jax7480 Αύγουστος 22, 2012 #141 Αύγουστος 22, 2012 και δεν έχουμε πάει στην σελήνη.Και ο Αγιος Βασίλης δεν υπάρχει...
yanni Αύγουστος 22, 2012 #142 Αύγουστος 22, 2012 Μας ψεκάζουν με φεγγαρόσκονη που ρίχνουν από το έλκηθρο του Άι Βασίλη.
dunkel_Stern Αύγουστος 22, 2012 #144 Αύγουστος 22, 2012 [MENTION=173]Wizard![/MENTION] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=UTqDSMv0OLY]Monkey Dust s03e03 - Paedofinder General - YouTube[/ame]
konservas Αύγουστος 22, 2012 #145 Αύγουστος 22, 2012 Σκέψου να τους μιλήσεις για σχέδια θηλεοποίησης του πληθυσμού μέσω λιπαρών τροφών,τη προώθηση σόγιας (φυτοοιστρογόνο) που παίζει εδώ και μια εικοσαετία,τα paraben(οιστρογονομιμητικά) που βρίσκονται στα σαμπουάν που πλένονται,τι θα λένε... Μουσικό διάλλειμα: [ame] [/ame] [ame= ] [/ame]
Alexgk Αύγουστος 23, 2012 #147 Αύγουστος 23, 2012 Είμαι κατά του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων, όπως και το να περπατάνε χέρι χέρι και αγκαλίτσα στους δρόμους. Έχω δύο ανίψια 4 και 7 ετών, στα οποία δε θα ήθελα να τους πω όταν τους δούνε πως αυτό είναι φυσιολογικό. Για εμένα στην οικογένεια το παιδί έχει ανάγκη από μία μητέρα και έναν πατέρα. Αναφέρομαι στα παιδιά, γιατί ο στόχος αυτών που θέλουν να επιβάλουν ως φυσιολογικό το γάμο ομοφυλοφίλων είναι τα παιδιά. Να τα δούνε από μικρά να τα θεωρήσουν φυσιολογικά, ώστε σε όταν μεγαλώσουν να μην αντιδράσουν αλλά να βοηθήσουν κι όλας στη δημιουργία ενός κόσμου παρδαλού.
dunkel_Stern Αύγουστος 23, 2012 #148 Αύγουστος 23, 2012 Είμαι κατά του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων, όπως και το να περπατάνε χέρι χέρι και αγκαλίτσα στους δρόμους. Έχω δύο ανίψια 4 και 7 ετών, στα οποία δε θα ήθελα να τους πω όταν τους δούνε πως αυτό είναι φυσιολογικό. Για εμένα στην οικογένεια το παιδί έχει ανάγκη από μία μητέρα και έναν πατέρα. Αναφέρομαι στα παιδιά, γιατί ο στόχος αυτών που θέλουν να επιβάλουν ως φυσιολογικό το γάμο ομοφυλοφίλων είναι τα παιδιά. Να τα δούνε από μικρά να τα θεωρήσουν φυσιολογικά, ώστε σε όταν μεγαλώσουν να μην αντιδράσουν αλλά να βοηθήσουν κι όλας στη δημιουργία ενός κόσμου παρδαλού. Αυτό σε πειράζει... εμενα ξέρεις τι με πειράζει? πως η δικη μου ανιψια σε κάποια φάση θα με ρωτήσει "γιατί αυτοί όλοι είναι στον δρόμο? γιατί δεν έχω βιβλία στο σχόλιο? γιατί το πτυχίο μου δεν μετράει? γιατί δεν υπάρχει δουλειά? γιατί η μαμά είναι στεναχωρημένοι? γιατί δεν έχουμε λεφτά?" και αλλα τέτοια ανούσια πράγματα. και φοβάμαι μην θεωρήσουν αυτήν την κατάσταση φυσιολογική.. πως στην σύνταξη είναι φυσική εξέλιξη το να ζεις στον δρόμο, πως κάποτε υπήρχαν βιβλία στα σχόλια, πως δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει το εκπαιδευτικό σύστημα έστω και ένα click καλύτερο και είναι καταδικασμένοι στο όσα ξέρει ο γονιός και αλλα τέτοια ωραία. οποτε όσες φορες ακούω τέτοιες απόψεις.. η ζείτε σε άλλη χωρα, η τυφλοί είσαστε και έχετε σοβαρό πρόβλημα εκτίμησης προτεραιοτήτων
