Jump to content

Περί ομοφυλοφοβίας κλπ

Wizard!

Recommended Posts

Επίσης το να ισχυρίζεται κάποιος ότι ένα παιδί που μεγαλώνει σε ομοφυλοφιλική οικογένεια θα γίνει ομοφυλόφιλος, είναι απλά εκτός πραγματικότητας.

Επίσης το να ισχυρίζεται κάποιος ότι ένα παιδί που μεγαλώνει σε ομοφυλοφιλική οικογένεια δεν θα γίνει ομοφυλόφιλος, είναι απλά εκτός πραγματικότητας.

Βλέπεις, και τα 2 είναι εντελώς αβάσιμα. Μάλλον όμως με την λογική αυτή, άμα γεννηθείς στην Σομαλία είναι το ίδιο πιθανό είναι να γίνει αστροναύτης γιατί δεν παίζει κανένα ρόλο το περιβάλλον!

Ασχέτως αν βάζετε επιλεκτικά παρωπίδες κάποιοι, το θέμα δεν είναι ουσιαστικά τα παιδιά που σε ένα περιβάλλον gender agnostic θα επιλέξουν το αντίθετο φύλο. Μιλάμε για όλα τα υπόλοιπα. Και μέχρι η επιστήμη να βρεί τρόπο να διαχωρίζει τις περιπτώσεις 100%, απλά μιλάμε για πειράματα.

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Πειράζει κάποιους η θρησκεία; Να καταργηθεί, να εξαφανιστεί, μας επηρεάζει την ζωή, μας καταδυναστεύει, παρασύρει τα παιδιά μας, τα αποβλακώνει, τα οποία παιδιά δεν υπάρχει πιθανότητα μεγαλώνοντας να πιστέψουν κάτι διαφορετικό ή να αποφασίσουν ότι δεν πιστεύουν....πως το είπαμε;...α ναι, σε φανταστικούς φίλους. Αποκλείεται. Μεγάλωσε το παιδί σε οικογένεια ανθρώπων που πιστεύουν κάτι; Όνειρό του να γίνει ο επόμενος Πάπας, όχι επειδή το επέλεξε, αλλά επειδή το επηρέασαν.

Πειράζει άλλους η ομοφυλοφιλία; Α! είναι ομοφυλοΦΟΒΙΚΟΙ. ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ πρόβλημα. Υποκριτές και ρατσιστές. Ου να χαθείτε (βάζω σάλτσα, το ξέρω και ποιο πάνω έβαλα, αλλά σίγουρα δεν την είδατε). Το παιδί είναι δεδομένο ότι δεν θα επηρεαστεί. Αν γίνει ομοφυλόφιλο θα είναι επιλογή του, δεν θα είναι επειδή το μάθανε να το βλέπει ως κάτι το φυσιολογικό.

Γενικά δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μας ενοχλεί κάτι; Όπως αναφέρθηκε σε παλιότερο post, σε μια διαμάχη κοιτάμε μόνο πως να περάσουμε την άποψή μας, όχι την άλλη πλευρά. Παραμένουμε προσκολλημένοι στο ότι αυτό το κάτι μας ενοχλεί. Δεν μας ενοχλεί κάτι; Ανωτερότητα, ανεκτικότητα, open minded προσέγγιση, ανθρώπινα δικαιώματα, ισότητα, το πρόβλημα είναι στους άλλους.

Μακρια απο τον τωλο μας και οπου θελει ας μπει που λενε...

Τωρα αν επιλεξεις να εισαι γκει και να το ΔΕΙΧΝΕΙΣ με υπερβολικο τροπο ετοιμασου για δουλεμμα της κοινωνιας.

Τωρα το οτι τα τελευταια χρονια θελουν να μας το περασουν ως κατι φυσιολογικο και οτι ειναι ΟΚ να κουνας τη αχλαδια ναι συμφωνω.

Προσωπικα περισσοτερο με ενοχλουν τα 14-15χρονα κοριτσακια ντυμενα ξε-πωλα παρα οι γκει.

