Warlord Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2012 Καλησπερα παιδια,Στο συστημα της υπογραφης (με win7ultimate x64) εχω το εξης θεμα:Οταν βαζω το pc σε sleep mode, μπαινει κανονικα σε sleep mode.Οταν κουνησω το Mouse για να ξυπνησει ακουγεται τσαφ απο τους σκληρους, αρχιζουν να δουλευουν οι ανεμιστηρες κ ολα κανονικα, αλλα στο monitor δεν βλεπω τπτ.. οτι και να κανω..Με τα reset/power button δε γινεται τπτ.. και η μονγ λυση ειναι το hard reboot..(σβησιμο του psu απο πισω)μηπως το προβλημα ειναι στο crossfire/δεν παιρνουν ρευμα τα pci-x?ΥΓ: επισης να ναφερω πως εχω κανει Overclocking στον cpu, εδω και 3 χρονια που εχω το Pc..(και εχω παιξει λιγο με voltages στο bios)..
Tsene Αύγουστος 18, 2012 #2 Αύγουστος 18, 2012 Πάνε στα Power Options του BIOS και έλεγξε τις επιλογές:Suspend mode: AutoRepost video on S3 resume: Yes/No κάνε δοκιμή και με τις δύο επιλογέςACPI 2.0 Support: EnabledACPI APIC Support: Enabled
patirgerasimos Αύγουστος 19, 2012 #3 Αύγουστος 19, 2012 και εγώ αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα, νομίζω έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών...αλλα σιγουρη λύση δεν βρήκα ποτέ..
jefm Αύγουστος 28, 2012 #4 Αύγουστος 28, 2012 Μου το ειχε κάνει απο drivers της 5770. Atiman Uninstaller και δοκίμασε άλλους
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.