Jump to content

Περί ομοφυλοφοβίας κλπ

Wizard!

Recommended Posts

Που είναι αυτά νούμερα; Δώσε πηγή.

Δεν σε ενοχλεί ότι είναι...ομοφυλοφιλικές; Δεν αηδιάζεις; Το πρόβλημα σου είναι μόνο στην αντρική ομοφυλοφιλία;

Επειδή βαριέμαι να γράφω, διάβασε πάλι από την αρχή και αν δεν καταλάβεις τι γράφω, διάβασέ τα πάλι...

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Δηλαδή η πηγή σου είναι "στατιστικά ασφαλιστικού οργανισμού* που δυστυχώς δε δημοσιοποιούνται κατόπιν απαγόρευσης των αρχών - US πάλι" (πολύ βολικό), και έβγαλες ασφαλή συμπεράσματα από αυτό;

Σε αυτό δεν μου απαντάς και θέλω μια απάντηση:

Δεν σε ενοχλεί ότι είναι...ομοφυλοφιλικές; Δεν αηδιάζεις; Το πρόβλημα σου είναι μόνο στην αντρική ομοφυλοφιλία;

Άμα το γυρίσω ποτέ, θα σου πω αν έγινε από ένα περιστατικό ή περισσότερα. Όσον αφορά στο φίλο μου, δε μίλησα για ένα, μίλησα για 10+ χρόνια απογοήτευσης. Γυναίκες του άρεσαν όμως, απλά δεν είχε τρόπο να τις κερδίσει και προκειμένου να είναι μόνος του, το γύρισε.

QUOTE]

Συγνώμη, αλλά επειδή δεν έβρισκε γκόμενα ή είχε φάει πέντε, δέκα φάσκελα από σχέσεις , πήγε και το γύρισε?:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Δηλαδή τώρα οκ, βρίσκει τρόπο να προσεγγίζει το ίδιο φύλο??:jump::jump::jump::jump:

Οι ομοφυλοφιλοι μπορουν να κανουν οτι θελουν, οτι γουσταρουν και επιθυμουν. Κανενα προβλημα. Αλλα θα πρεπει να δεχθουν οτι το ιδιο μπορουμε να κανουμε και εμεις οι straight που θεωρουμε την ομοφυλοφιλια, ανωμαλια. Δηλαδη αμα γυρίσω και πω κάποιον ομοφυλόφιλο π**στη* να μην παρεξηγηθει :hehe:

*Εναλλακτικα, λουγκρα, ντιγκι νταγκα, αδερφή, κουνίστρω. Οχι για προσβολη φυσικα, απλα για να εκθιάσω την πλουσια ελληνικη γλώσσα, χαρακτηρίζοντας μια προτιμηση (οπως για παράδειγμα μπορω να χαρακτηρισω εναν αλκοολικο, τσιπρο-φονια/βερελόφρωνα/μπεκρη κοκ. )

Το να είναι γκέι είσαι trendy και στη μόδα. Το ακούσαμε και αυτό. Φαίνεται γουστάρουν να τους φέρονται βίαια και να τους χτυπούν τα άλλα παιδιά στο σχολείο. Από βίτσιο δε θέλουν να έχουν παρέες. Είναι φετίχ να μην μπορούν να παντρευτούν και να μην έχουν κανένα δικαίωμα στο να αποφασίσουν τι θα γίνει σε ιατρικό πρόβλημα στον/στην σύντροφό τους. Είναι η απόλυτη ηδονή να μην έχεις κανένα κληρονομικό δικαίωμα στην περιουσία του/της συντρόφου σου και να τα πάρουν όλα οι συγγενείς που ανώμαλο τον ανέβαζαν, πούστη τον κατέβαζαν. Είναι της μόδας να αντιμετωπίζεις την εχθρικότητα του κοινωνικού περίγυρου, για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος (ακριβώς τον ίδιο τύπο έχθρας που αντιμετώπιζαν και οι μαύροι). Φαίνεται όλα αυτά είναι φετίχ. Σε καμία των περιπτώσεων δε θα ήθελαν να απαλλαγούν από αυτά. Μπα, ψέμματα. Όσοι έχουν την άποψη ότι το να είσαι gay είναι μόδα, μάλλον δεν έχουν καμία ιδέα παρά μόνο από σειρές τύπου σαπουνόπερας με τον gay στυλίστα.