yanni Αύγουστος 23, 2012 #149 Αύγουστος 23, 2012 γιατί η μαμά είναι στεναχωρημένοι? Μεγάλωσε με δύο μαμάδες η ανιψιά σου; Για αυτό είναι μπερδεμένη
dunkel_Stern Αύγουστος 23, 2012 #150 Αύγουστος 23, 2012 Μεγάλωσε με δύο μαμάδες η ανιψιά σου; Για αυτό είναι μπερδεμένη όχι, έχω δυσλεξία και χρησιμοποιώ αυτό για να γράφω and its not funny
Guest Αύγουστος 23, 2012 #151 Αύγουστος 23, 2012 Αυτό σε πειράζει... εμενα ξέρεις τι με πειράζει? πως η δικη μου ανιψια σε κάποια φάση θα με ρωτήσει "γιατί αυτοί όλοι είναι στον δρόμο? γιατί δεν έχω βιβλία στο σχόλιο? γιατί το πτυχίο μου δεν μετράει? γιατί δεν υπάρχει δουλειά? γιατί η μαμά είναι στεναχωρημένοι? γιατί δεν έχουμε λεφτά?" και αλλα τέτοια ουσιαστικά πράγματα. fixed και προσθέτω. Λες και είναι δύσκολο να εξηγήσεις στο παιδί ότι όπως υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικό χρώμα δέρματος ή μαλλιών (κτλ) λόγο DNA, έτσι μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με διαφορετική σεξουαλικότητα και εκ γενετής προτιμάνε άτομα του ίδιου φύλου. Εδώ εγώ προσωπικά θα συμπλήρωνα στο παιδί ότι αν αυθόρμητα του αρέσουν παιδιά του άλλου φύλου, τότε δεν είναι από τα παραπάνω άτομα και δεν χρειάζεται ποτέ να μπει σε μια διαδικασία που δεν είναι για αυτόν/αυτήν (για να προλάβω την ομοφυλοφιλία από "περιέργεια" ) ΥΓ. Μας ψεκάζουν
yanni Αύγουστος 23, 2012 #152 Αύγουστος 23, 2012 όχι, έχω δυσλεξία και χρησιμοποιώ αυτό για να γράφω and its not funnyYes it is όχι η δυσλεξία προφανώςΕδώ εγώ προσωπικά θα συμπλήρωνα στο παιδί ότι αν αυθόρμητα του αρέσουν παιδιά του άλλου φύλου, τότε δεν είναι από τα παραπάνω άτομαΕπειδή πρώτα κάνουμε φίλους (του ίδιου φίλου) και μετά αποκτάμε γκόμενες (για να το πω με λίγα λόγια) καλύτερα μην του το πεις αυτό. Αλλιώς θα εννοείς το "αρέσουν" εσύ, αλλιώς θα το καταλαβαίνει και θα το εννοεί το παιδί σε μικρή ηλικία.
Guest Αύγουστος 23, 2012 #153 Αύγουστος 23, 2012 Επειδή πρώτα κάνουμε φίλους (του ίδιου φίλου) και μετά αποκτάμε γκόμενες (για να το πω με λίγα λόγια) καλύτερα μην του το πεις αυτό. Αλλιώς θα εννοείς το "αρέσουν" εσύ, αλλιώς θα το καταλαβαίνει και θα το εννοεί το παιδί σε μικρή ηλικία.Θεωρητικά μιλώντας πάντα, υποθέτω ότι όταν με ρωτήσει θα είναι αρκετά κοντά στο να κατανοήσει τα περί σεξουαλικότητας. Replace "αρέσει" με "ελκύεται".
