gpl Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2012 Ψάχνω για gaming mouse laser μέχρι 50 ευρώ και να είναι σχετικά μεγάλο.είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2- Coolermaster Inferno Gaming Mouse- [ame]http://www.amazon.co.uk/Razer-Deathadder-Re-Spawn-3500DPI-Gaming/dp/B002RL9A2O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1345295400&sr=8-1[/ame]έχετε να προτείνετε κανένα άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Αύγουστος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2012 Deathadder χωρίς 2η σκέψη !Σε αυτή την κατηγορία δεν έχει αντίπαλο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 18, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2012 Το deathadder είναι αρκετό καιρό στην αγορά και γενικά θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα ποντίκια στην κατηγορία του Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Αύγουστος 18, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2012 ok θα πάρω το razer λοιπόν.έχω διαβάσει τα καλύτερα.από ebay βγαίνει 10 ευρώ φτηνότερο από ότι στο amazon.Razer DeathAdder Black Edition USB Gaming Mouse for PC | eBayελπίζω να είναι γνήσιο και να μην φάω ήττα.Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και τον φίλο που μου έστειλε το λινκ από ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 18, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2012 Ψάχνω για gaming mouse laser μέχρι 50 ευρώ και να είναι σχετικά μεγάλο.Deathadder χωρίς 2η σκέψη !Το deathadder...Αν και το αρχικό λάθος το κάνει ο φίλος μας ο [MENTION=5964]gpl[/MENTION], το Deathadder έχει αισθητήρα IR Led (Avago ADNS-S3888) και όχι Laser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Αύγουστος 18, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2012 χμ μάλιστα.Δεν το είχα προσέξει.Ευχαριστώ για την διευκρίνηση [MENTION=173]Wizard![/MENTION] αν και δεν νομίζω να βρω καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3Beh0ldeR Αύγουστος 18, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2012 Αν και αποφάσισες ήδη, +1 για το deathadder BE και για τον πωλητή που έχεις στο link, από εκεί το πήρα και εγώ, δεν έχεις να φοβηθείς τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Αύγουστος 19, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Μωρέ από την αρχή μου άρεσε σαν mouse αλλά και το cm storm inferno είναι πολύ καλό.έχει 500dpi παραπάνω και είναι και laser.έψαξα να βρω review που να τα συγκρίνουν αλλά δεν βρήκα τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3Beh0ldeR Αύγουστος 19, 2012 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Laser είναι όλα, τώρα για τα dpi πίστεψε με δεν κάνουν καμία διαφορά, ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις πουθενά τόσα πολλά dpi. Την ακρίβεια του Deathadder δεν πρόκειται να την βρεις στο CM Inferno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Αύγουστος 19, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 το Deathadder έχει αισθητήρα IR Led (Avago ADNS-S3888) και όχι Laser.όπως είπε και ο Wizard! το deathadder δεν είναι ακριβώς laser.Τώρα πόση διαφορά μπορεί να έχει αυτό δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Αύγουστος 19, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Μείνε μακρια απο τον philips fail eye για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Προτίμησε το DA ή ακόμα και cm storm recon που είναι στα "κυβικά" του DA.Μεχρι τελος του μήνα θα έχει ερθει στα μαγαζια,λένε για 75$ αλλα θα δούμε σε τι τιμή θα έρθει εδώhttp://www.thelab.gr/1063323451-post28.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Αύγουστος 19, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 ok λοιπόν καταλήγω στο DA οριστικά και αύριο θα κάνω παραγγελία από το ebay.