savvas144 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2012 Καλημερα σε ολους, εβαλα ubuntu (12.04) και διαλεξα να επιλεγω με ποιο λειτουργικο θελω να bootαρω, δηλαδη windows 7 που ειχα η ubuntu που εβαλα. Aν μπουταρω με 7 ολα καλα ανοιγει κανονικα αλλα αν επιλεξω να μπουταρω με ubuntu στην αρχη μου βγαζει μυνημα απο την οθονη "out of range" και "no signal" και μετα απο κανα 2 λεπτο ανοιγει κανονικα και με βαζει στον χρηστη μου. Γιατι ομως αυτα τα ερορ και η καθυστέρηση; και υποτειθεται οτι μπουταρουν γρηγορα τα ubuntu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Ρύθμισες κάποια ανάλυση για την οθόνη που δεν είναι αποδεκτή, για αυτό σου λέει ότι είναι out of range. Κατέβασε την ανάλυση μέσα στα όρια της οθόνης και δε θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Αύγουστος 22, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 έτσι όπως το κατάλαβα εγώ, έχεις ρυθμίσει λάθος ανάλυση στο console framebuffer, δοκίμασε πρώτα να αλλάξεις την ανάλυση στο γραφικό και μετά αυτό που σου πρότεινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.