Δεύτερον, όσοι υποστηρίζουν ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι γεννετήσιο χαρακτηριστικό, πότε επέλεξαν ότι είναι straight; Να μου πουν και εμένα, γιατί εγώ δε θυμάμαι καμιά τέτοια επιλογή.

Όπως είπα και πριν οι λόγοι μπορεί να είναι και εκ γενετής, αλλά και επίκτητοι. Οι δεύτεροι είναι περισσότεροι.

Κάτσε να μαντέψω: σύμφωνα με έγκυρες πηγές στις οποίες έχουν πρόσβαση μόνο μεγάλοι ασφαλιστικοί οργανισμοί στις ΗΠΑ και ο Wizard στην Ελλάδα, ε;

Ακόμα κι έτσι να είναι τα ποσοστά, ο συσχετισμός του DNA με αυτή την προδιάθεση, δεν είναι αρκετή για να δωθούν ίσα δικαιώματα σε άτομα που έχουν γεννηθεί έτσι; Με ποιο δικαίωμα μπορείς να πεις σε κάποιον: "δεν έχεις δικαίωμα στο ΦΧΨ που έχουν οι συμπολίτες σου, επειδή γεννήθηκες έτσι"; Μπορείς να πεις το ίδιο και σε κάποιον που γεννήθηκε αριστερόχειρας ή με ένα μάτι γαλανό κι ένα καφέ ή με σύνδρομο Down ή κάποιο άλλο γενετήσιο χαρακτηριστικό που δεν επέλεξε ο ίδιος;

Ελπίζω και εύχομαι, αν κάνεις κάποτε (ή αν έχεις) γιό, να μη σε ενοχλεί το γεγονός ότι μπορεί να σου φέρει το φίλο του σπίτι και οι φωνές που θα ακούγονται στο σαλόνι θα είναι επειδή παίζουν το γιατρό...

Δυο γιους έχω, 1 και 3 χρονών και μ'έχει φάει το άγχος για 1002 πράγματα, εκ των οποίων κανένα δεν είναι το τι γούστα θα βγάζουν στο κρεβάτι τους σε 15-20 χρόνια.

Με το καταπληκτικό παράδειγμα που έφερες, είναι σα να μου λες ότι αν είχες κόρη και την άκουγες να βογκάει κάτω από τον μαντράχαλο, δεν θα σε πείραζε, σωστά; Η πιθανότητα του ομοφυλοφιλικού σεξ είναι που θα σε πείραζε και όχι το να ακούς το παιδί σου να πηδιέται.

Οκ δεκτόν, εγώ δεν έχω τέτοια φετίχ, θα με πείραζε γενικότερα το να είμαι παρόν σε οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητά των παιδιών μου, κάτι σαν το σεξ του παππού και της γιαγιάς για παράδειγμα (όπου φύγει φύγει).

Με απασχολούν άλλα πράγματα, όπως το να έχουν υγεία, να παλεύουν για το δίκιο τους, να μην γίνουν άβουλα πλάσματα, να μην βλάψουν άλλον άνθρωπο, να μην γίνουν bullies, να μην πέσουν σε bullies, να μην εθιστούν στα ναρκωτικά ή το αλκοόλ (το οποίο εδώ αποτελεί ισάξιο πρόβλημα με τον εθισμό στα ναρκωτικά), να είναι ευτυχισμένοι, να μην σκοτωθούνε "φτηνά" σε ένα από τα χιλιάδες τροχαία που γίνονται τριγύρω μας κάθε μέρα, να μην γίνουν γαύροι (j/k εδώ :p ) κι ένα σωρό άλλα. Το πως θα την βρίσκουν στο κρεβάτι, δεν είναι δικιά μου δουλειά και δε απασχολεί.