Εδώ μιλάμε για δύο μέτρα και δύο σταθμά στο ίδιο το φαινόμενο: μεγάλη διαφορά μεταξύ 2 gay ανδρών και 2 gay γυναικών.

Όσο για την θρησκεία, δεν κατάλαβα πως την χώσατε στην κουβέντα βέβαια, αλλά κανένας δεν σε ανάγκασε να δεχτείς με το ζόρι την ομοφυλοφιλία. Αν θα φτάσουν να υπάρχουν Οίκοι των Γκέι, που πρέπει να πηγαίνεις κάθε Κυριακή, μάθημα Γκεϊολογικά στο δημοτικό σχολείο και λοιπά, να το συζητήσουμε πάλι αδερφέ. Αλλιώς μπερδεύουμε την βούρτσα με κάτι άλλο και χαλάμε τσάμπα τη συζήτηση.

Άσε που το "gay" και "εκκλησία" είναι δύο λέξεις που κολλάνε πολύ εύκολα στην ίδια πρόταση ;)

1) την βεβαιότητά σου οτι θα μεγαλώσει φυσιολογικότατα την βασίζεις στο εν λόγω βίντεο η αλλού?

2) ο εκτός πραγματικότητος ισχυρισμός που λές βασίζεται σε κάποιες στατιστικές - μελέτες ?

Το video για μένα ήταν ένα ρεαλιστικό στοιχείο που δείχνει ότι ένα παιδί ενδέχεται να μεγαλώσει σωστά* υπο ομοφυλόφιλους γονείς. Είναι μία ένδειξη που μπορεί να διευρύνει τις έρευνες στο συγκεκριμένο θέμα για το τι ισχύει και σε τι βαθμό.

* Με κάποια στοιχειώδη λογική απέναντι στην κοινωνία.

...αλλά κανένας δεν σε ανάγκασε να δεχτείς με το ζόρι την ομοφυλοφιλία...

Really????

Μέχρι και ποινή φυλάκισης υπάρχει αν δείξεις "ρατσιστική" συμπεριφορά εναντίον τους. Μια βόλτα στο elawyer θα σε πείσει αφού έχει δημοσιεύσει κι αποφάσεις. (btw, ο Βασίλης Σωτηρόπουλος είναι φίλος...)

Χώρια των Μ.Μ.Εξαπάτησης, που τους προβάλουν, τους βραβεύουν (με σεξιστικά κριτήρια καθαρά), τους προωθούν, κλπ. 5 κωμικές σειρές παρακολουθούμε με τη γυναίκα μου και οι φετινές σαιζόν είχαν όλες σεξουαλικά υπονοούμενα, για χαρακτήρες που μέχρι πέρσυ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα, ότι και καλά θα έπρεπε να δοκιμάσουν, ότι αφού δεν τα καταφέρνουν με τις γυναίκες, μήπως να δοκίμαζαν αλλού, κλπ. Τυχαίο; Φυσικά όχι. Από εκεί ξεκίνησε το thread αυτό. Από την "καμπάνια" που έχει ξεκινήσει και θέλουν να μας τους επιβάλουν με το ζόρι ως φυσιολογικούς και να μας πείσουν ότι κι εμείς αν δοκιμάζαμε, θα κάναμε το ίδιο.

Teh lol

Ποσα interactions εχει ενας μεσος ανθρωπος με ομοφυλόφιλους και με την θρησκεια καθημερινα; Αν και τα δυο επιρεάζουν με καποιο τροπο την ζωη καποιου, νομιζω οτι οι ομοφυλόφιλοι εχουν πολυ μεγαλύτερο ειδικο βάρος σε καθημερινη βαση

Και η ομοφυλοφιλία, απλά αυτή η επίδραση επέλεξες να μη σε ενοχλεί σε αντίθεση με τη θρησκεία, που κάποιοι άλλοι αντίστοιχα επέλεξαν να μην τους ενοχλεί.