Σας ευχαριστώ όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 19, 2012 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 ok λοιπόν καταλήγω στο DA οριστικά και αύριο θα κάνω παραγγελία από το ebay. Πάντως, λόγω της εμπειρίας μου όσον αφορά στην εγγύηση και την εξυπηρέτηση του Amazon, πιθανότατα θα το έπαιρνα από εκεί για 10€ Ειδικά τη στιγμή που η Razer δεν είναι και η καλύτερη σε θέματα εγγύησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Αύγουστος 19, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 θα το ρισκάρω να το πάρω από το ebay γιατί είναι σημαντική διαφορά τα 13 ευρώ.Παίρνω και ένα mousepad razer μαζί.Εξάλλου όσους ρώτησα κανείς δεν είχε θέμα.Ευχαριστώ για την διευκρίνηση [MENTION=173]Wizard![/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 19, 2012 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Laser είναι όλα, τώρα για τα dpi πίστεψε με δεν κάνουν καμία διαφορά, ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις πουθενά τόσα πολλά dpi. Την ακρίβεια του Deathadder δεν πρόκειται να την βρεις στο CM Inferno.Το deathadder είναι optical όπως είπα παραπάνω και ο Wizard!Είναι δοκιμασμένο και είναι "σκυλί" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Αύγουστος 19, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 τώρα είδα πως και το Razer Imperator είναι μέσα στο budget μου.Για αυτό τι γνώμη έχετε σε σχέση με το DA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Αύγουστος 19, 2012 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 τώρα είδα πως και το Razer Imperator είναι μέσα στο budget μου.Για αυτό τι γνώμη έχετε σε σχέση με το DA? Philips Twin Eye ^^ [ame] [/ame]stick to the list (deathadder) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 19, 2012 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 [MENTION=5964]gpl[/MENTION]Από τη στιγμή που δεν σε ενδιαφέρουν πολύ τα dpi μείνε στο deathadder που είναι παλιό, καλό και δοκιμασμένο. Δεν τα λες χαμηλά ακριβώς και τα dpi του deathadder αλλά δεν μπορούν να φτάσουν αυτά των laser. Εκτός και αν σκοπεύεις να δουλέυεις το mouse πάνω σε γυαλί μείνε στο deathadder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Αύγουστος 19, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 μόνο στα games με ενδιαφέρει το mouse.άλλες εφαρμογές που να έχουν απαιτήσεις δεν δουλεύω.Απλά δεν έχω σκοπό να παίρνω κάθε τρεις και λίγο mouse για αυτό θέλω να πάρω ένα laser και να το κρατήσω όσο πάει.Με ενδιαφέρει η ακρίβεια και η ταχύτητα στα fps games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 19, 2012 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 μόνο στα games με ενδιαφέρει το mouse.άλλες εφαρμογές που να έχουν απαιτήσεις δεν δουλεύω.Απλά δεν έχω σκοπό να παίρνω κάθε τρεις και λίγο mouse για αυτό θέλω να πάρω ένα laser και να το κρατήσω όσο πάει.Με ενδιαφέρει η ακρίβεια και η ταχύτητα στα fps games.Οι laser φακοί έχουν μεγαλύτερο resolution από τους optical, δεν έχουν αλλεργία σε γυαλιστερές επιφάνειες αλλά έχουν τα δικά τους προβλήματα. Ο philipsTwinEye έχει αρκετά z-axes tracking issues. Αξίζει τον κόπο μόνο αν πας σε 4G φακό και αρκετά πάνω σε budget.Όπως θα βλέπεις και στην υπογραφή μου έχω το mamba 4G στον βασικό υπολογιστή μου. Σε παιχνίδια fps συνήθως είμαι μεταξύ 1800-2400 dpi και είμαι άνετα. Πολύ σπάνια θα ανεβάσω τα dpi πάνω από 3500 που είναι και το μέγιστο για το deathadder και θυμάμαι ελάχιστες φορές να έχω ανέβει στα 5600 ή 6400 dpi. Το mamba σε περίπτωση που δεν το ξέρεις έχει 2 μικρά κουμπιά κοντά στο left-click που σε default ρυθμίσεις ανεβάζουν-κατεβάζουν τα dpi on the fly οπότε έχω πειραματιστεί αρκετά.Πάρε το deathadder και δεν θα το μετανιώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.