dkjeep Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2012 Καλώς σας βρήκα παιδιά. Είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Εχω ένα κινητό Android (ver. 2.3) Huawei U8650 και θέλω να μεταφέρω τα πάντα (και εφαρμογές?) σε μια καινούργια συσκευή πάλι Huawei U8650.Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Αύγουστος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Αν θέλεις τα ΠΑΝΤΑ, το nandroid backup είναι η καλύτερη λύση. Αλλιώς δοκιμάζεις με titanium backup για εφαρμογές. Επαφές μπορείς να κάνεις sync με google και είσαι κομπλέ. Για μηνύματα, μπορείς να βάλεις το GOSMS που έχει backup-restore επιλογή. Φυσικά υπάρχουν κι αλλά προγράμματα, αυτά μου ήρθαν τώρα στο μυαλό γιατί τα χρησιμοποιώ και δεν είχα ποτέ θέμα σε διάφορες συσκευές. Α και καλώς ήρθες Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dkjeep Αύγουστος 19, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Arkan. Θα το δοκιμάσω πρώτα με το backup και μετά με τα υπόλοιπα. Και πάλι σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Αύγουστος 19, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Aφου είναι η ίδια συσκευή nandroid backup όπως είπε ο φίλος.Η πιο γρήγορη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.