Η θρησκεία θα ήταν στην ίδια μοίρα με την ομοφυλοφιλία, αν:

• Υπήρχαν ιντισούτα ομοφυλόφιλων που βίαζαν παιδιά συστηματικότατα
  • Αμφιφυλόφιλοι σκότωναν μαζικά ομοφυλόφιλους επί χιλιετίες και προξενούσαν μέχρι και σήμερα γενοκτονίες
  • Λεσβίες ανατινάζονταν και σκότωναν ανθρώπους στο όνομα της ομοφυλοφιλίας
  • Γινόταν 12χρονη υποχρεωτική κατήχηση στην ομοφυλοφιλία
  • Να μισούσες τον πλησίον σου μόνο λόγω γεννετήσιων χαρακτηριστικών
  • Να πληρώνονταν ιδρύματα ομουφυλοφίλων από το κράτος, τόσο από όσους συμφωνούν όσο και από όσους διαφωνούν
  • Υπήρχαν σχολές ομοφυλολογίας στα πανεπιστήμια
  • Γινόταν κάποιος με το ζόρι ομοφυλόφιλος σε ηλικία που δεν είναι ικανός να καταλάβει ούτε τη σημασία της λέξης
  • Υπήρχαν νόμοι που απαγορεύεται να καθυβρίσεις την επίσημη ομοφυλοφιλική ταυτότητα του κράτους

401818_10151677390004897_1324829075_n.jpg

• Το ίδιο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ όριζε ως επίσημη ταυτότητα την ομοφυλοφιλική και ξεκινούσε με προσφώνηση στην ομοφυλοφιλία

Τότε θα ήταν το ίδιο.

1) την βεβαιότητά σου οτι θα μεγαλώσει φυσιολογικότατα την βασίζεις στο εν λόγω βίντεο η αλλού?

2) ο εκτός πραγματικότητος ισχυρισμός που λές βασίζεται σε κάποιες στατιστικές - μελέτες ?

Study: Same-Sex Parents Raise Well-Adjusted Kids

Children with Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender Parents | American Academy of Child & Adolescent Psychiatry

What happens to kids raised by gay parents? - Pittsburgh Post-Gazette

Kids with Lesbian Parents May Do Better Than Their Peers - TIME

http://www.aifs.gov.au/institute/pubs/fm2001/fm59/vr.pdf

[MENTION=1347]jpavly[/MENTION]Nice post! χωρίς ειρωνεία.

Εδώ μιλάμε για δύο μέτρα και δύο σταθμά στο ίδιο το φαινόμενο: μεγάλη διαφορά μεταξύ 2 gay ανδρών και 2 gay γυναικών.

Μεταξύ ανδρών λογικό δεν είναι να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά σε αυτό; Βάλε δύο κακάσχημες γυναίκες και θα δεις ότι πολλοί θα αλλάξουν γνώμη. Επιπλέον αν η ομοφυλοφιλία ήταν κάτι το απόλυτα φυσιολογικό δεν θα υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση στην εικόνα των δύο ανδρών έναντι αυτής των δύο γυναικών.

Όσο για την θρησκεία, δεν κατάλαβα πως την χώσατε στην κουβέντα βέβαια, αλλά κανένας δεν σε ανάγκασε να δεχτείς με το ζόρι την ομοφυλοφιλία. Αν θα φτάσουν να υπάρχουν Οίκοι των Γκέι, που πρέπει να πηγαίνεις κάθε Κυριακή, μάθημα Γκεϊολογικά στο δημοτικό σχολείο και λοιπά, να το συζητήσουμε πάλι αδερφέ. Αλλιώς μπερδεύουμε την βούρτσα με κάτι άλλο και χαλάμε τσάμπα τη συζήτηση.