Με απασχολεί όπως προείπα, να είναι ευτυχισμένοι. Κι αν ο γιος μου συνειδητοποιήσει ότι του αρέσουν τελικά οι άντρες, θα φροντίσω τουλάχιστον να μην φοβηθεί και προσπαθήσει να το κρύψει/καταπιέσει, γιατί αυτό θα τον έκανε δυστυχισμένο.

Και οι στατιστικές λένε ότι το 58.5%* των καταπιεσμένων ομοφυλόφιλων που δεν βγαίνουν ποτέ από την ντουλάπα και αναγκάζονται να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά με μια γυναίκα που δεν τους ελκύει σεξουαλικά, καταλήγουν ομοφοβικοί με μούσι και κρατάνε πινακίδες "God hates fags" και φθονούν αυτούς που δεν χαράμισαν την σεξουαλική τους ζωή ;)

*επίσημο νούμερο από έγκυρη πηγή που δεν μπορώ να αποκαλύψω

Το να είναι γκέι είσαι trendy και στη μόδα. Το ακούσαμε και αυτό. Φαίνεται γουστάρουν να τους φέρονται βίαια και να τους χτυπούν τα άλλα παιδιά στο σχολείο. Από βίτσιο δε θέλουν να έχουν παρέες. Είναι φετίχ να μην μπορούν να παντρευτούν και να μην έχουν κανένα δικαίωμα στο να αποφασίσουν τι θα γίνει σε ιατρικό πρόβλημα στον/στην σύντροφό τους. Είναι η απόλυτη ηδονή να μην έχεις κανένα κληρονομικό δικαίωμα στην περιουσία του/της συντρόφου σου και να τα πάρουν όλα οι συγγενείς που ανώμαλο τον ανέβαζαν, πούστη τον κατέβαζαν. Είναι της μόδας να αντιμετωπίζεις την εχθρικότητα του κοινωνικού περίγυρου, για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος (ακριβώς τον ίδιο τύπο έχθρας που αντιμετώπιζαν και οι μαύροι). Φαίνεται όλα αυτά είναι φετίχ. Σε καμία των περιπτώσεων δε θα ήθελαν να απαλλαγούν από αυτά. Μπα, ψέμματα. Όσοι έχουν την άποψη ότι το να είσαι gay είναι μόδα, μάλλον δεν έχουν καμία ιδέα παρά μόνο από σειρές τύπου σαπουνόπερας με τον gay στυλίστα.

Δεύτερον, όσοι υποστηρίζουν ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι γεννετήσιο χαρακτηριστικό, πότε επέλεξαν ότι είναι straight; Να μου πουν και εμένα, γιατί εγώ δε θυμάμαι καμιά τέτοια επιλογή.

Πρωτον: Ολα αυτα που υποστηριζεις ειναι ακραίες καταστασεις. Ποτε ηταν η τελυταια φορα που εγινε επιθεση σε σχολειο λογο ομοφυλοφιλιας; Τοσες gay παρεες βλεπω εξω, συνεπως no. Για τις αποφασεις οσον αφορα τα ιατρικα προβληματα και τα κληρονομικα υπάρχουν συμβολαιογραφοι, πληρεξουσια και διαθηκες. Εχθρικα αντιμετωπιζεται απο την κοινωνια καποια που βγαινει στον δρόμο και φωναζει επειδη την στραβοκοιταξαν/ψυθιρισαν και το πηρε προσωπικα. Αν καποιος straight εβγαζε την ψωλή του εξω και ελεγε "κοιτα τι αντρακλας ειμαι" παλι εχθρικα θα τον αντιμετωπιζα προσωπικα.

