Jump to content

Paypall refund? που πήγαν τα λεφτά?!

dunkel_Stern

Recommended Posts

Είχα κάνει μια αγορά από ebay (31E) τα οποια έγιναν refound.. και μπαίνω στο paypall λογαριασμό και βλέπω πως το balance είναι 0 και πως έχουν σταλθεί 31E στην κάρτα μου...

...το θέμα είναι πως.. ΠΩΣ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ στην κάρτα μου αφού είναι easypay και δεν δέχεται μεταφορές προς αυτήν!? (τσέκαρα την κάρτα και όντως δεν έχει τα 31E)

...τώρα αυτά τα χρήματα, που είναι?!

ναι, αλλα η κάρτα δεν δέχεται εισερχόμενα χρήματα.. μονο να την φορτίζω από τον λογαριασμό τις τράπεζας μου μπορώ

Δέχεται. Κι εγώ σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, πήρα τα λεφτά πίσω στην προπληρωμένη. Απλά δεν φάνηκαν άμεσα.

Δέχεται. Κι εγώ σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, πήρα τα λεφτά πίσω στην προπληρωμένη. Απλά δεν φάνηκαν άμεσα.

Μην ανησυχεις, απλα οπως σου ειπαν και παραπανω θελουν λιγες μερες για να εμφανιστουν τα εμβασματα απο εξωτερικο.

Btw, διορθωσε τον τιτλο. Ειναι refund, οχι refound :p

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

Αν έχεις περάσει λογαριασμο τραπέζης τα λεφτά θα μπούν αυτόματα στο λογαριασμό σου. Μπορεί να περιμένεις και κοντά στη βδομάδα, ειδικά αν μεσολαβεί σουκού. Και εγώ περιμένω μια επιστροφή και μάλιστα το refund δεν φαίνεται καν στις συναλλαγές του Paypal. Παρ' αυτά έχει έρθει μειλ απο το paypal Οτι έγινε refund.

Είχα κάνει μια αγορά από ebay (31E) τα οποια έγιναν refound.. και μπαίνω στο paypall λογαριασμό και βλέπω πως το balance είναι 0 και πως έχουν σταλθεί 31E στην κάρτα μου...

...το θέμα είναι πως.. ΠΩΣ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ στην κάρτα μου αφού είναι easypay και δεν δέχεται μεταφορές προς αυτήν!? (τσέκαρα την κάρτα και όντως δεν έχει τα 31E)

...τώρα αυτά τα χρήματα, που είναι?!

Γινεται ακυρωση συναλλαγης και οχι μεταφορα χρηματων. Σε 3-5 μερες θα τα δεις στην καρτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.