Η θρησκεία όπως και η ομοφυλοφιλία είναι κάτι που ενώ για πολλούς θεωρείται ως δικαίωμα, για άλλους είναι απλά κάτι το ενοχλητικό. Κάποιοι πάνε ποιο μακριά και θέλουν να τα πατάξουν, να τα εξαφανίζουν ή να τα... θεραπεύσουν. Αυτό το κοινό στοιχείο έχουν. Και μην ανησυχείς. Για την ώρα έχουμε γκέι παρελάσεις, εκδηλώσεις, βραβεύσεις. Σιγά σιγά θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

Άσε που το "gay" και "εκκλησία" είναι δύο λέξεις που κολλάνε πολύ εύκολα στην ίδια πρόταση ;)

Βασικά το gay μπορείς να το κολλήσεις όπου θέλεις. Η ουσία είναι ότι δεν το κολλάς για να δηλώσεις κάτι το θετικό ή έστω κάτι το ουδέτερο. Και εσύ εδώ, δεν το γράφεις με κάποια θετική έννοια και ας είσαι υπέρ των ομοφυλόφιλων ή έστω όχι εναντίον, αν δεν έχω καταλάβει λάθος.

Really????

Μέχρι και ποινή φυλάκισης υπάρχει αν δείξεις "ρατσιστική" συμπεριφορά εναντίον τους. Μια βόλτα στο elawyer θα σε πείσει αφού έχει δημοσιεύσει κι αποφάσεις. (btw, ο Βασίλης Σωτηρόπουλος είναι φίλος...)

Χώρια των Μ.Μ.Εξαπάτησης, που τους προβάλουν, τους βραβεύουν (με σεξιστικά κριτήρια καθαρά), τους προωθούν, κλπ. 5 κωμικές σειρές παρακολουθούμε με τη γυναίκα μου και οι φετινές σαιζόν είχαν όλες σεξουαλικά υπονοούμενα, για χαρακτήρες που μέχρι πέρσυ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα, ότι και καλά θα έπρεπε να δοκιμάσουν, ότι αφού δεν τα καταφέρνουν με τις γυναίκες, μήπως να δοκίμαζαν αλλού, κλπ. Τυχαίο; Φυσικά όχι. Από εκεί ξεκίνησε το thread αυτό. Από την "καμπάνια" που έχει ξεκινήσει και θέλουν να μας τους επιβάλουν με το ζόρι ως φυσιολογικούς και να μας πείσουν ότι κι εμείς αν δοκιμάζαμε, θα κάναμε το ίδιο.

Η "ρατσιστική" συμπεριφορά που αναφέρεις είναι αυτή που λέει "Εγώ δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι μαύροι";. Χαίρω πολύ, αν φωνάξεις έναν gay "αδερφή", "π00στη", ή ότι άλλο υποτιμητικό καλά κάνεις και είσαι υπαίτιος. Το ίδιο θα γίνει αν πεις εμένα "μαλ@κα" ή ότι άλλο. Διαλέγεις όμως τι θα σου χτυπήσει άσχημα στο μάτι.

Ποιος βραβεύει ποιον με σεξιστικά κριτήρια ρε συ; Δεν τα καταλαβαίνω που τα βρίσκετε αυτά.

Δεν ξέρω αν βλέπουμε τα ίδια σήριαλ. Σε όσα βλέπω εγώ οι στρέιτ είναι στρέιτ, και οι γκέι είναι γκέι. Δεν θυμάμαι κάποια προτροπή.

Και για να τα πάρουμε λίγο κατά γράμμα για να μην λέω λόγια του αέρα:

Desperate Housewives, 1 gay

Modern Family, 2 gays

Grey's Anatomy, 2 gays (girls! yey!)

Burn Notice, no gays

Dexter, no gays

Californication, oddly no gays

How I Met Your Mother, no gays

2 Broke Girls, no gays

New Girl, no gays

Big Bang Theory, no gays

CSI, no gays

Once Upon A Time, no gays

It's always sunny in Phliadelphia, no gays

Don't trust the B in apt. 23, no gays

Game of thrones, no gays, but incest!

Chuck, no gays

Ελαχιστα με απασχολει τι παρουσιαζεται ως φυσιολογικο και αν οι στρεητ αισθανονται οτι καταπιεζονται απο τον αδελφοφασισμο.

Οσο πιο πολυ εξαπλωνεται η γκευ κουλτουρα κλπ, τοσο πιο πολυ ξεχωριζει ο προστυχος ωμος σεξιστης Τσακωνας και τοσο πιο ελκυστικος φανταζει για τις ΜΠΙΤΣΙΖ. Γιατι οσο και να μας δασκαλεψουν και οσο και να προβληθει το γκεηλικι, η τεστοστερονη του Τσακωνα παντα μιλαει στα αρχεγονα θηλυκα ενστικτα...