Και στην τελικη επιλογη τους ειναι, εχει θετικα και αρνητικα οπως ολες οι επιλογές. Αν δεν μπορεις να δεχθει καποια princess τα αρνητικα, well, stfu και ας ξεκαθαρίσει πρωτα τα πραγματα για τον εαυτο της. Ειχα και εχω gay γνωστους και φίλους. Απο την στιγμη που δεν διατυπανίζουν τις προτιμήσεις τους δεν εχω κανενα προβλημα, οπως δεν εχω προβλημα με τους αλλοδαπους, τους ρομα και ολους τους ανθρωπους. Αν ομως φωναζαν σε καθε στιγμη και περισταση τις προτιμησεις τους απλα θα εκανα οτι θα εκανα στον μητσο τον γαμικουλα που δεν κατουραει: κραξιμο.

Δευτερον: Αρσενικο + Θηλυκό = αναπαραγωγη του είδους. Αρσενικο + αρσενικο ή Θηλυκό + Θηλυκό = εξαφάνιση του είδους. Αν ειλικρινα πιστευεις οτι ΟΛΟΙ οι gay εχουν ορμονικο πρόβλημα τοτε απλα παο πασο :hehe:

Ερώτηξη, με βάση τον τίτλο του thread. Εδώ λένε το πρόβλημά τους όσοι έχουν θέμα με τους gay και περιμένουν να τους προταθούν λύσεις από τους υπόλοιπους;

Δεν ξέρω αν συμφωνεί με τον τίτλο ο [MENTION=173]Wizard![/MENTION] που φαίνεται ως ο δημιουργός του thread.

Ο Wizard απάντησε σοβαρά σε μια αστεία εικόνα με θέμα την ομοφυλοφοβία, μετά ήρθαν κι άλλες σοβαρές απαντήσεις και η όλη συζήτηση περί ομοφυλοφοβίας (hint: να πως βγήκε ο τίτλος) δεν ταίριαζε με το χιουμοριστικό κλίμα του "Ανέκδοτα, αστεία κλπ", συνεπώς οι απαντήσεις έγιναν split σε ξεχωριστό θέμα.

Όταν ρωτάς "εδώ λένε το πρόβλημα τους" τι ακριβώς εννοείς; Ότι χρειάζεσαι βοήθεια να καταλάβεις πως λειτουργεί μια συζήτηση όταν ο τίτλος δεν παρέχει πλήρη περίληψη;

Ότι χρειάζεσαι βοήθεια να καταλάβεις πως λειτουργεί μια συζήτηση όταν ο τίτλος δεν παρέχει πλήρη περίληψη;

Κερνάς και κώνειο μαζί με τέτοια σχόλια ή πάει extra;

Anyway μια ερώτηξη έκανα, το quote στο αρχικό post όντως δικαιολογεί τον τίτλο, my bad, thanks για την άμεση απάντηση.

Τα διάβασα όλα, αλλά δε ξέρω που να αναφερθώ αλλά ας πάρω τυχαία σειρά.

πρώτα απ' όλα, το να είναι gay/λεσβία ο/η οποιοσδήποτε. Εφόσον του αρέσει και αρέσει στους όμοιους του, είναι φυσιολογικό. Αν ΔΕΝ του άρεσε/αρέσει γενικά, μπορεί να βάλει μια τελεία και να δοκιμάσει με άλλο φύλο.

Όσοι πιστεύουν ότι gay/λεσβία είναι μη-φυσικό. Ας περάσουν μια βόλτα από ψυχίατρο σε όποιο νοσοκομείο θέλουν, και μετά από τη συνεδρία ας βγάλουν συμπέρασμα. Επίσης : ΚΑΝΕΝΑ βιβλίο ψυχιατρικής δεν ορίζει την ομοφυλοφιλία ως ασθένεια/πάθηση η και "μη-ομαλό" . & - (ψάξτε το και μόνοι σας)

Όσο αφορά τον gay γάμο, είμαι υπέρ (είχα και στην υπογραφή μου στο PCtechnology σύνδεσμο τότε :red: με αυτό το θέμα), και ο [MENTION=129]Chosen[/MENTION] με κάλυψε σε κάποιες απαντήσεις που έδωσε.

