε όταν ακούω δικαιολογίες του στυλ "πως θα μεγαλώσουν τα παιδιά με 2 μαμάδες" ή "κινδυνεύει ο θεσμός της οικογένειας", 2 τινά συμβαίνουν: ή ομοφοβικοί σε απελπισμένες προσπάθειες να βρουν επιχειρήματα σε ένα "πρόβλημα" που ρεαλιστικά δεν τους αγγίζει, ή γενικότερα υποκρισία και ψευδο-ενδιαφέρον για το μεγάλο και σοβαρό θέμα της κατάλυσης της οικογένειας.

Οι ίδιοι άνθρωποι που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με το αν η άλλη έχει παντρευτεί 3 φορές και έχει παιδιά από 5 μπαμπάδες ή με το πόσοι single parents παλεύουν να μεγαλώσουν παιδιά και σαν αποτέλεσμα δεν παιρνάνε το απαραίτητο χρόνο μαζί τους (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα παιδιά), ξαφνικά ενδιαφέρονται για το πως θα μεγαλώσουν το παιδί τους 2 μαμάδες ή 2 μπαμπάδες;

Αυτό είναι το πρωταρχικό μας κριτήριο δηλαδή, το φύλο των γονέων, όχι το αν είναι ικανός κάποιος να μεγαλώσει ένα παιδί σωστά;

Ο σύνδεσμος με την θρησκεία, πολύ σωστά έγινε νωρίτερα στην συζήτηση. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι ομοφοβικοί είναι και θρήσκοι. Ή είναι εντελώς αβάσιμο το στερεότυπο των Χριστιανών που μισούν τις αδερφές;

Τρελή σύμπτωση το ότι με τα ίδια άτομα που διαφωνούσα στο θέμα για την θρησκεία, διαφωνώ κι εδώ, κοίτα να δεις πράγματα.

Όποιος νοιάζεται για την οικογένεια και για το τι κόσμο θα βρουν τα παιδιά τους, βγάζει τις παρωπίδες του και κοιτάει το πρόβλημα κατάματα. Ο θεσμός της οικογένειας πάει κατά διαόλου εδώ και πολύ καιρό τώρα και η φτώχια έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν έχω ακούσει κανέναν να εκφράζει το ενδιαφέρον του για το μέλλον της οικογένειας πριν σκάσει μύτη το θέμα του γάμου ομοφυλόφιλων. Δεν έχω ακούσει κανέναν να κάτσει να ψάξει τι κρύβεται πίσω από έναν 14χρονο δολοφόνο ή έναν 16χρονο που πετάει πέτρες στην αστυνομία.

itu9T.png

Ε, εντάξει. Από ότι φαίνεται πήγα στο μόνο γυμνάσιο της Ελλάδας, όπου παιδιά τα οποία είχαν ένα κλικ πιο θηλυπρεπή στάση πούστηδες τα ανέβαζαν, αδερφές τα κατέβαζαν. Μα τέτοια τύχη, μόνο σε μένα να έχει συμβεί. Αλλά ξέχασα βέβαια πως η λεκτική αυτή στάση δε συνιστά βία. Ποιος χέστηκε άλλωστε για τη ψυχολογία αυτού του παιδιού.

Και εγω πηγα στο μονο γυμνασιο της Ελλάδας που τα υπερβαρα παιδια χοντρους τους ανεβαζαν, βουβαλους τους κατεβαζαν. Αλλα φυσικα, ποιος χεστηκε για την ψυχολογια αυτων των παιδιων.

Βεβαια, δεν ειδα καμια μαμημενη Fluffy Guys Parade

Και ξαναλεω, το τί επιλεγει ο ΚΑΘΕΝΑΣ να κανει στην ιδιωτικοτητα του ειναι αναφαιρετο δικαιωμα προστατευομενο απο νομους τους κρατους. Οταν ομως αποφασιζει να κανει σημαια τις προτημισεις τιυ, ας ειναι ετοιμος να δεχθει και τις αντιθετες γνωμες. Επειδη εσυ (οχι προσωπικα, ο Χ εσυ) γουσταρεις λουκανικο δεν σημαινει οτι ειμαι υποχρεωμενος εγω (προσωπικα) να μην πω, οτι δεν συμφωνω και νομιζω οτι τον παιρνεις και ισως γερνεις κιολας :hehe:

Γενικα, το συμπερασμα που βγαζω μεχρι αυτην την στιγμη ειναι οτι αν σου την πεσει gay και αντιδρασεις, αν πεις την γνωμη σου ελευθερα, αν εκφρασεις αντιθετη αποψη, εισαι ρατσιστης, μισανθρωπος κοκ

