Samael Αύγουστος 23, 2012 #181 Αύγουστος 23, 2012 Peace Brothers.... Στο κατω κατω περι ορεξεως..κολοκυθοπιτα... Αλλος τι βρισκει με αυτο: NSFW Κ αλλος με αυτο:
Pokemon640 Αύγουστος 23, 2012 #182 Αύγουστος 23, 2012 /\ χάθηκε να βάλεις τον μπέκαμ με τατουάζ μοτορόλα; :whistling:turn: αίσχος
Samael Αύγουστος 23, 2012 #183 Αύγουστος 23, 2012 /\ χάθηκε να βάλεις τον μπέκαμ με τατουάζ μοτορόλα; :whistling:turn:αίσχος Better??
xdoc Αύγουστος 23, 2012 #184 Αύγουστος 23, 2012 Έχει ήδη απαντηθεί.Εδω στο φορουμ? (ποστ?) η εννοείς οτι εχει δημοσιευθεί σε κάποιο ιατρικό περιοδικό η απομόνωσή του(του γονιδίου)
Guest Αύγουστος 23, 2012 #185 Αύγουστος 23, 2012 Εδω στο φορουμ? (ποστ?) η εννοείς οτι εχει δημοσιευθεί σε κάποιο ιατρικό περιοδικό η απομόνωσή του(του γονιδίου)Read me from the top
dunkel_Stern Αύγουστος 23, 2012 #186 Αύγουστος 23, 2012 Να με πας. Τι θα δω; Δελφίνια να παίζουν; Ή μήπως θέλεις να με πείσεις ότι θα κάνουν 69 δύο θηλυκά δελφίνια; ΈλεοC με τις υπερβολές σας. Για να αποδείξετε το αναπόδεικτο λέτε ότι σας κατέβει...Ξέρεις τι λένε για τα opinions?Είτε το γουστάρεις είτε όχι, τα ζώα το κάνουν μεταξύ τους, και υπάρχουν ομοφυλόφιλα ζώα. τώρα άμα πιστεύεις πως εμείς πλαστήκαμε από τον theo με κάποιο manual που χάθηκε. γούστο σου αλλα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος και επικίνδυνοΓιατί δε γίνεσαι δικαστής να αποφασίζεις εσύ αφού τα ξέρεις όλα;από εσένα καλύτερος θα ήμουν. δεν θα έκαιγα κόσμο σε παλούκια.Μάλλον διαβάζεις ότι θέλεις. Be unique! Διάβασε τι γράφει ο άλλος!Λάθος... Με εκπλήσσει το πόσο ανενημέρωτος είσαι, παρόλα αυτά επιμένεις στις απόψεις σου.Έχεις πάει βόλτα σε gay bar...; Εσύ, μάλλον όχι... Η γυναίκα σου, κάποια φίλη σου, γνωστή; Αν ναι, για ρώτα τη να σου πει πόσο "λυσσάρες" είναι. Τα "ξέκωλα" μπροστά τους είναι Παναγίτσες...σου απάντησα τέλεια στην ερώτηση. οποτε η κομπλεξικές γκόμενες ρώτησες (και εξήγησα τον λόγο) η και άμα πηγες εσύ τότε από το μυαλό σου τα βγάζεις....βεβαια πάντα υπάρχει περίπτωση, πως περνούν χαμπάρι κάτι κολλημένους και τους τρολαρουν στεγνάΠόσο λίγα ξέρεις, μα πόσο λίγα...Από όλα αυτά που λες, ποσα πολλά ξέρεις εσύ φαίνεται.γιατί η ασχετοσύνη που έχεις με τον χώρο είναι όση έχω εγώ με τις φάρμες σαλιγκαριού στην ιαπωνίαΚαι γενικά πάρτο χαμπάρι όπως το παίρνει το σύμπαν όλο χαμπάρι πως είναι θέμα γούστου όλα αυτά.Οποτε επειδή εγώ δεν γουστάρω τους τρεντοκάκγουρες και μπουζουκόβλαχους και διαφορα τέτοια υποκείμενα, και φοβάμαι να μην καταντήσει το παιδί μου έτσι, δεν σημαίνει πως έχω και δίκιο η πως είναι απειλή για το παιδί μου. και πάλι θα ήταν πραγματικά το τελευταίο πράγμα που θα φοβόμουν να συμβεί
Wizard! Αύγουστος 23, 2012 Author #187 Αύγουστος 23, 2012 ...από εσένα καλύτερος θα ήμουν. δεν θα έκαιγα κόσμο σε παλούκια... Ούτε εγώ θα τους έκαιγα. Μέθοδος κόμη Δράκουλα (aka Vlad the Impaler). Εγγύηση