6 σελίδες thread, οι οποίες δε γράφτηκαν ομαλά, αλλά με εκρήξεις και αντιπαραθέσεις και μάλιστα ορισμένοι το παίρνετε και επί προσωπικού.

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος εδώ για να μας πει τι και πως, που και πάλι ένα και μόνο άτομο δε θα αποτελούσε στατιστικό στοιχείο.

Γι αυτό ΚΑΙ αυτή η συζήτηση δε θα καταλήξει πουθενά και όσο συνεχίζεται και ο καθένας δέχεται την αντίθετη άποψη σαν ευθεία προσβολή στα πιστεύω του, όχι μόνο δε θα βγει άκρη, αλλά ίσως και να αποχωρήσει από τη συζήτηση.

Η θρησκεία θα ήταν στην ίδια μοίρα με την ομοφυλοφιλία, αν:

• Υπήρχαν ιντισούτα ομοφυλόφιλων που βίαζαν παιδιά συστηματικότατα
  • Αμφιφυλόφιλοι σκότωναν μαζικά ομοφυλόφιλους επί χιλιετίες και προξενούσαν μέχρι και σήμερα γενοκτονίες
  • Λεσβίες ανατινάζονταν και σκότωναν ανθρώπους στο όνομα της ομοφυλοφιλίας
  • Γινόταν 12χρονη υποχρεωτική κατήχηση στην ομοφυλοφιλία
  • Να μισούσες τον πλησίον σου μόνο λόγω γεννετήσιων χαρακτηριστικών
  • Να πληρώνονταν ιδρύματα ομουφυλοφίλων από το κράτος, τόσο από όσους συμφωνούν όσο και από όσους διαφωνούν
  • Υπήρχαν σχολές ομοφυλολογίας στα πανεπιστήμια
  • Γινόταν κάποιος με το ζόρι ομοφυλόφιλος σε ηλικία που δεν είναι ικανός να καταλάβει ούτε τη σημασία της λέξης
  • Υπήρχαν νόμοι που απαγορεύεται να καθυβρίσεις την επίσημη ομοφυλοφιλική ταυτότητα του κράτους
  • Το ίδιο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ όριζε ως επίσημη ταυτότητα την ομοφυλοφιλική και ξεκινούσε με προσφώνηση στην ομοφυλοφιλία

Αχ, αχ, αχ, θα σε μαλώσω... Τα περισσότερα από αυτά που λες, αφορούν στην Εκκλησία και την εξουσία που της έχουν δώσει, όχι στη Θρησκεία. Τα υπόλοιπα, αφορούν σε δικαιολογίες κατακτητικών πολέμων και φανατισμού.

Όσον αφορά στις έρευνες, ο χρόνος θα δείξει αν έχουν δίκιο και τι επιπτώσεις έχουν στη ζωή μας. Θα μπορούσαν να βγουν 10άδες έρευνες το 1930 και να λένε ότι όσοι καπνίζουν έχουν μια φυσιολογική ζωή, τα παιδιά τους δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο σχολείο, οι κοινωνικότητα τους αυξάνεται με το κάπνισμα, βρίσκουν πιό εύκολα συντρόφους, και χίλια δυό άλλα. Το ότι κάποιες ερεύνες (από τα links σου) αναφέρονται σε 1 έως 6 εκατομμύρια παιδιά (αλήθεια, δεν ξέρουν πόσα είναι...; ) που έχουν μεγαλώσει με ομόφυλα ζευγάρια, αλλά το δείγμα τους είναι μόλις 500, θα πρέπει να το στείλω στο τμήμα στατιστικής, αλλά μάλλον θα με βρίσουν...

Η "ρατσιστική" συμπεριφορά που αναφέρεις είναι αυτή που λέει "Εγώ δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι μαύροι";. Χαίρω πολύ, αν φωνάξεις έναν gay "αδερφή", "π00στη", ή ότι άλλο υποτιμητικό καλά κάνεις και είσαι υπαίτιος. Το ίδιο θα γίνει αν πεις εμένα "μαλ@κα" ή ότι άλλο. Διαλέγεις όμως τι θα σου χτυπήσει άσχημα στο μάτι.

