Jump to content

Περί ομοφυλοφοβίας κλπ

Wizard!

Recommended Posts

Δεν μπορω αλλο να ακουω για επιχειρημα υπερ της φυσιολογικοτητας της ομοφυλοφιλίας αυτη την μπουρδα.Σοβαρα δηλαδη φτανει πια.

Επειδη μας αρεσει να ασχολουμαστε με τα γεννητικα οργανας μας και του συντροφου μας για να προσφερουμε ηδονη με διαφορους τροπους αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ξεχναμε για ποιο λογο υπαρχουν εκει που υπαρχουν.

Το ασπρο πραγματακι που βγαινει οταν κουναμε το πουλακι μας πανω κατω καποιο λογο εχει που βγαινει και αργα η γρηγορα θα τον εξηπηρετησει.

κοίτα θέλεις η δεν θέλεις το 99% από αυτά που κάνουμε δεν είναι ((φυσιολογικά)), δεν είναι φυσιολογική η δίαιτα, δεν είναι φυσιολογικό το να χρησιμοποιείς υπολογιστή, δεν είναι φυσιολογικό το να έχεις νομους, δεν είναι φυσιολογικό να έχεις θρησκείες τίποτα δεν είναι φυσιολογικό... και όταν καταφέρεις να δεις την έκταση του τι δεν είναι φυσιολογικό τότε ίσος να μπορέσεις να δεις το δασος και το ποσο τελικά είναι σχετικό το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι...

...άμα θέλεις φυσιολογικό. Η dare you να πεις στην γυναικα σου, πάμε να ζήσουμε στην σπηλιά, να βρω άλλες 10, να σας βιάζω οποτε γουστάρω... και ότι trws να είναι από κυνήγι σου.

όταν θα καταλάβει ο κόσμος την διαφορα του φυσιολογικού και του ΓΟΥΣΤΟΥ τότε ΙΣΟΣ θα έχετε μια θέση σε μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ η οποια εξελίσσεται, με τα προβλήματα τις μεν, με τις δυσλειτουργίες μικρές η μεγάλες δε.. αλλα πολύ καλύτερη από εκατοντάδες που υπήρχαν μέχρι στιγμής. και αυτό είναι fact

και γενικά το μονο φυσιολογικό στον άνθρωπο είναι το κυνήγι του για απόλαυση, αυτός ήταν ο κινητήρας του να κάνει το οτιδήποτε.. είτε να κάνει παιδιά, είτε να φάει είτε οτιδήποτε... και από την στιγμή που η κοινωνία πλέον είναι ανεκτική στο να μην στηρίζει την γενετική επιλογή (το πιο παράφυσι πράγμα στην ιστορία όλων των ζωντανών οργανισμών).. το λιγότερο παράφυσιν είναι το που θα βάλει ο καθένας το πουλί του

και ένα μικρό αφιέρωμα (NSFW)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cLwdhWoVA7k]Torture Garden TGX - YouTube[/ame]

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Αυτοί οι εκτροχιασμοί "όλοι ασχολείστε με αυτό εδώ το θέμα, ενώ δεν ασχολείστε μα το Χ, Υ, Ζ" βρίσκονται παντού και πάντα ως.... "επιχείρημα"? Ποτέ δεν το κατανόησα.

- "Άντε να σβήσετε την φωτιά στο Καπανδρίτι".

- "Σιγά την φωτιά ρε αρχηγέ. Εδώ δεν βλέπεις που κάηκε η μισή Χίος και η μισή Καλαμπάκα; Με την φωτιά στο Καπανδρίτι θα ασχοληθούμε; Let it burn!"

Με ποιο σκεπτικό με ρωτάς τι σχέση έχουν οι απόλυτα φυσιολογικές διαφορές με την ομοφυλοφιλία όταν στις προηγούμενες δημοσιεύσεις υπάρχει υλικό που στηρίζει ότι η γενετική διαφοροποίηση συμβάλλει στην ομοφυλοφιλία?

Που ακριβώς είδες την ισοπέδωση σε αυτό?

Και επειδη το ειπαν οι δημοσιευσεις πρεπει να το δεχτω κιολας?Yeahh right.

να ασχολούμασταν τόσο σαν κοινωνία με τις εκλογικές προτιμήσεις του κόσμου και τι στον κόσμο.

ούτε ένα thread δεν έχω δει να πιάνει τόσο που να είναι με το "ποσο σκ@τά είναι το εκπαιδευτικό σύστημα στην ελλάδα"

πως άμα σταματήσεις 100 άτομα στον δρόμο οι 99 δεν ξέρουν σε τι αντιστοιχεί το χρήμα, πως περίπου θα έπρεπε να είναι το εκπαιδευτικό σύστημα, τι ακριβώς πρεσβεύει η δημοκρατία, πια είναι τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και αξιες, τι είναι η οικονομική κρίση, τι είναι το χρηματιστήριο...

