DMylonas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2004 Δίπλα στο σπίτι μου βρίσκετε μια πολυκατοικία με 9 διαμερίσματα. Δυστυχώς οι καράβλαχοι τις πολυκατοικίας, έχουνε βγάλει μια σωλήνα στον δρόμο και όταν γεμίζει ο βόθρος τους, αδειάζουνε τα νερά στον δρόμο. Σήμερα ήταν μια από τις άσχημες μέρες.... επί 2 ώρες αδειάζανε!!! Το τι γίνετε μετά στον δρόμο δεν φαντάζεστε!!! Το πρόβλημα είναι ότι τα νερά λιμνάζουνε και μαζεύονται κουνούπια... χώρια η βρώμα, χώρια το ότι αν είσαι στο πεζοδρόμιο και περνάει αυτοκίνητο θα γίνεις...... για απολύμανση... αν δεν πεθάνεις! Θα ήθελα να σας ρωτήσω σε ποια υπηρεσία θα πρέπει να απευθυνθώ? Σκέφτηκα να πάρω τσιμέντο ταχείας πήξεως και να τους την κλείσω την τρύπα, αλλά δεν με άφησε ο πατέρας μου... Μετά το 2ωρό.... εκεί αυτοί σταθερά....
kbilly13 Αύγουστος 9, 2004 #2 Αύγουστος 9, 2004 Δήμο - ΥγειονομίαΜπορεί και η αστυνομία να κάνει κάτι - να το καταγράψει για να είναι πιο "επίσημο"
ΓιαγκΤ Αύγουστος 9, 2004 #3 Αύγουστος 9, 2004 Με το τσιμέντο ταχείας πήξεως ότι και να κάνης πάνω από είκοσι πόντους δεν μπορείς να το σπρώξεις, χώρια η ταλαιπωρία.Σε ανύποπτο χρόνο πάρε μια φιάλη πολιουρεθάνης και ρίχτουν. Γρήγορα εύκολα και καθαρά.
anhelito Αύγουστος 10, 2004 #4 Αύγουστος 10, 2004 φώναξε την αστυνομία τη στιγμή του εγκλήματος. Τί πιό απλό. Μετά αυτοί θα σου πούν τί πρέπει να κάνει(φαντάζομαι).Κ το κακό είναι πώς είναι καλοκαίρι κ δυσκολεύουν τα πράγματα με τις μυρωδιές. Καλά πολύ σκατό οι γείτονες ε?
Ελληνίδα Αύγουστος 10, 2004 #5 Αύγουστος 10, 2004 Τι καφρίλα ! Γρήγορα πάρε τους μπάτσους ! Σίγουρα θα απαγορεύεται αυτό .Νομίζω ότι και στον Δήμο κάτι θα κάνουνε .Εν ανάγκη γράψε στον πρωθυπουργό και στους αρμόδιους υπουργούς . Συνήθως αντιδούν , οπότε οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν μπορούν να σε γράψουν στα @@ τους .
Georgesod Αύγουστος 10, 2004 #6 Αύγουστος 10, 2004 Kάτσε ρε συ Θεσ/νίκη δεν είσαι; Λογικά πρέπει να περνά αγωγός ακαθάρτων για την αποχέτευση των πολυκατοικιών
xrist Αύγουστος 10, 2004 #7 Αύγουστος 10, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod Kάτσε ρε συ Θεσ/νίκη δεν είσαι; Λογικά πρέπει να περνά αγωγός ακαθάρτων για την αποχέτευση των πολυκατοικιών H περιοχη του Δημητρη δεν εχει ακομα αποχετευτικο δικτυο, ειναι υπο κατασκευην.Δημητρη μονο με μηνυση. Αλλιως με σαμποταζ οπως ειπε ο ΓιαγκΤ.
blkik Αύγουστος 10, 2004 #8 Αύγουστος 10, 2004 Ήμαρτον ρε! καλά πολύ ξύπνιοι οι τύποιΕ ρε Μάκης (Τριανταφυλλόπουλος) που μας χρειάζετε...
voudas Αύγουστος 10, 2004 #9 Αύγουστος 10, 2004 Τράβα μια σωλήνα ένα βράδυ και γύρνα τη ως το παράθυρό τους...
DMylonas Αύγουστος 10, 2004 Author #10 Αύγουστος 10, 2004 Είναι πολύ μακριά για να την βάλω στο παράθυρό τους!! Αυτό με πολιουρεθάνη δεν το είχα σκεφτεί.... έχω μια φιάλη με ένα μακρί σωληνάκι μπροστά....Σήμερα είδα ότι η σωλήνα τους είναι μια πλαστική πράσινη μικρού μεγέθους, και την έχουνε χώσει κάτω από το τσιμέντο στο πεζοδρόμιο.... Σήμερα το βράδυ θα πάω με την φιάλη :devil:Θα ακολουθήσουνε και φωτό με το ενχείρημα...... :devil:
morfeas-dsl- Αύγουστος 10, 2004 #11 Αύγουστος 10, 2004 που βρισκεις τετοιες μπουκαλες και ποια ειναι η χρηση τους?περιμενω φωτο με αγωνια!
Georgesod Αύγουστος 10, 2004 #12 Αύγουστος 10, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 12:54] H περιοχη του Δημητρη δεν εχει ακομα αποχετευτικο δικτυο, ειναι υπο κατασκευην. Περαία να υποθέσω;
DMylonas Αύγουστος 10, 2004 Author #13 Αύγουστος 10, 2004 Νεοι Επιβάτες....@morfeas-dsl-: Φιάλες τέτοιες έχει στο Practiker και σε μαγαζιά με σιδερικά..... Έχεις και εσύ έτσι γείτονες και θέλεις???
morfeas-dsl- Αύγουστος 10, 2004 #14 Αύγουστος 10, 2004 thnx. οχι ακομα αλλα ξερεις τι λενε///του φρονημου τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν
anhelito Αύγουστος 10, 2004 #16 Αύγουστος 10, 2004 γιατί να πάς βράδυ??? Να πάς μέρα κ να σε βλέπουν όταν θα τους βουλώνες το σκατοσωλήνα. Ας τολμήσουν να σου πούν τίποτα. Θα έρθει όλο το φόρουμ εκεί πέστους!
DMylonas Αύγουστος 10, 2004 Author #17 Αύγουστος 10, 2004 Ε, καλύτερα το βράδυ..... μην γίνει καμιά στραβή και αρχίσουνε να αδειάζουνε όταν θα πάω εγώ... Το βράδυ δεν θα φαίνομαι Καλύτερα να μην ξέρουνε ποιος το έκανε Θέλω να δω τί θα γίνει όταν το ανοίξουνε και είναι κλειστή η τρύπα.....
Manu_Dhthen1 Αύγουστος 11, 2004 #18 Αύγουστος 11, 2004 Θέλω να δω τί θα γίνει όταν το ανοίξουνε και είναι κλειστή η τρύπα..... Θα γινει αυτο που απλα ο λαος λεει με ενα ομορφο ρητο..."Οι μ@λ@κιες επιστρεφονται":hehe: Με λιγα λογια...Θα τους φτασει το σκατο στο ρετιρε:sick:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.