Jump to content

Fallout 3 συνεχή κολλήματα και λύση αυτών

Γεώργιος

Recommended Posts

γεια σας παίδες. αγόρασα το φολ αουτ 3 από τη στεαμ και κολλαγε παρα πολυ συχνά κάθε 1 λεπτό. έψαξα για λύσεις στο διαδίκτυο και βρήκα μια για τροποποίηση κάποιων παραμέτρων στο ινι αρχείο και είχε σχέση με το ότι γράφτηκε για μόνο ένα επεξεργαστή με ενα πυρήνα. τα άτομα στο διάλογο τους έλεγε ο ενας ότι είχε τον τάδε διπύρηνο ιντελ .και έγραφαν ότι πρεπει να αλλάξετε αυτές τις εντολές bUseThreadedAI=1 iNumHWThreads=2 . εγώ στην αρχή έβαλα threds4 μιας και έχω τέσσερις πυρήνες με τον ιντελ χωρίς να γνωρίζω καθόλου από προγραμματισμό απλά από αγγλικα έλεγε για τα νήματα του προγρααμματος. μετα την εφαρμογή πάλι κόλλαγε αλλά πιο αραιά. έπειτα εείπα να το αλλαξω όπως το είπε το παλικάρι. και έβαλα iNumHWThreads=2. τώρα δεν κολλάει καθόλου. γνωρίζει κανείς από εδώ τι ακριβώς σημαίνουν οι γραμμές. στις αρχές χωρίς επεξεργασία η τιμή της πρώτης εντολής ήταν 0. και στο συγκεκριμένο φόρουμ έλεγαν για αλλαγή στην τιμή 1.

γνωρίζει κανείς τι σημαίνουν αυτές οι εντολές και με το δικό μου λάθος τι γινόταν στο σύστημα.?

bUseThreadedAI= , άμα το ΑΙ θα χρησιμοποιεί πολλαπλά threads (με λίγα λόγια optimized για πολύ-πύρηνους επεξεργαστές). 0 = όχι, 1 = ναι.

iNumHWThreads=, πόσα hardware threads υπάρχουν/θα χρησιμοποιούν. Πάλι optimization για πολυπύρηνους επεξεργαστές. Ο αριθμός αντιστοιχεί - λογικά - σε πόσους πύρηνες έχει ο επεξεργαστής. Το γεγονός ότι είναι "HW" με κάνει να πιστεύω ότι δεν αναφέρεται σε hyperthreading.

Με πιο απλά λόγια, με αυτά που έβαλες ανάγκασες το παιχνίδι να χρησιμοποιεί περισσότερους/όλους τους πυρήνες του επεξεργαστή σου.

έχω τον 3550 ι5 επεξεργαστή ο οποίος έχει 4 πυρήνες χωρίς hyper threading . του έβαλα όσους ήταν οι πυρήνες του. 4 . αλλά κόλλαγε . τώρα που εβαλα 2 παίζει μια χαρά. απλα δεν γνωρίζω να δώ πόσους πυρηνες χρησιμοποιεί στο control alt delete κατά την διάρκεια παιχνιδιού.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.