Jump to content

Φορτιστης για λάπτοπ Μουλτιραμα

Geogem

Recommended Posts

Παιδιά γεια σας

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. Ψάχνοντας για λύση στο πρόβλημα μου μπήκα στην ομάδα σας. Έχω ένα λάπτοπ Μουλτιραμα το οποίο μου έκαψε τον φορτιστή . Πήρα τηλ στο Μουλτιραμα και μου ζήτησαν 44 ευρω!!! Ψάχνοντας τα χαρακτηριστικά του στο Ίντερνετ βρήκα ακριβώς αυτο που έψαχνα ( input 240v- 1,8amp / output 19v- 4,74amp) όμως ενώ στα χαρακτηριστικά λέει για 90watt στον φορτιστή μου και στο λάπτοπ δεν λέει τίποτα . Παίζει σημασία η ισχύς Η μόνο τα βόλτ με τα αμπερ; Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα το έκτιμουσα.

Μη σκας. Τα 90 Watt βγαίνουν από V x A = 19x4.74 = 90 και κάτι ψιλά. Με λίγα λόγια είναι τα ίδια. Αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι το Voltage να είναι το ίδιο. Τα Amps μπορεί να είναι και περισσότερα, δε θα έχεις πρόβλημα.

Ότι είπε ο volrath. Η τάση σου να είναι καρφωτή/ίδια και θα είσαι όκ ακόμα και με περισσσότερα αμπεράκια μιάς και το λαπτόπι θα τραβήξει αυτά που θέλει και το "παραπάνω" δέν το επηρεάζει. Η λάθος τάση θα ήταν πρόβλημα.

Άν δέν ψάχνεις για τον αυθεντικό του, ρίξε μια ματιά και σοτ Batteries.gr. Έχει μεγάλη γκάμα από universal που δουλεύουν πολύ καλά. Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.