vic Αύγουστος 23, 2012 #188 Αύγουστος 23, 2012 Απόδειξη του παραπάνω αποτελεί ότι ΠΟΥΘΕΝΑ στη φύση δεν υπάρχει ομοφυλοφιλία μεταξύ θηλυκών. The Bonobo, which has a matriarchal society, unusual amongst apes, is a fully bisexual species—both males and females engage in heterosexual and homosexual behavior, being noted for female-female homosexuality in particular. Roughly 60% of all bonobo sexual activity occurs between two or more females. Μεγάλη μπουκιά φάε... Homosexual behavior in animals - Wikipedia, the free encyclopedia A female pair at a Laysan albatross colony in Kaena Point, Hawaii. http://www.nytimes.com/2010/04/04/magazine/04animals-t.html?_r=1&pagewanted=all Επίσης το επιχείρημα της αναπαραγωγής είναι dowright stupid. Τι γίνεται με ζευγάρια που δεν μπορούν να κάνουν παιδί; Πριν γίνει γάμος δηλαδή θα ζητάται πιστοποιητικό αναπαραγωγικής ικανότητας; Πόσο πιο φανερό να γίνει ότι στη σημερινή κοινωνία, όποιος θέλει αναπαράγεται και όποιος δε θέλει κάθεται στα αυγά του (pun intended). Αλλιώς κάθε σχέση θα πρέπει να κατέληγε και με ένα κουτσούβελο. Μιλάμε απλούσταστα για έλλειψη ίσων δικαιωμάτων ανάμεσα σε ανθρώπους, με μόνη δικαιολογία ένα μη αναστρέψιμο (εκτός αν σε φουλάρουν ορμόνες) γεννετήσιο χαρακτηριστικό. Το δέρμα δεν έχει καμία διαφορά από τη σεξουαλικότητα. Αν δε σας αρέσει η ομοφυλοφιλία μην έχετε ομοφυλοφιλικό σεξ. Δε σας πέφτει όμως κανένας απολύτως λόγως τι κάνουν άλλοι και φυσικά δεν μπορείται για κανένα λόγο να τους στερείτε τα δικαιώματά τους.
dunkel_Stern Αύγουστος 23, 2012 #189 Αύγουστος 23, 2012 επίσης πολύ περισσότερο με ενοχλεί που πρέπει το παιδί μου να πιστεύει σε φαντάσματα και αόρατους ανθρώπους γιατί οι καθύστεροι γονείς από τα αλλα παιδάκια, δεν τους εξήγησαν πως παίζει και να ΜΗΝ υπάρχουν φαντάσματα και αόρατοι άνθρωποι
Wizard! Αύγουστος 23, 2012 Author #190 Αύγουστος 23, 2012 Μεγάλη μπουκιά φάε... Η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα πάντα. Βρήκαμε ένα είδος στα εκατομμύρια. Μπράβο. Συντριπτικό ποσοστό.* Ισχύει όμως...; Αυτό που θέλω να μου εξηγήσει κάποιος είναι πως ακριβώς καθορίζεται η "σεξουαλική συμπεριφορά" σε ένα πουλί ή σε ένα ζώο γενικότερα... Πως αποδεικνύει ο ερευνητής ότι αυτή η συμπεριφορά είναι σεξουαλική και όχι "φιλική", ή κάποιο παιχνίδι. Γιατί όλο αυτό το θεματάκι με τα ζώα, είναι μέρος του "με το ζόρι να τους δεχθώ ως φυσιολογικούς" από όπου ξεκίνησε η όλη κουβέντα. Δηλαδή όταν διαβάζω για ομοφυλοφιλική συμπεριφορά σε κάμπια, δε με πιάνουν απλά τα γέλια, μου φτιάχνει η μέρα. Ανάλογα αποτελέσματα έχει αν βλέπω δελφίνια να κάνουν 69... Αλλά μάλλον έχουν κάνει εγκεφαλογράφημα στην κάμπια την ώρα της αναπαραγωγής και είχε τα ίδια αποτελέσματα όταν τριβόντουσαν δύο θηλυκές μεταξύ τους... Και βέβαια όλο αυτό με τα ζώα, το έγραψα και πριν, φέρνει την πράξη της ομοφυλοφιλίας σε ένα απλά ζωώδες επίπεδο και μόνο... Δεν το κάνει να φαίνεται φυσιολογικό, μάλλον προσβάλλετε τους ομοφυλόφιλους έτσι... *edit: Η φωτογραφία δείχνει ένα ζευγάρι... δηλαδή 2 θηλυκά που ζούνε μαζί... σαν κολλητοί... Όπως ακριβώς και ο J.E.Hoover... Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του με τον κολλητό και συνάδελφό του και χωρίς καμία απολύτως απόδειξη, βάλθηκαν κάποιοι να τους κάνουν ζευγάρι. Μάλλον δεν είχαν ποτέ κολλητό αυτοί...