Chosen Αύγουστος 23, 2012 #154 Αύγουστος 23, 2012 Αναφέρομαι στα παιδιά, γιατί ο στόχος αυτών που θέλουν να επιβάλουν ως φυσιολογικό το γάμο ομοφυλοφίλων είναι τα παιδιά. Ε; Δεν είμαι και ιδιαίτερα ενεργός στο θέμα γενικότερα, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο στόχος των ομοφυλόφιλων δεν είναι τα παιδιά, αλλά το να έχουν τα ίδια δικαιώματα με οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι στην κοινωνία που ζουν. Δεν θέλουν να παντρευτούν σε εκκλησίες, ούτε να τους αναγνωρίσει τον γάμο ο παπάς, ούτε να διδάσκεται η ομοφυλοφιλία στα σχολεία που πάνε τα παιδιά, αλλά να έχουν τα ίδια πολιτικά δικαιώματα με όλους. Έχω δύο ανίψια 4 και 7 ετών, στα οποία δε θα ήθελα να τους πω όταν τους δούνε πως αυτό είναι φυσιολογικό. 01:02 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=HtJ_sDRRVVI]louis c. k. on gay marriage - YouTube[/ame]
jesus Αύγουστος 23, 2012 #155 Αύγουστος 23, 2012 fixed και προσθέτω.Λες και είναι δύσκολο να εξηγήσεις στο παιδί ότι όπως υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικό χρώμα δέρματος ή μαλλιών (κτλ) λόγο DNA, έτσι μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με διαφορετική σεξουαλικότητα και εκ γενετής προτιμάνε άτομα του ίδιου φύλου. Εδώ εγώ προσωπικά θα συμπλήρωνα στο παιδί ότι αν αυθόρμητα του αρέσουν παιδιά του άλλου φύλου, τότε δεν είναι από τα παραπάνω άτομα και δεν χρειάζεται ποτέ να μπει σε μια διαδικασία που δεν είναι για αυτόν/αυτήν (για να προλάβω την ομοφυλοφιλία από "περιέργεια" ) ΥΓ. Μας ψεκάζουν Παμε καλα τωρα? Τι σχεση εχουν οι απολυτα φυσιολογικες διαφορές στις διάφορες φυλες του ανθρωπινου ειδους με την ομοφυλοφιλία? Μην τα ισοπεδώσουμε ολα ελεος δλδ. Κυριοι τα γεννητικα οργανα περα απο ηδονη που ερχετε δευτερο, εξυπηρετούν και εναν αλλον σκοπο, αυτο της αναπαραγωγης. Υπαρχει κατι που λεγετε νομοι της φυσης και η ομοφυλοφιλια δεν ειναι μεσα σε αυτο.
oxide Αύγουστος 23, 2012 #156 Αύγουστος 23, 2012 Λες και είναι δύσκολο να εξηγήσεις στο παιδί ότι όπως υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικό χρώμα δέρματος ή μαλλιών (κτλ) λόγο DNA, έτσι μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με διαφορετική σεξουαλικότητα και εκ γενετής προτιμάνε άτομα του ίδιου φύλου.Μία διευκρίνηση...το ποσοστό ομοφυλόφιλων που έχουν γενετικό πρόβλημα είναι μικρό.
dunkel_Stern Αύγουστος 23, 2012 #157 Αύγουστος 23, 2012 Παμε καλα τωρα?Τι σχεση εχουν οι απολυτα φυσιολογικες διαφορές στις διάφορες φυλες του ανθρωπινου ειδους με την ομοφυλοφιλία?Μην τα ισοπεδώσουμε ολα ελεος δλδ.Κυριοι τα γεννητικα οργανα περα απο ηδονη που ερχετε δευτερο, εξυπηρετούν και εναν αλλον σκοπο, αυτο της αναπαραγωγης.Υπαρχει κατι που λεγετε νομοι της φυσης και η ομοφυλοφιλια δεν ειναι μεσα σε αυτο.κοίτα άμα το πάμε έτσι, όλα τα φετίχ είναι για ban.....στα φετίχ είναι και η πεολειξία, το anal και το προφυλακτικό.επίσης και ο αυνανισμός και η εκσπερμάτωση οπουδήποτε εκτος του γυναικείου κόλπου.επίσης η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινη πατέντα, είναι κάτι πολύ φυσικό και βρίσκετε παντού στην φύση.. και δεν νομίζω πως τα gay σκυλιά και gay δελφίνια το κάνουν επειδή είναι trendy
jesus Αύγουστος 23, 2012 #158 Αύγουστος 23, 2012 Μία διευκρίνηση...το ποσοστό ομοφυλόφιλων που έχουν γενετικό πρόβλημα είναι μικρό.Ε ναι γινεται τετοια πλυση εγκεφαλου στις μερες μας που ο αλλος θα "στηθει" απλα για να παει με τα νερα της κοινωνιας.Αλλα βασικα γενετικο προβλημα ειναι.Μην μου πειτε στο ζωικο βασιλιο τα ζωα παιρνουν συνηδειτες αποφασεις για τις σεξουαλικες τους προτιμησεις.Καθαρα για ανωμαλια εκ γενετης μιλαμε.κοίτα άμα το πάμε έτσι, olla τα φετίχ είναι για ban.....στα φετίχ είναι και η πεολειξία, το anal και το προφυλακτικό.επίσης και ο αυνανισμός και η εκσπερμάτωση οπουδήποτε εκτος του γυναικείου κόλπου.επίσης η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινη πατέντα, είναι κάτι πολύ φυσικό και βρίσκετε παντού στην φύση.. και δεν νομίζω πως τα gay σκυλιά και gay δελφίνια το κάνουν επειδή είναι trendyΔεν μπορω αλλο να ακουω για επιχειρημα υπερ της φυσιολογικοτητας της ομοφυλοφιλίας αυτη την μπουρδα.Σοβαρα δηλαδη φτανει πια.Επειδη μας αρεσει να ασχολουμαστε με τα γεννητικα οργανας μας και του συντροφου μας για να προσφερουμε ηδονη με διαφορους τροπους αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ξεχναμε για ποιο λογο υπαρχουν εκει που υπαρχουν.Το ασπρο πραγματακι που βγαινει οταν κουναμε το πουλακι μας πανω κατω καποιο λογο εχει που βγαινει και αργα η γρηγορα θα τον εξηπηρετησει.