...αλλα οι 100 στους 100 θα έχουν να δώσουν διδακτορικό πάνω στην ομοφυλοφιλία

Καλά το πας από prioritising importance απλά εδώ είναι συγκεκριμένο θέμα για την ομοφυλοφιλία/ομοφυλοφοβία και ήδη υπάρχουν άλλα θέματα για το εκπαιδευτικό, τη κρίση, το χρηματιστήριο κλπ. :p

Και επειδη το ειπαν οι δημοσιευσεις πρεπει να το δεχτω κιολας?Yeahh right.

fail όμως, έτσι? (για να μιλήσω και στη γλώσσα σου)

Τι ακριβώς να δεκτείς? Αν το DNA είναι ικανό να διαφοροποιήσει προτιμήσεις ή αν πρέπει να δεκτείς να γίνεις gay?

Το πρώτο δεν θεωρώ ότι χωράει αμφισβήτηση εκτός κι αν όλες οι έρευνες είναι scam.

Στο άλλο όμως γιατί θεωρείς ότι πρέπει να δεκτείς να κάνεις κάτι επειδή απλά τυγχαίνει να το δεις?

Αυτοί οι εκτροχιασμοί "όλοι ασχολείστε με αυτό εδώ το θέμα, ενώ δεν ασχολείστε μα το Χ, Υ, Ζ" βρίσκονται παντού και πάντα ως.... "επιχείρημα"? Ποτέ δεν το κατανόησα.

- "Άντε να σβήσετε την φωτιά στο Καπανδρίτι".

- "Σιγά την φωτιά ρε αρχηγέ. Εδώ δεν βλέπεις που κάηκε η μισή Χίος και η μισή Καλαμπάκα; Με την φωτιά στο Καπανδρίτι θα ασχοληθούμε; Let it burn!"

ΚΑΝΟΝΙΚΑ έχεις χάσει το νόημα...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ το άλλο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! είναι μια γκρίνια κολλημένων και τίποτα άλλο! όπως έλεγε ο μπαμπάς μου.. ΔΕΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ?! ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΩΣ!

...και μιας και σ' αρέσουν οι παρομοιώσεις. η σωστή παρομοίωση θα ήταν

- "Άντε να σβήσετε την φωτιά στο Καπανδρίτι"

- "Σιγά την φωτιά ρε αρχηγέ. Εδώ η μάνα μου έβαλε λιγότερη κρέμα γάλακτος από αυτήν που μ' αρέσει στο παστίτσιο! Με την φωτιά στο Καπανδρίτι θα ασχοληθούμε; Let it burn!"

επίσης η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινη πατέντα, είναι κάτι πολύ φυσικό και βρίσκετε παντού στην φύση.. και δεν νομίζω πως τα gay σκυλιά και gay δελφίνια το κάνουν επειδή είναι trendy

Επειδή την έχω βαρεθεί αυτή τη "δικαιολογία", είναι τουλάχιστον άστοχο να συγκρίνουμε το ζώο που απλά θέλει να βάλει του παλούκι του σε μια τρύπα, κάτι που το επιβάλει το ένστικτο της αναπαραγωγής, με τους ανθρώπους. Εκτός αν κατηγοριοποιούμε τους ομοφυλόφιλους μαζί με τα ζώα, άτομα δηλαδή που απλά θέλουν να το χώσουν κάπου και δεν τους ενδιαφέρει αν είναι άνδρας, γυναίκα, κλπ. Απόδειξη του παραπάνω αποτελεί ότι ΠΟΥΘΕΝΑ στη φύση δεν υπάρχει ομοφυλοφιλία μεταξύ θηλυκών.

Thus, a homosexual orientation, if one can speak of such thing in animals, seems to be a rarity.

Σπάνιο φαινόμενο η επανάληψη. Δε βρήκα θηλυκό, ας το χώσω σε μια τρύπα... Μη μου πεις ότι δεν έχεις δει σκύλους να το κάνουν σε πόδια...; Αν είναι ανδρικά πόδια ο σκύλος έχει ομοφυλοφιλική τάση; :hmm:

One species in which exclusive homosexual orientation occurs, however, is that of domesticated sheep (Ovis aries). "About 10% of rams (males) refuse to mate with ewes (females) but do readily mate with other rams."
Και όταν το ψάξουν καλύτερα, μπορεί να αποδείξουν ότι είναι επίδειξη δύναμης και όχι σεξουαλική πράξη καθαυτή, αλλά ποιός έχει λεφτά για τέτοιες έρευνες τώρα...;
ΚΑΝΟΝΙΚΑ έχεις χάσει το νόημα...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ το άλλο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! είναι μια γκρίνια κολλημένων και τίποτα άλλο! όπως έλεγε ο μπαμπάς μου.. ΔΕΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ?! ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΩΣ!