Οχι μλκ μου, κοιτα στον καθρεφτη μια να δεις ποιος ειναι ο ρατσιστης

Γουστο του και καπελο του να κανει οτι θελει ο καθενας στο κρεβατι του. Ειναι ιδιωτικος χωρος, προστατευομενος απο τους νομους του κρατους. Οταν ομως αυτο το ατομο αποφασιζει να φερει την ιδιωτικη του ζωη σε κοινη θεα, τοτε να ειναι ετοιμο να δεχθει και την κριτικη και να μην περιμενει ολοι να του χτυπησουν στοργικα την πλατη λεγοντας του/της "good boy/girl..."

είναι πολύ σωστό αυτό που είπες (παίζει να είναι και το μόνο που συμφωνώ βασικά) :giveup: ούτε εγώ θεωρώ σωστό να λέει κάποιος κάτι προσωπικό/σεξουαλικό δημόσια.

Έχω πάει 3 χρονιές σε gay pride, αλλά πλέον αφού ξέρω κάποια πράματα, παω για μπλαμπλά, χαβαλέ η μουσική που θα παίξουν. Εντάξει συμφωνώ στα δικαιώματα αλλά να ξέρετε ότι τα Pride δεν είναι να ουρλιάζουν "είμαστε gay" κλπ. more info here. Αν το κάνουν μερικοί λίγοι στη παρέλαση μάλλον είναι λάθος και συμφωνώ μαζί σου. Τα πανό που βλέπω είναι είτε κατά του ρατσισμού η κατά της ομοφοβίας η για τα δικαιώματα.

Είναι ένα έθιμο (όπως θέλετε πείτε το), που ξεκίνησε από πολύ παλιά, με αφορμή το ρατσισμό που υπήρχε έντονα και δυστυχώς ακόμη υπάρχει αλλά καμία σχέση βέβαια το τότε με το τώρα. Σκεφτείτε το δηλ, αντι-ρατσιστική εκδήλωση.

Εντάξει είχαν και άρματα με διάφορα πράματα αλλά δε σε υποχρέωνε κανείς να παρελάσεις, κάτσε στο περίπτερο η στο πάρκο και πιες το φραπέ σου :p

Όσο αφορά το θέμα γάμου ο καθένας έχει τη γνώμη του αλλά εγώ πιστεύω ότι αν το ίδιο το ζευγάρι είναι ΟΚ δε νομίζω να προκύψει πρόβλημα να μεγαλώσουν ένα παιδί. Στο θέμα ότι θα κάνουν οι γονείς σεξ μέσα στο σπίτι, για ρωτήστε εμένα τι τράβηξα, όταν χώρισαν οι γονείς μου στα 5 μου, και στα 16 μου όταν ο πατέρας μου έφερνε την κάθε τυχαία και το έκανε, και με ξυπνούσαν η δε μπορούσα να πάω WC το θεωρείτε ωραίο αυτό;

Ούτε κατά διάνυα δεν θα το έκανα, ας έκανα τον ξενοδόχο ζάμπλουτο*, αλλά όχι στον γιό/κόρη μου! ΠΟΤΕ! :rant: Επί αυτού δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το σεξουαλικό προσανατολισμό αλλά καθαρά με την φυσική ηλιθιότητα τέτοια προβλήματα.

*=Η έστω σε συγγενή για λίγες ώρες

Sorry για τα τυπογραφικά λάθη.

Ελπίζω να σας κάλυψα και πάψτε να τρώγεστε σα τα κοκόρια. Κατάλαβα τι σκέφτεται/θέλει/πιστεύει ο κάθε ένας :hehe:

Ο σύνδεσμος με την θρησκεία, πολύ σωστά έγινε νωρίτερα στην συζήτηση. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι ομοφοβικοί είναι και θρήσκοι. Ή είναι εντελώς αβάσιμο το στερεότυπο των Χριστιανών που μισούν τις αδερφές;

Τρελή σύμπτωση το ότι με τα ίδια άτομα που διαφωνούσα στο θέμα για την θρησκεία, διαφωνώ κι εδώ, κοίτα να δεις πράγματα.

Όποιος νοιάζεται για την οικογένεια και για το τι κόσμο θα βρουν τα παιδιά τους, βγάζει τις παρωπίδες του και κοιτάει το πρόβλημα κατάματα. Ο θεσμός της οικογένειας πάει κατά διαόλου εδώ και πολύ καιρό τώρα και η φτώχια έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν έχω ακούσει κανέναν να εκφράζει το ενδιαφέρον του για το μέλλον της οικογένειας πριν σκάσει μύτη το θέμα του γάμου ομοφυλόφιλων. Δεν έχω ακούσει κανέναν να κάτσει να ψάξει τι κρύβεται πίσω από έναν 14χρονο δολοφόνο ή έναν 16χρονο που πετάει πέτρες στην αστυνομία.