dunkel_Stern Αύγουστος 23, 2012 #159 Αύγουστος 23, 2012 να ασχολούμασταν τόσο σαν κοινωνία με τις εκλογικές προτιμήσεις του κόσμου και τι στον κόσμο.ούτε ένα thread δεν έχω δει να πιάνει τόσο που να είναι με το "ποσο σκ@τά είναι το εκπαιδευτικό σύστημα στην ελλάδα"πως άμα σταματήσεις 100 άτομα στον δρόμο οι 99 δεν ξέρουν σε τι αντιστοιχεί το χρήμα, πως περίπου θα έπρεπε να είναι το εκπαιδευτικό σύστημα, τι ακριβώς πρεσβεύει η δημοκρατία, πια είναι τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και αξιες, τι είναι η οικονομική κρίση, τι είναι το χρηματιστήριο......αλλα οι 100 στους 100 θα έχουν να δώσουν διδακτορικό πάνω στην ομοφυλοφιλία
Guest Αύγουστος 23, 2012 #160 Αύγουστος 23, 2012 Παμε καλα τωρα?Τι σχεση εχουν οι απολυτα φυσιολογικες διαφορές στις διάφορες φυλες του ανθρωπινου ειδους με την ομοφυλοφιλία?Μην τα ισοπεδώσουμε ολα ελεος δλδ.Κυριοι τα γεννητικα οργανα περα απο ηδονη που ερχετε δευτερο, εξυπηρετούν και εναν αλλον σκοπο, αυτο της αναπαραγωγης.Υπαρχει κατι που λεγετε νομοι της φυσης και η ομοφυλοφιλια δεν ειναι μεσα σε αυτο.Με ποιο σκεπτικό με ρωτάς τι σχέση έχουν οι απόλυτα φυσιολογικές διαφορές με την ομοφυλοφιλία όταν στις προηγούμενες δημοσιεύσεις υπάρχει υλικό που στηρίζει ότι η γενετική διαφοροποίηση συμβάλλει στην ομοφυλοφιλία?Που ακριβώς είδες την ισοπέδωση σε αυτό?Μία διευκρίνηση...το ποσοστό ομοφυλόφιλων που έχουν γενετικό πρόβλημα είναι μικρό.Αυτό όντως είναι ένα θέμα αλλά δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να στηρίξω ποιο είναι το πραγματικό ποσοστό που είναι έτσι εκ γενετής.Ε ναι γινεται τετοια πλυση εγκεφαλου στις μερες μας που ο αλλος θα "στηθει" απλα για να παει με τα νερα της κοινωνιας.Αλλα βασικα γενετικο προβλημα ειναι.Μην μου πειτε στο ζωικο βασιλιο τα ζωα παιρνουν συνηδειτες αποφασεις για τις σεξουαλικες τους προτιμησεις.Καθαρα για ανωμαλια εκ γενετης μιλαμε.Δεν μπορω αλλο να ακουω για επιχειρημα υπερ της φυσιολογικοτητας της ομοφυλοφιλίας αυτη την μπουρδα.Σοβαρα δηλαδη φτανει πια.Επειδη μας αρεσει να ασχολουμαστε με τα γεννητικα οργανας μας και του συντροφου μας για να προσφερουμε ηδονη με διαφορους τροπους αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ξεχναμε για ποιο λογο υπαρχουν εκει που υπαρχουν.Το ασπρο πραγματακι που βγαινει οταν κουναμε το πουλακι μας πανω κατω καποιο λογο εχει που βγαινει και αργα η γρηγορα θα τον εξηπηρετησει.Εδώ με συγχωρείς αλλά αυτό είναι ένα post γεμάτο με ισοπέδωση και homophobia
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.