...και μιας και σ' αρέσουν οι παρομοιώσεις. η σωστή παρομοίωση θα ήταν

- "Άντε να σβήσετε την φωτιά στο Καπανδρίτι"

- "Σιγά την φωτιά ρε αρχηγέ. Εδώ η μάνα μου έβαλε λιγότερη κρέμα γάλακτος από αυτήν που μ' αρέσει στο παστίτσιο! Με την φωτιά στο Καπανδρίτι θα ασχοληθούμε; Let it burn!"

Δεν έχω χάσει το νόημα. Απλά βγαίνεις off topic για να στηρίξεις την άποψή σου. Τέτοιες ερωτήσεις εν μέσω μια συζήτησης με συγκεκριμένο θέμα, δεν έχουν σκοπό να δημιουργήσουν υπόνοιες για υποκριτική στάση της άλλης πλευράς; Να την φέρει σε δύσκολη θέση και να δημιουργήσει την εντύπωση ότι υπερβάλει σε ένα συγκεκριμένο θέμα, ενώ δεν δίνει την δέουσα προσοχή σε άλλα σημαντικότερα;

Αυτό το θέτω ως ερώτημα, όχι ως σπόντα αν και εδώ που τα λέμε στον γραπτό λόγο θεωρείται δεδομένο το δεύτερο.

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι το φυσιολογικό. Είναι απλά κάτι πολύ ιδιαίτερο, οπότε δεν θα επιχειρήσω να σκεφτώ κάτι ανάλογο μιας και θα φάω δεδομένα κράξιμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και κατακριτέο. Κατακριτέο είναι να προωθείται ως κάτι φυσιολογικό και εντελώς λάθος να προωθείται ως κάτι στην μόδα.

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι το φυσιολογικό. Είναι απλά κάτι πολύ ιδιαίτερο, οπότε δεν θα επιχειρήσω να σκεφτώ κάτι ανάλογο μιας και θα φάω δεδομένα κράξιμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και κατακριτέο. Κατακριτέο είναι να προωθείται ως κάτι φυσιολογικό και εντελώς λάθος να προωθείται ως κάτι στην μόδα.

Ολοσωστος.

Επειδή την έχω βαρεθεί αυτή τη "δικαιολογία", είναι τουλάχιστον άστοχο να συγκρίνουμε το ζώο που απλά θέλει να βάλει του παλούκι του σε μια τρύπα, κάτι που το επιβάλει το ένστικτο της αναπαραγωγής, με τους ανθρώπους. Εκτός αν κατηγοριοποιούμε τους ομοφυλόφιλους μαζί με τα ζώα, άτομα δηλαδή που απλά θέλουν να το χώσουν κάπου και δεν τους ενδιαφέρει αν είναι άνδρας, γυναίκα, κλπ. Απόδειξη του παραπάνω αποτελεί ότι ΠΟΥΘΕΝΑ στη φύση δεν υπάρχει ομοφυλοφιλία μεταξύ θηλυκών.

Σπάνιο φαινόμενο η επανάληψη. Δε βρήκα θηλυκό, ας το χώσω σε μια τρύπα... Μη μου πεις ότι δεν έχεις δει σκύλους να το κάνουν σε πόδια...; Αν είναι ανδρικά πόδια ο σκύλος έχει ομοφυλοφιλική τάση; :hmm:

Και όταν το ψάξουν καλύτερα, μπορεί να αποδείξουν ότι είναι επίδειξη δύναμης και όχι σεξουαλική πράξη καθαυτή, αλλά ποιός έχει λεφτά για τέτοιες έρευνες τώρα...;

Τα δελφίνια δεν το κάνουν επειδή δεν βρίσκουν τρυπα να το χώσουν...

...επίσης κανονικά δεν έχεις ιδέα τι είναι το φετίχ

Τα δελφίνια δεν το κάνουν επειδή δεν βρίσκουν τρυπα να το χώσουν...

Σωστά, τα έχουν ανακαλύψει όλα για τα δελφίνια, γνωρίζουν τα πάντα και κατέληξαν και σε αυτό με σιγουριά. Επίσης, δείξε μου δελφίνια λεσβίες...

...επίσης κανονικά δεν έχεις ιδέα τι είναι το φετίχ

Νομίζεις...

Αν η ομοφυλοφιλία λόγω genetics δεν είναι κάτι το φυσιολογικό, τότε τι είναι? πρόβλημα? Και οι άνθρωποι που έχουν μαύρο δέρμα ή θέματα τριχοφυίας που κατατάσσονται με το άνωθεν σκεπτικό?