Ο θρησκος straight σαφως ειναι ομοφοβικος, αλλα ο gay αθεος ειναι trendy, in και συγχρονος των εξελιξεων.

Οτιδηποτε δεν συμφωνει με την mainstream κουλτουρα εξοβελιζεται σε αναχρονιστρικο, ρατσιστικο και φοβια.

Και ξαναλεω, το τί επιλεγει ο ΚΑΘΕΝΑΣ να κανει στην ιδιωτικοτητα του ειναι αναφαιρετο δικαιωμα προστατευομενο απο νομους τους κρατους. Οταν ομως αποφασιζει να κανει σημαια τις προτημισεις τιυ, ας ειναι ετοιμος να δεχθει και τις αντιθετες γνωμες. Επειδη εσυ (οχι προσωπικα, ο Χ εσυ) γουσταρεις λουκανικο δεν σημαινει οτι ειμαι υποχρεωμενος εγω (προσωπικα) να μην πω, οτι δεν συμφωνω και νομιζω οτι τον παιρνεις και ισως γερνεις κιολας :hehe:

Γενικα, το συμπερασμα που βγαζω μεχρι αυτην την στιγμη ειναι οτι αν σου την πεσει gay και αντιδρασεις, αν πεις την γνωμη σου ελευθερα, αν εκφρασεις αντιθετη αποψη, εισαι ρατσιστης, μισανθρωπος κοκ

Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, εγώ μπορώ να πιστεύω ότι θέλω. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Στα @@ της η πολιτεία το τι πιστεύει ο καθένας. Η ισότητα, το δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι ζήτημα πλειοψηφίας. Αν ήταν, πολύ πιθανόν να μην υπήρχαν ανθρώπινα δικαιώματα. Έτσι όπως εσύ μπορείς να λες ότι θέλεις για τους ομοφυλόφιλους (είναι αδερφές, πού***δες, τον παίρνουν, γέρνουν κλπ), έτσι και αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να παντρευτούν και να υιοθετήσουν και παιδιά και να ζήσουν μία φυσιολογική ζωή. Αν θεωρείς ότι είναι σημαντικότερο το φύλο των γονιών από την αγάπη και τη στοργή που θα δείξουν για την ανατροφή του παιδιού, τότε με γεια σου και χαρά σου.

είναι πολύ σωστό αυτό που είπες (παίζει να είναι και το μόνο που συμφωνώ βασικά) :giveup: ούτε εγώ θεωρώ σωστό να λέει κάποιος κάτι προσωπικό/σεξουαλικό δημόσια.

Έχω πάει 3 χρονιές σε gay pride, αλλά πλέον αφού ξέρω κάποια πράματα, παω για μπλαμπλά, χαβαλέ η μουσική που θα παίξουν. Εντάξει συμφωνώ στα δικαιώματα αλλά να ξέρετε ότι τα Pride δεν είναι να ουρλιάζουν "είμαστε gay" κλπ. more info here. Αν το κάνουν μερικοί λίγοι στη παρέλαση μάλλον είναι λάθος και συμφωνώ μαζί σου. Τα πανό που βλέπω είναι είτε κατά του ρατσισμού η κατά της ομοφοβίας η για τα δικαιώματα.

Είναι ένα έθιμο (όπως θέλετε πείτε το), που ξεκίνησε από πολύ παλιά, με αφορμή το ρατσισμό που υπήρχε έντονα και δυστυχώς ακόμη υπάρχει αλλά καμία σχέση βέβαια το τότε με το τώρα. Σκεφτείτε το δηλ, αντι-ρατσιστική εκδήλωση.

Εντάξει είχαν και άρματα με διάφορα πράματα αλλά δε σε υποχρέωνε κανείς να παρελάσεις, κάτσε στο περίπτερο η στο πάρκο και πιες το φραπέ σου :p

Όσο αφορά το θέμα γάμου ο καθένας έχει τη γνώμη του αλλά εγώ πιστεύω ότι αν το ίδιο το ζευγάρι είναι ΟΚ δε νομίζω να προκύψει πρόβλημα να μεγαλώσουν ένα παιδί. Στο θέμα ότι θα κάνουν οι γονείς σεξ μέσα στο σπίτι, για ρωτήστε εμένα τι τράβηξα, όταν χώρισαν οι γονείς μου στα 5 μου, και στα 16 μου όταν ο πατέρας μου έφερνε την κάθε τυχαία και το έκανε, και με ξυπνούσαν η δε μπορούσα να πάω WC το θεωρείτε ωραίο αυτό;

Ούτε κατά διάνυα δεν θα το έκανα, ας έκανα τον ξενοδόχο ζάμπλουτο*, αλλά όχι στον γιό/κόρη μου! ΠΟΤΕ! :rant: Επί αυτού δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το σεξουαλικό προσανατολισμό αλλά καθαρά με την φυσική ηλιθιότητα τέτοια προβλήματα.

