lmbouras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2012 Καλησπερα.εχει εδω και μια μερα που ενω τα windows 7 ξεκινανε κανονικα και μπαινουν κανονικα, καποια στιγμη χωρισ εμφανη μεχρι στιγμης λογω και αιτια κολλαει η οθονη και μου βγαζει ολη η οθονη artificials.O σκληρος δειχνει οτι λειτουργει κανονικα, το ποντικι η κολλαει και αυτο η δουλευει για λιγι σπασμωδικα και μετα κολαει.καμια ιδεα περι τινος προκειται?...........ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Καρτα γραφικων ισωςSent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmbouras Αύγουστος 19, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 ειμαι σε safe mode.το sweeper πως να το δουλεψω ?δηλαδη να απεγκαταστησω τους drivers και μετα να κανω sweep μεσα απο safe mode ολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Αύγουστος 20, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 ειμαι σε safe mode.το sweeper πως να το δουλεψω ?δηλαδη να απεγκαταστησω τους drivers και μετα να κανω sweep μεσα απο safe mode ολα?- Μπαίνεις στον κανονικό χρήστη (όχι safe mode) και κάνεις το κλάσικό Uninstall των drivers.- Mπαίνεις safe mode με χρήστη Administrator καλύτερα (vista/7) και αφού σκανάρεις με driver sweeper (Driver Fusion λέγεται πλέον) αφαιρείς ότι έχει σχέση με τους drivers της κάρτας γραφικών. Πρόσεχε μιάς και έχει επιλογή για διάφορα όπως chipset intel/ήχο κ.α. Μετά κάνεις το απαραίτητο restart και είσαι έτοιμος. Θα δείς ότι εντοπίζεται η κάρτα αλλά εσύ δέν επιχηρείς επανεγκατάσταση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmbouras Αύγουστος 20, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 καλημεραλοιπον εκανα οτι ειπες.η καρτα τωρα δεν εντοπιζεται .δεν θα ξαναβαλω τους drivers?να σου πω πως εβαλα λιγο πιο παλιους drivers και μου ξανακολησε αλλα μετα απο ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Αύγουστος 20, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 1000 sorry.... ναί πέρασε τους drivers αφού έκανες ότι είπαμε. Είχα αλλού το μυαλό μου όταν έγγραφα τα από πάνω ( περίπτωση αλλαγής κάρτας γραφικών > nvidia σε ati) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmbouras Αύγουστος 21, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 καλημερατα εκανα ολα και ολα πηγαν μια χαρα για 2 μερες...πρινα περιπου 15 λεπτα ξαναρχισε το πανυγηρι.τελικα απο `τι καταλαβα φταει η καρτα.ειμαι τωρα αναγκασμενος να εχω τον ανεμιστηρα στο 70%,για να εχω θερμοκρασια γυρω στους 58.αλλιως οταν τη χρησιμοποιω με κανα video ανεβαινει στους 65,και αρχιζει τα τραγουδια.δεν ξερω....μαλλον παει για φτυσιμο.τι λες?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Αύγουστος 21, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Το πιθανόν είναι ξεκίνησε η διαδικασία του να πάει off η καρτούλα αλλά πρίν πάει για φτύσιμο η ερωτησούλα μου είναι για ποιά καρτούλα μιλάμε ακριβώς μιάς και δέν την αναφέρεις πουθενά.- έχεις δοκιμάσει να την καθαρίσεις πλήρως ? (αφαίρεση heatsink, καθάρισμα ανεμιστήρα και πέρασμα νέας παστούλας.)- έχεις επιχειρήσει να τρέξεις FURMARK για δευτερόλεπτα ? Άν ναι κρασάρει αμέσως ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Αύγουστος 22, 2012 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 δεξί κλικ στην οθόνη, κλικ ανάλυση οθόνης,κλικ ρυθμίσεις για προχωρημένους , και πες μας την κάρτα γραφικών που έχεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmbouras Αύγουστος 22, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 καλημερα.η καρτα ειναι μια nvidia 8800 gt.πριν απο 10 μερες φυσηξα ολο το pc σε βενζιναδικο αρα απο πλευρα καθαρισματος ειμαστε οκ.(η διαφορα μαλιστα ηταν μεγαλη, ειχε πολυ σκονη)τωρα οσο για τα αλλα που γραφεις η αληθεια ειναι πως δεν εχω δοκιμασει ποτε, εαν υπαρχει καποιο site η video να δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 22, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 καλημερα.η καρτα ειναι μια nvidia 8800 gt.πριν απο 10 μερες φυσηξα ολο το pc σε βενζιναδικο αρα απο πλευρα καθαρισματος ειμαστε οκ.(η διαφορα μαλιστα ηταν μεγαλη, ειχε πολυ σκονη)τωρα οσο για τα αλλα που γραφεις η αληθεια ειναι πως δεν εχω δοκιμασει ποτε, εαν υπαρχει καποιο site η video να δω...Τον ανεμιστήρα της τον κρατούσες σταθερό να μην γυρίζει από την ροή του αέρα από το πιεστικό του βενζινάδικου ??? Μήπως τα έφτυσε για αυτό ο ανεμιστήρας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmbouras Αύγουστος 22, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 οχι δεν τον κρατουσα, ο ανεμιστηρας δουλευει κανονικα.λοιπον ανοιξα την καρτα και την καθαρισα λιγο, δεν ειχε βεβαια βρωμια, και εβαλα καινουργια παστα.το furmark το δοκιμασα αλλα οπως ειναι φυσικο κρασαρει στα 70 με 72.μια φορα κρασαρε στα 66.θα ηθελα εαν ειναι δυνατο να μου πειτε γνωμες για καινουργια καρτα αν και ειναι τελευταια λυση.καμια ιδεα για εξτρα ψυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Σεπτέμβριος 1, 2012 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 από την στιγμή που άρχισε τα artifacts και τα κολλήματα, το πιθανότερο είναι να πάει η κάρτα σου για ανακύκλωση, οπότε, καλύτερα να προσανατολιστείς στην αγορά νέας κάρτας γραφικών, και να μην επενδύσεις σε ψήκτρα, γιατί η πιθανότητα να έχει πάρει η κάρτα σου τον δρόμο για τα αποδυτήρια είναι αρκετά μεγάλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 1, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 αν τελικά τα φτύσει κ πάρεις καινούργια τότε ρίξε ένα ψήσιμο στην παλιά στο φούρνο (χωρίς πατάτες :tongue:) . μπορεί να αναστηθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.