...

Και αν είναι οι δύο φίλοι σου με τους οποίους θα πας διακοπές και σκοπεύετε να μείνετε στο ίδιο τρίκλινο δωμάτιο;

Σωστά, τα έχουν ανακαλύψει όλα για τα δελφίνια, γνωρίζουν τα πάντα και κατέληξαν και σε αυτό με σιγουριά. Επίσης, δείξε μου δελφίνια λεσβίες...

να σε πάω σε πισινα με δελφίνια?

Ενώ οι άνθρωποι τα βάλαν κάτω και είπαν πως είναι αφύσικο!

tumblr_lwjjvgVNct1qbcq69.png

α ναι! το ξέχασα.. το βάλαν κάτω και τελικά είναι αντίστοιχη διαφορετικότητα με το μαύρο χρώμα του δέρματος. και άμα το αμφισβητείς αυτό.. πες κάποιον αδ***** η πο***** και όταν σε τραβήξει στο δικαστήριο, πάνε κάνε κήρυγμα στον δικαστή πως δεν είναι φυσιολογικό να δούμε τα επιχειρήματα σου εκεί...

...μεταξύ μας, για παραδειγματισμό και μονο θα σε χώσουν ισόβια

Νομίζεις...

Τι νομίζω! μου λες πως πηγες σε gay club και σου την έπεσαν όλοι! έλα ρε φιλε.. έχουν και γούστο.. δεν είναι τα σκυλιά που δεν βρήκαν τρυπα και πηγες ο θεογκόμενος εκεί!

Kαι πάνε να ρωτήσεις καμια κοπέλα να σου πει το παράπονο της πως συχνάζουν κάτι θεοί εκεί και δεν της κάθονται.

μην λέμε ότι μας κατεβει!

το έχετε κάνει σαν την βλακεία παραμυθάκι τις μαμάς πως θα έρθει με ναρκωτικά κάποιος να σου χαρίσει κόκα! ΝΑΙ ΡΕ! ΣΤΑΝΤΑΡ!

ούτε το S/M χωρίς το google δεν θα ήξερες τι είναι!

P.S. Χειρότερα πρότυπα δίνουν οι κακγουρες μπουζούκοβλάχοι παρα οι gay (και δεν μιλάμε για Queers που είναι απλά καραγκιόζηδες)

Λες να με μαρκαλίσουν; :p

Τι με βάζεις και γκουγκλάρω μεσημεριάτικα.....

να σε πάω σε πισινα με δελφίνια?

Να με πας. Τι θα δω; Δελφίνια να παίζουν; Ή μήπως θέλεις να με πείσεις ότι θα κάνουν 69 δύο θηλυκά δελφίνια; ΈλεοC με τις υπερβολές σας. Για να αποδείξετε το αναπόδεικτο λέτε ότι σας κατέβει...

α ναι! το ξέχασα.. το βάλαν κάτω και τελικά είναι αντίστοιχη διαφορετικότητα με το μαύρο χρώμα του δέρματος. και άμα το αμφισβητείς αυτό.. πες κάποιον αδ***** η πο***** και όταν σε τραβήξει στο δικαστήριο, πάνε κάνε κήρυγμα στον δικαστή πως δεν είναι φυσιολογικό να δούμε τα επιχειρήματα σου εκεί...

...μεταξύ μας, για παραδειγματισμό και μονο θα σε χώσουν ισόβια

Γιατί δε γίνεσαι δικαστής να αποφασίζεις εσύ αφού τα ξέρεις όλα;

Τι νομίζω! μου λες πως πηγες σε gay club και σου την έπεσαν όλοι! έλα ρε φιλε.. έχουν και γούστο.. δεν είναι τα σκυλιά που δεν βρήκαν τρυπα και πηγες ο θεογκόμενος εκεί!

Μάλλον διαβάζεις ότι θέλεις. Be unique! Διάβασε τι γράφει ο άλλος!

ούτε το S/M χωρίς το google δεν θα ήξερες τι είναι!

Πόσο λίγα ξέρεις, μα πόσο λίγα...

Αν η ομοφυλοφιλία λόγω genetics δεν είναι κάτι το φυσιολογικό, τότε τι είναι? πρόβλημα? Και οι άνθρωποι που έχουν μαύρο δέρμα ή θέματα τριχοφυίας που κατατάσσονται με το άνωθεν σκεπτικό?

δηλαδή υπάρχει "γονίδιο ομοφυλοφιλίας"?

δηλαδή υπάρχει "γονίδιο ομοφυλοφιλίας"?

Έχει ήδη απαντηθεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.