*=Η έστω σε συγγενή για λίγες ώρες

Sorry για τα τυπογραφικά λάθη.

Ελπίζω να σας κάλυψα και πάψτε να τρώγεστε σα τα κοκόρια. Κατάλαβα τι σκέφτεται/θέλει/πιστεύει ο κάθε ένας :hehe:

To οτι καποιος ειναι straight δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι και μ@λ@κ@ς σαν ανθρωπινο ων.

Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, εγώ μπορώ να πιστεύω ότι θέλω. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Στα @@ της η πολιτεία το τι πιστεύει ο καθένας. Η ισότητα, το δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι ζήτημα πλειοψηφίας. Αν ήταν, πολύ πιθανόν να μην υπήρχαν ανθρώπινα δικαιώματα. Έτσι όπως εσύ μπορείς να λες ότι θέλεις για τους ομοφυλόφιλους (είναι αδερφές, πού***δες, τον παίρνουν, γέρνουν κλπ), έτσι και αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να παντρευτούν και να υιοθετήσουν και παιδία και να ζήσουν μία φυσιολογική ζωή. Αν θεωρείς ότι είναι σημαντικότερο το φύλο των γονιών από την αγάπη και τη στοργή που θα δείξουν για την ανατροφή του παιδιού, τότε με γεια σου και χαρά σου.

Για την ωρα δεν εχουν τετοιο δικαιωμα. Συνεπως ας παρουν ενα σκυλακι.

Και γιατι παιρνεις σαν a priori συνθηκη οτι οι gay θα ειναι αγαπημενοι και στοργικοι;

Σε γελάσανε. Στο εξωτερικό έχουν. Δε περίμεναν την Ελλάδα για να προοδεύσουν.

Επίσης υπάρχει και η εξωσωματική γονιμοποίηση. U Mad homophobics?

Και γιατι παιρνεις σαν a priori συνθηκη οτι οι gay θα ειναι αγαπημενοι και στοργικοι;

Να στο κάνω πιο λιανιά. Εσύ είσαι αυτός που a priori θεωρείς ότι το να μεγαλώνει το παιδί με δύο γονείς του ίδιου φύλου είναι πρόβλημα. Εγώ ισχυρίζομαι ότι δεν έχει καμία απολύτως σημασία το φύλο των γονέων, αλλά η αγάπη και η στοργή που του δείχνουν. Και η αγάπη και η στοργή δεν διαχωρίζεται σε gay και straight.

Σε γελάσανε. Στο εξωτερικό έχουν. Δε περίμεναν την Ελλάδα για να προοδεύσουν.

Επίσης υπάρχει και η εξωσωματική γονιμοποίηση. U Mad homophobics?

Good for them. Y so bitchy then? :hehe:

Να στο κάνω πιο λιανιά. Εσύ είσαι αυτός που a priori θεωρείς ότι το να μεγαλώνει το παιδί με δύο γονείς του ίδιου φύλου είναι πρόβλημα. Εγώ ισχυρίζομαι ότι δεν έχει καμία απολύτως σημασία το φύλο των γονέων, αλλά η αγάπη και η στοργή που του δείχνουν. Και η αγάπη και η στοργή δεν διαχωρίζεται σε gay και straight.

Θεωρω οτι ενα παιδια θα ειναι τουλαχιστον μπερδεμενο οταν θα εχει δυο μπαμπαδες ή δυο μαμαδες. Αν τα παιδια ειναι τοσο ωριμα ωστε να κατανοησουν το τί ειναι ακριβως αυτο που βλεπουν, να αντιμετωπιζουν με μετριοπαθεια την χλευη των συνομιλικων τους, τοτε γιατι να μην εχουν το δικαιωμα να αγοραζουν προιοντα καπνου και αλκοολ απο τα 8, να πανε σε ταινειες R rated; Γιατι ειναι ετοιμα τα παιδια να εκτεθουν σε ενος ειδους προβλημα και οχι σε αλλα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.