icy20 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2012 Επεσε στα χερια μου μια μητρικη TurboX (δηλαδη foxconn) η H61MXV v2.0Απο το site της foxconn κατεβασα το liveupdate αλλα μου ελεγε οτι εχει το τελευταιο firmware. Στο site της εταιριας εχει διαφορα bios αλλα μου εβγαζε fail οταν πηγα να φλασαρω. Εχει κανει κανεις κατι αντιστοιχο η ξερει καποιο τροπο?Γιατι αν το κανω με usb bootable φοβαμαι οτι θα το παρω στο χερι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Mηπως επειδη ειναι Πλαισιο branded δεν δεχεται bios updates απο το site της Foxconn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 19, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα ενας τυπος που πηρα στο πλαισιο (δεν παιζει να ηξερε μαλλον για τι του μιλαγα) μου ειπε απο το site του κατασκευαστη.Φταιω εγω να την καψω και να πω να ο τεχνικος σας μου ειπε να φλασαρω απο εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Αύγουστος 24, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 Και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα ενας τυπος που πηρα στο πλαισιο (δεν παιζει να ηξερε μαλλον για τι του μιλαγα) μου ειπε απο το site του κατασκευαστη.Φταιω εγω να την καψω και να πω να ο τεχνικος σας μου ειπε να φλασαρω απο εκει? ΧΑχαχαχα :worship: Εχεις εγγυηση ???? εεεε καφτην και πηγαινε την .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.