Θέλεις να μου πεις ότι αν εγώ αρνηθώ να προσλάβω κάποιον που είναι gay, γιατί δε γουστάρω να περνάω μπροστά του και να κοιτάει τον (_|_), δε θα έχω νομικές συνέπειες, έτσι; Και στην Ελλάδα ακόμα μπορεί όχι, αλλά ρίξε μια ματιά τι γίνεται έξω. Στη Νορβηγία απαγορεύεται από το νόμο να τον αναφέρεις ως gay, γιατί είναι σεξιστικός χαρακτηρισμός.

How I Met Your Mother, no gays

Big Bang Theory, no gays

Really? Για δες ξανά τις δύο τελευταίες σαιζόν, εκτός αν δεν πιάνεις τα υπονοούμενα. Δες επίσης και το Two And A Half Men...

Με την ομοφυλοφιλία γενικά δεν έχω πρόβλημα. Με το transgendering και την εξαπάτηση έχω.

Τώρα περί φοβίας: Οτιδήποτε διαφορετικό του φυσιολογικού είναι δεδομένο ότι θα μου φαίνεται περίεργο. Το πώς θα αντιδράσω σε αυτή την περίπτωση κρίνει άμα είμαι φοβικός ή όχι.

Ποιο είναι το "πρόβλημα" με την ομοφυλοφιλία και ιδιαίτερα με τη δημόσια προβολή οικειότητας μεταξύ 2 αντρών σε μένα, ή αντίστοιχα δύο γυναικών σε μία γυναίκα: Το φίλί π.χ. ενός "φυσιολογικού" ζευγαριού, έχει κάποιο αισθηματικό αντίκτυπο σε μένα όταν το παρατηρώ. Αυτό σε συνδυασμό με τη υποσυνείδητη αντικατάσταση (το μυαλό μου βάζει εμένα στη θέση του άντρα) είναι που δημιουργεί το πρόβλημα. Στην περίπτωση του κανονικού ζευγαριού, δεν έχω πρόβλημα, μιας και ελκύομαι από το άλλο φύλο. Όταν όμως είναι 2 άντρες...

Αυτό όμως συμβαίνει, γιατί δεν έχω συνηθίσει να βλέπω τέτοιες επιδείξεις στοργής - δεν είναι μαθημένος ο εγκέφαλος μου να επεξεργάζεται τέτοιες σκηνές. Από εκεί και πέρα το πώς θα συμπεριφερθώ - άμα θα αρχίσω να πετάω ντομάτες ή αν απλά το αγνοήσω με καθιστά ομοφυλοφοβικό ή όχι.

Τώρα το θέμα του γάμου είναι λίγο πολύπλοκο. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θεωρητικά όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο λόγος ύπαρξης του γάμου, είναι για να δώσει ερείσματα σε ένα ζευγάρι να δημιουργήσει οικογένεια με σκοπό την τεκνοποίηση. Έτσι επωφελείται η κοινωνία. Ώς έχει, δε μπορείς να δώσεις τα ίδια οφέλη από τον γάμο σε ένα ζευγάρι αντρών (στις γυναίκες δε βρίσκω πρόβλημα ;)) με ένα τυπικό ζευγάρι αντρα-γυναίκας. Και ούτε μπορείς να διαφοροποιήσεις τους γάμους και να αλλάξεις , βάσει των φύλων του ζευγαριού, τα οφέλη που θα έχουν.

Και κάτι άσχετο με τα προηγούμενα: Είχα γνωρίσει μια περίοδο έναν που είχε κάνει εν μέρει εγχείρηση για αλλαγή φύλου και ήταν επίσης και χμ...ιερόδουλος; Οι περισσότεροι πελάτες του ήταν - μου έλεγε - τρελά ομοφυλοφοβικοί.