Alexgk Αύγουστος 23, 2012 #191 Αύγουστος 23, 2012 Αυτό σε πειράζει... εμενα ξέρεις τι με πειράζει? πως η δικη μου ανιψια σε κάποια φάση θα με ρωτήσει "γιατί αυτοί όλοι είναι στον δρόμο? γιατί δεν έχω βιβλία στο σχόλιο? γιατί το πτυχίο μου δεν μετράει? γιατί δεν υπάρχει δουλειά? γιατί η μαμά είναι στεναχωρημένοι? γιατί δεν έχουμε λεφτά?" και αλλα τέτοια ανούσια πράγματα.και φοβάμαι μην θεωρήσουν αυτήν την κατάσταση φυσιολογική.. πως στην σύνταξη είναι φυσική εξέλιξη το να ζεις στον δρόμο, πως κάποτε υπήρχαν βιβλία στα σχόλια, πως δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει το εκπαιδευτικό σύστημα έστω και ένα click καλύτερο και είναι καταδικασμένοι στο όσα ξέρει ο γονιός και αλλα τέτοια ωραία.οποτε όσες φορες ακούω τέτοιες απόψεις.. η ζείτε σε άλλη χωρα, η τυφλοί είσαστε και έχετε σοβαρό πρόβλημα εκτίμησης προτεραιοτήτωνΤην έστειλες τη μπάλα στην εξέδρα. Άλλο είναι το θέμα.
xdoc Αύγουστος 23, 2012 #192 Αύγουστος 23, 2012 Read me from the topΤο διάβασα αλλά δεν βρήκα πουθενα και σε καμμία μελέτη οτι "απομονώθηκε το τάδε γονίδιο το οποίο είναι υπεύθυνο για την εμφάνιση της ομοφυλοφιλίας" άρα δεν μπορώ να δεχθώ-τουλάχιστον εγώ- οτι η ομοφυλοφιλια ειναι γεννετικό γνώρισμα(με τα μέχρι σήμερα γνωστά και απομονωμένα γονίδια)
Alexgk Αύγουστος 23, 2012 #193 Αύγουστος 23, 2012 επίσης πολύ περισσότερο με ενοχλεί που πρέπει το παιδί μου να πιστεύει σε φαντάσματα και αόρατους ανθρώπους γιατί οι καθύστεροι γονείς από τα αλλα παιδάκια, δεν τους εξήγησαν πως παίζει και να ΜΗΝ υπάρχουν φαντάσματα και αόρατοι άνθρωποι Και πάλι η μπάλα στην εξέδρα. Σε ενοχλούν πράγματα που καμία σχέση δεν έχουν με το θέμα :confused:
vic Αύγουστος 23, 2012 #194 Αύγουστος 23, 2012 Richard Dawkins And The Evolution Of Homosexuality (VIDEO)Many scientists believe that there is not just one gay gene, but in fact a multitude of genetic markers that are either switched on or off by a complex dance of epigenetic and environmental factors. Either way, it cannot be denied that being gay is rooted in one's biology.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MHDCAllQgS0]Richard Dawkins explains how the gay gene was preserved - YouTube[/ame]Does Richard Dawkins believe homosexuality is genetic? - QuoraNobody in that community believes in a "gay gene". The relationship between genes and behavior is far, far more complicated than a simple "click this button to make person gay" gene. Nor does anybody believe that it's completely dependent on the environment. Numerous studies have shown that identical twins have a higher chance of being concordant (ie both straight or both gay) than fraternal twins. In other words, there is almost certainly at least some genetic component, albeit far more complicated than a "gay gene".The Real Story on Gay Genes | Sex & Gender | DISCOVER Magazine
