dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2012 Είχα κάνει μια αγορά από ebay (31E) τα οποια έγιναν refound.. και μπαίνω στο paypall λογαριασμό και βλέπω πως το balance είναι 0 και πως έχουν σταλθεί 31E στην κάρτα μου......το θέμα είναι πως.. ΠΩΣ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ στην κάρτα μου αφού είναι easypay και δεν δέχεται μεταφορές προς αυτήν!? (τσέκαρα την κάρτα και όντως δεν έχει τα 31E)...τώρα αυτά τα χρήματα, που είναι?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Απ' όσο ξέρω θέλει 2-3 μέρες για να εμφανιστούν στην κάρτα.Δεν γίνεται άμεσα με το που το γράψει το paypal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Αύγουστος 19, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Θα φανούν στην πιστωτική σου, όπως είπε και ο Jax, αλλά θα κάνει μερικές μέρες. Εμένα κάνει 4-6 συνήθως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 19, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 ναι, αλλα η κάρτα δεν δέχεται εισερχόμενα χρήματα.. μονο να την φορτίζω από τον λογαριασμό τις τράπεζας μου μπορώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 19, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 ναι, αλλα η κάρτα δεν δέχεται εισερχόμενα χρήματα.. μονο να την φορτίζω από τον λογαριασμό τις τράπεζας μου μπορώΔέχεται. Κι εγώ σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, πήρα τα λεφτά πίσω στην προπληρωμένη. Απλά δεν φάνηκαν άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 19, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Μην ανησυχείς θα φανούν πιθανότατα εντός της εβδομάδος στο λογαριασμό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 20, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Δέχεται. Κι εγώ σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, πήρα τα λεφτά πίσω στην προπληρωμένη. Απλά δεν φάνηκαν άμεσα. Μην ανησυχεις, απλα οπως σου ειπαν και παραπανω θελουν λιγες μερες για να εμφανιστουν τα εμβασματα απο εξωτερικο. Btw, διορθωσε τον τιτλο. Ειναι refund, οχι refound Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 20, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Αν έχεις περάσει λογαριασμο τραπέζης τα λεφτά θα μπούν αυτόματα στο λογαριασμό σου. Μπορεί να περιμένεις και κοντά στη βδομάδα, ειδικά αν μεσολαβεί σουκού. Και εγώ περιμένω μια επιστροφή και μάλιστα το refund δεν φαίνεται καν στις συναλλαγές του Paypal. Παρ' αυτά έχει έρθει μειλ απο το paypal Οτι έγινε refund. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Αύγουστος 20, 2012 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Είχα κάνει μια αγορά από ebay (31E) τα οποια έγιναν refound.. και μπαίνω στο paypall λογαριασμό και βλέπω πως το balance είναι 0 και πως έχουν σταλθεί 31E στην κάρτα μου......το θέμα είναι πως.. ΠΩΣ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ στην κάρτα μου αφού είναι easypay και δεν δέχεται μεταφορές προς αυτήν!? (τσέκαρα την κάρτα και όντως δεν έχει τα 31E)...τώρα αυτά τα χρήματα, που είναι?!Γινεται ακυρωση συναλλαγης και οχι μεταφορα χρηματων. Σε 3-5 μερες θα τα δεις στην καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 21, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 παιδιά tnx μπήκαν σήμερα στην κάρτα τα λεφτά άσχετος άμα η κάρτα δεν δέχεται εισερχόμενα χρήματα, δέχεται επιστροφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.