Jump to content

New gaming pc.

PanosM

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας,είδα πολλά απ'τα λάθη που θα έκανα αν δεν ακολουθούσα τις συμβουλές σας.Μόλις τον παρήγγειλα και τα κομμάτια του είναι τα εξής.

CASE - CORSAIR CC-9011011-WW CARBIDE SERIES 400R MID-TOWER BLACK - - CASES - E-SHOP.GR

CPU COOLER - CORSAIR HYDRO SERIES H100 EXTREME PERFORMANCE LIQUID CPU COOLER - - E-SHOP.GR

CPU - INTEL CORE I7-3770K 3.50GHZ LGA1155 - BOX - - CPU - E-SHOP.GR

PSU - XILENCE 700W GAMING SERIES PSU - - E-SHOP.GR

MOBO - ASROCK Z77 PRO4-M - - E-SHOP.GR

SSD - KINGSTON SH103S3/120G HYPERX 3K 120GB SSD 2.5'' SATA3 STANDALONE - - E-SHOP.GR

HDD - WESTERN DIGITAL WD1002FAEX 1TB CAVIAR BLACK SATA3 - - E-SHOP.GR

RAM - G.SKILL F3-12800CL9D-8GBRL 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 RIPJAWS DUAL CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR

DVD-RW - SONY OPTIARC AD-7280S DVD-RW BLACK BULK - - E-SHOP.GR

VGA - ASUS GTX680-2GD5 2GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

OS - MICROSOFT WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64-BIT GREEK 1PK DSP - - E-SHOP.GR

FLOPPY - FLOPPY DISK DRIVE 3.5' BLACK - - E-SHOP.GR

Μου βγήκε λίγο ακριβότερο απ'ότι υπολόγιζα,αλλά πιστεύω πως θα με ικανοποιήσει τόσο σε θέμα gaming όσο και στο θέμα streaming.;)

Πήγαινε σε i5 όπως λέει και ο potis σε games είναι το ίδιο(ίσως και καλύτερα μιας και το hyperthreading μπορεί να σε laggάρει λίγο στα παιχνίδια).

Vga άλλαξε την.560ti έχω και εγώ αλλά την πήρα πριν ένα χρόνο.Περίμενε για 660ti ή πάρε κάτι άλλο..

Για υδρόψυξη μην κοιτάς για έτοιμες λύσεις θα το μετανιώσεις(θόρυβος).

Πήγαινε σε top αέρα ή φτιάξε custom loop(+300€).

Για τις ram να ξέρεις διαφορές δεν υπάρχουν σε απόδοση είτε είναι 1333/1600/1866/2000 Mhz απλά πάρε 8-16GB low profile στην καλύτερη τιμή(corsair vengeance low profile είναι uber)

w8 για την 660ti γνώμη μου...

edit

Enermax>Corsair>Coolermaster στα PSu's btw

Μιας και έγινε (;) η παραγγελία έλεγα να μην ποστάρω, αλλά ας πω τη γνώμη μου. Για τον 3770Κ τα είπαμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο συνδυασμός της H100 (προϋποθέτει χοντρό o/c για να αξιοποιηθεί) με μια μέτρια και μάλιστα m-ATX μητρική.

Το τροφοδοτικό είναι καλό μεν, αλλά σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν καλύτερα. Το floppy πέρα από την αμφίβολη χρησιμότητα του πρέπει και να συνδεθεί κάπου όπως παρατήρησε και φίλος παραπάνω. Στην συγκεκριμένη μητρική δεν μπαίνει.

Οι kingston ssd είναι αξιόπιστοι και με το πιο πλήρες πακέτο αλλά στα 130 ευρώ, ίσως θα ήταν καλύτερος κάποιος με 5 χρόνια εγγύηση όπως ο vertex 4.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.