dunkel_Stern Αύγουστος 23, 2012 #195 Αύγουστος 23, 2012 Την έστειλες τη μπάλα στην εξέδρα. Άλλο είναι το θέμα. Και πάλι η μπάλα στην εξέδρα. Σε ενοχλούν πράγματα που καμία σχέση δεν έχουν με το θέμα :confused: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VN3YVTzDDXE]ti den katalaveneis 0001 - YouTube[/ame]
narta Αύγουστος 23, 2012 #196 Αύγουστος 23, 2012 H συντριπτικη πλειονοτητα των ανθρωπων ειναι ετερόφιλοι. Ενα μικρό ποσοστο ειναι ομοφυλοφιλοι και ενα ακομη μικρότερο αμφίφιλοι. Οι δυο τελευταιες ομαδες αποτελουν την εξαιρεση στον κανονα. Η κατάσταση αυτην ορίζεται σαν ανωμαλία (η διαφοροποίηση απο τον κανονα).Οσο και να τραβάτε τα ζιζιά σας να κατεβάσουν γάλα, ο αμφιφιλος και ο ομοφυλοφιλος θα ειναι ανώμαλοι. Αν σας χτυπάει ασχημα, πειτε τους ιδιέταιρους ή διαφοροποιημένους. Κανονικοι (normal) δεν ειναι. :whistlingΑκομα και στα ορια των ζώων να το δουμε, ενα αγορι γινεται αντρας, ενα κοριτσι γινεται γυναικα και ερχονται σε σεξουαλικη επαφη για να αναπαραχθει το είδος. Αν δεν γινοταν αυτο, το ανθρωπινο ειδος θα ειχε εξαφανιστει, γιατι οι "κανονικοι" ομοφυλόφιλοι δεν μπορουν να αναπαραχθουν χωρις την επεμβαση της επιστημης και αυτο τις τελευταιες δεκαετιες. Και στην τελικη αν ο πατερας του Χ χρηστη εδω μεσα ηταν ομοφυλόφιλος, ο Χ χρηστης δεν θα υπηρχε. Συνεπως να λετε και κανενα ευχαριστω.
Petrossortep Αύγουστος 23, 2012 #197 Αύγουστος 23, 2012 Όλη η κουβέντα περί των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων περιστρέφεται γύρω από το δικαίωμα απόκτησης παιδιών. Κατάλαβα σωστά; Αυτό δεν είναι το «πάπλωμα»; Σεβασμός αρχικά, μετά ο γάμος και μετά τα παιδιά.Δηλαδή, είναι θετικότερο ή τουλάχιστον το ίδιο για ένα παιδί να υιοθετηθεί από ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανθρώπων ακέραιου χαρακτήρα απ’ότι ένα ζευγάρι ετερόφυλων ίδιας ποιότητας; Αυτή θα ήταν η πρώτη μας επιλογή ανάμεσα στις δύο κατηγορίες;Είναι δηλαδή οκ για ένα παιδί, από τη μικρή ηλικία του μιμητισμού, να βλέπει ένα άνδρα να συμπεριφέρεται γυναικεία; Άσχετα με το πόσα Phd θα του πληρώσουν οι γονείς του. Η μόρφωση είναι άλλο πράγμα.Είναι τέλος το ίδιο πράγμα η υιοθεσία παιδιών από άνδρες gay σε σχέση με την υιοθεσία από λεσβίες; Και τέλος γιατί βλέπεις ανθρώπους της πολιτικής και του χρήματος να ασχολούνται παθιασμένα με πάσης φύσεως ρατσισμό πέραν του οικονομικού ρατσισμού;
Wizard! Αύγουστος 23, 2012 Author #199 Αύγουστος 23, 2012 Richard Dawkins And The Evolution Of Homosexuality (VIDEO)Does Richard Dawkins believe homosexuality is genetic? - QuoraThe Real Story on Gay Genes | Sex & Gender | DISCOVER MagazineΣου έχω πει ξανά νομίζω, ότι αυτό που μου αρέσει περισσότερο στα "επιστημονικά" posts σου είναι το "scientists believe"...Believe...;;; ΈλεοC...