Εγώ προσωπικά δεν θα έφτανα στο σημείο να κάνω παιδιά. Το πρόβλημα μας σήμερα δεν είναι ότι θα εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος λόγω εξωγήινης απειλής. Αν μας την πέσουν οι εξωγήινοι μπορούμε να τους κεράσουμε Cheezburger και να μας πάνε σε καλύτερο πλανήτη.:p. Μάλλον είναι η οικονομική ανισορροπία που υπάρχει στα στρώματα παρά ο πληθυσμός (στο έτος 4584 μ.χ. θα χωράμε άραγε στο πλανήτη; :hmm:)

Περί δημόσιου φιλιού, για κάποιους λόγους δεν το κάνω ο ίδιος. Για μένα δεν είναι σωστή κίνηση. Ο διπλανός σου δεν ξέρεις σε τι φάση βρίσκεται και αν τον χαροποιεί να το βλέπει. Μου έχουν πει φίλοι μου όταν τους ρώταγα, ότι είχαν βρεθεί σε φάσεις να ρίχνουν καντήλια μέσα τους βλέποντάς ένα ζευγάρι να φιλιέται στο δρόμο γιατί οι ίδιοι ήταν απογοητευμένοι από κάποια σχέση η ήταν μόνοι για διάστημα. (αναφέρομαι σε δρόμο - πλατείες - παγκάκια, όχι κλαμπ-καφέ-μπάρ!). Αυτό είναι ένα άλλο thread από μόνο του.

ναι, θα συμφωνήσω ότι είναι λάθος να λέει κάποιος "είμαι gay" φωνάζοντάς το (η χωρίς να το φέρει η κουβέντα). Όχι λόγω ότι αν φώναζε "Ζήτω η Νέα Δημοκρατία" σε συγκέντρωση της χρυσής αυγής θα έκανε μεγαλούργημα. Αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα site γνωριμιών αποσκοπούν στο να συγκεντρώνουν άτομα που έχουν το ίδιο ενδιαφέρον (πολιτικό, σεξουαλικό, whatever) χωρίς να προκαλούν πρόβλημα παραέξω.

Επίσης : ΚΑΝΕΝΑ βιβλίο ψυχιατρικής δεν ορίζει την ομοφυλοφιλία ως ασθένεια/πάθηση η και "μη-ομαλό" . & - (ψάξτε το και μόνοι σας)

Εχμ... Είσαι σίγουρος ότι κοίταξες τα βιβλία ψυχιατρικής και όχι το pokedex?

trollface_3078_preview-s256x256-219730.jpg

Εχμ... Είσαι σίγουρος ότι κοίταξες τα βιβλία ψυχιατρικής και όχι το pokedex?

trollface_3078_preview-s256x256-219730.jpg

Το Pokedex δεν είναι tablet που διαβάζεις βιβλία.

Είναι συσκευή ταυτοποίησης εκπαιδευτή & παροχής πληροφοριών για πόκεμον (εκπαίδευση,διατροφές,επιθέσεις,βότανα κλπ) με 200MHz ARM cpu, 320x240 TN panel, 2MP camera with face detection system, SLC CF 1GB UDMA66(επεκτάσιμο), 2,2A Li-ion battery, τα απαραίτητα πλήκτρα, ηχεία και μικρόφωνο με αναγνώριση φωνής :p (και γράφω το first edition, τα επόμενα ήταν ποιο τούμπανα)

όσο για αυτό που λέω, πηγή.

Το Pokedex δεν είναι tablet που διαβάζεις βιβλία.

Είναι συσκευή ταυτοποίησης εκπαιδευτή & παροχής πληροφοριών για πόκεμον (εκπαίδευση,διατροφές,επιθέσεις,βότανα κλπ) με 200MHz ARM cpu, 320x240 TN panel, 2MP camera with face detection system, SLC CF 1GB UDMA66(επεκτάσιμο), 2,2A Li-ion battery, τα απαραίτητα πλήκτρα, ηχεία και μικρόφωνο με αναγνώριση φωνής :p (και γράφω το first edition, τα επόμενα ήταν ποιο τούμπανα)

όσο για αυτό που λέω, πηγή.

lack of humour :X:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.