Θέλεις να μου πεις ότι αν εγώ αρνηθώ να προσλάβω κάποιον που είναι gay, γιατί δε γουστάρω να περνάω μπροστά του και να κοιτάει τον (_|_), δε θα έχω νομικές συνέπειες, έτσι;

Κάτι που δεν έχεις κάνει ποτέ εσύ, ε; Καλά λένε ότι:

FCg0p.jpg

Αφήνω στην άκρη το βιαστικό και άτοπο συμπέρασμα ότι στους ομοφυλόφιλους άντρες τρέχουν τα σάλια με οποιονδήποτε αντρικό κώλο δούνε, γιατί υποψιάζομαι ότι πέραν των διαφορετικών προτιμήσεων έχουν κι αυτοί γούστα.

Δυο τύπους στα ~1200 άτομα εδώ στο γραφείο έχω ψυλλιαστεί ότι είναι gay (στάνταρ είναι περισσότεροι) και δεν έχουν ενοχλήσει κανέναν. Πιο πολύ κάρτα βγαίνω εγώ όταν τις γυναίκες συναδέλφους που φοράνε φούστα τις κοιτάω από κάτω προς τα πάνω, παρά οι εν λόγω gay. Το να θεωρείς ότι είναι όλοι έτσι, είναι σα να λες ότι "όλοι οι ΑΕΚτζήδες είναι κάφροι, γιατί πήγα μια φορά στο γήπεδο και είδα πως συμπεριφέρονται 1.500 άτομα". Δεν είναι αδικία αυτό για π.χ. 800.000 νορμάλ ανθρώπους που απολαμβάνουν την ομάδα τους όπως ο μέσος φίλαθλος (ομάδες και νούμερα τυχαία).

Αφήνω στην άκρη το βιαστικό και άτοπο συμπέρασμα ότι στους ομοφυλόφιλους άντρες τρέχουν τα σάλια με οποιονδήποτε αντρικό κώλο δούνε, γιατί υποψιάζομαι ότι πέραν των διαφορετικών προτιμήσεων έχουν κι αυτοί γούστα.

Με αυτό το σκεπτικό, να μην υπάρχουν χωριστά αποδυτήρια και τουαλέτες, να είμαστε όλοι μαζί, άνδρες γυναίκες. Τι τις πειράζει αν τις βλέπουμε με άλλο μάτι. Αλλά ξέχασα, αυτός ο τρόπος κοιτάγματος είναι προνόμιο μόνο των ανδρών, όχι των demi...

Μα εντελώς άστοχος ο παραλληλισμός; Τι σχέση έχει ο εργασιακός χώρος με τα αποδυτήρια; Γυμνός πας στη δουλειά;

Αν σε ενοχλεί γενικότερα το να σε κοιτάξει κάποιος gay, τότε η ομοφυλοφοβία είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σε απασχολεί ;)

Λάθος... Με εκπλήσσει το πόσο ανενημέρωτος είσαι, παρόλα αυτά επιμένεις στις απόψεις σου.

Έχεις πάει βόλτα σε gay bar...; Εσύ, μάλλον όχι... Η γυναίκα σου, κάποια φίλη σου, γνωστή; Αν ναι, για ρώτα τη να σου πει πόσο "λυσσάρες" είναι. Τα "ξέκωλα" μπροστά τους είναι Παναγίτσες...

Μα εντελώς άστοχος ο παραλληλισμός; Τι σχέση έχει ο εργασιακός χώρος με τα αποδυτήρια; Γυμνός πας στη δουλειά;

Αν σε ενοχλεί γενικότερα το να σε κοιτάξει κάποιος gay, τότε η ομοφυλοφοβία είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σε απασχολεί

Τότε και οι γυναίκες, όταν τις κοιτάμε στα ( . )( . ) ή στον (_|_), παρόλο που φοράνε ρούχα, δε θα έπρεπε να ενοχλούνται... Αν σου φαίνεται άστοχος ο παραλληλισμός με το γυμναστήριο, που δεν είναι, σκέψου δημόσιες τουαλέτες...

Δεν καταλαβαίνεις το πρόβλημα ή κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις; :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.