Chosen Αύγουστος 23, 2012 #200 Αύγουστος 23, 2012 H συντριπτικη πλειονοτητα των ανθρωπων ειναι ετερόφιλοι. Ενα μικρό ποσοστο ειναι ομοφυλοφιλοι και ενα ακομη μικρότερο αμφίφιλοι. Οι δυο τελευταιες ομαδες αποτελουν την εξαιρεση στον κανονα. Η κατάσταση αυτην ορίζεται σαν ανωμαλία (η διαφοροποίηση απο τον κανονα).Οσο και να τραβάτε τα ζιζιά σας να κατεβάσουν γάλα, ο αμφιφιλος και ο ομοφυλοφιλος θα ειναι ανώμαλοι. Αν σας χτυπάει ασχημα, πειτε τους ιδιέταιρους ή διαφοροποιημένους. Κανονικοι (normal) δεν ειναι. :whistlingΑκομα και στα ορια των ζώων να το δουμε, ενα αγορι γινεται αντρας, ενα κοριτσι γινεται γυναικα και ερχονται σε σεξουαλικη επαφη για να αναπαραχθει το είδος. Αν δεν γινοταν αυτο, το ανθρωπινο ειδος θα ειχε εξαφανιστει, γιατι οι "κανονικοι" ομοφυλόφιλοι δεν μπορουν να αναπαραχθουν χωρις την επεμβαση της επιστημης και αυτο τις τελευταιες δεκαετιες. Και στην τελικη αν ο πατερας του Χ χρηστη εδω μεσα ηταν ομοφυλόφιλος, ο Χ χρηστης δεν θα υπηρχε. Συνεπως να λετε και κανενα ευχαριστω.Μέσα, και γω μαζί σου. Άρα λοιπόν ομαλό θεωρείται μόνο ό,τι συμβάλλει στην τεκνοποίηση, και ό,τι έχει ορίσει η φύση ως normal, ok;Άρα έχω το δικαίωμα να αποκαλώ κάποιον που έχει φετίχ π.χ. με τα πόδια "ανώμαλο"; Η πλειοψηφία των αντρών δεν βλέπει τα πόδια ως κάτι το σεξουαλικό, δεν θέλουν να τελειώσουν πάνω σε πόδια. Αφού το πάμε με τον μονόδρομο της φύσης, μπορώ να τα χώνω άνετα στους ανώμαλους τους πατουσάδες; Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα το παιδί μου να το πλησιάσει κανένας ανώμαλος από αυτούς που θέλουν το τακούνι-στιλέτο της γόβας να τους ακουμπάει κι "αλλού". Κι ας προσπαθεί το Hollywood να μας πείσει ότι οι γόβες, τα στιλέτα και η λατρεία για τις γυναικείες πατούσες είναι "φυσιολογική". Η φύση θέλει αποκλειστικά και μόνο να τελειώνουμε μέσα στον κόλπο της γυναίκας, ούτε στον ποπό, ούτε στις πατούσες, ούτε στο πρόσωπο, ούτε πουθενά αλλού.Κάνε τις πράξεις τώρα, αφαίρεσε τους ανώμαλους από την πλειοψηφία όπως λες και πάμε να ξεμπροστιάσουμε μαζί τους ανώμαλους. Μέσα;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.