Jump to content

Ερωτηση για WIRELESS USB LAN ADAPTER

jesus

Recommended Posts

Καλημερα παιδες.

Πρεπει να παρω για την αδελφη μου ενα τετοιο μαραφετι και δεν εχω ασχοληθει ποτε.

Απο e-shop θα γινει η αγορα.

Αυτα ειναι οτι υπαρχει αμεσα διαθεσιμο μεχρι τα 20 ευρω ποσο που δεν θελουμε να υπερβουμε.

CRYPTO AIRDATA 54 S2 USB

INTELLINET 524438 WIRELESS 150N USB ADAPTER WHITE

LAMTECH USB WIRELESS LAN ADAPTER USB 802.11N

HAMA 53131 HAMA WIRELESS LAN USB 2.0 STICK 300 MBPS

LAMTECH WIRELESS LAN ADAPTER USB 802.11N 150MBPS

TRENDNET TEW-624UB 300MBPS WIRELESS N USB ADAPTER

ZYXEL NWD2105 ULTRA COMPACT WIRELESS N-LITE USB ADAPTER

CRYPTO AIRDATA 150 USB MINI

Και μερικα ακομα παντα σε αυξουσα σειρα με βαση την τιμη.

NILOX NETPEN NX-300 WIRELESS LAN USB ADAPTER

INTELLINET WIRELESS 300N USB ADAPTER Αυτο εδω το κατεβαζουν απο τα 40 στα 25!

ASUS USB-N13 802.11N WIRELESS USB ADAPTER

Για πειτε ποιο θα προτιμουσατε.

Ευχαριστω.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.:)

Για την πρωτη ερωτηση δεν γνωριζω να σου πω.

Για την δευτερη δυστυχώς το ρουτερακι ειναι λιγο μακρια ,στον απο κατω οροφο της πολυκατοικιας.Ακριβης αποσταση δεν ξερω.Το μονο που ξερω ειναι(και αυτο μου το ειπαν δεν το δα με τα ματια μου) οτι ενα λαπτοπακι και ενα ipad επερναν κομπλε σημα.

Να προσθεσω οτι το λαπτοπ που μπει το ανταπτορακι ειναι αρχαιολογια .Ποτε αγοραστηκε ακριβως δεν ξερω αλλα παιζει και αρχες των 00'.Θα ρωτησω πιο μοντελο ειναι για πιο σιγουρα.

Αν το ασύρματο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για χρήση ιντερνετ είσαι ΟΚ με wifi G. Προτίμησε αν υπάρχει πιθανότητα κάποιο USB που να έχει αποσπώμενη κεραία γιατί μελλοντικά με αλλαγή της antenna θα μπορούσε να βελτιώσεις κάπως τοι σήμα. Από brand εμπιστεύομαι της zyxel λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες που παραθέτεις.

Να προσθέσω λοιπόν και εγώ μια επιλογή:

TP-Link TL-WN722NC Wireless USB Adapter N150 (150Mbps, MIMO)

Αν το ασύρματο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για χρήση ιντερνετ είσαι ΟΚ με wifi G. Προτίμησε αν υπάρχει πιθανότητα κάποιο USB που να έχει αποσπώμενη κεραία γιατί μελλοντικά με αλλαγή της antenna θα μπορούσε να βελτιώσεις κάπως τοι σήμα. Από brand εμπιστεύομαι της zyxel λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες που παραθέτεις.

Να προσθέσω λοιπόν και εγώ μια επιλογή:

TP-Link TL-WN722NC Wireless USB Adapter N150 (150Mbps, MIMO)

+1 Για την επιλογή (με πρόλαβε ο vag) για τους λόγους που γράφτηκαν από Vag. Έχω 2 422g και 2 722Ν την απλή έκδοση χωρίς την βάση (C edition) και είναι άριστα όταν χρειάστηκαν. Επίσης η TP-LINK είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία άν και υποτιμείται από κάποιους.

Άποψη μου είναι πάρτο και άν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστείς αργότερα (δέν χρειάζεσαι τώρα), επέκταση καλωδίου usb, να θυμάσαι ότι θα πρέπει να είναι μέχρι 5 μέτρα. Μετά καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις repeater καλώδιο (active usb).

Τέλος, άν έχεις θέμα με τα μεταφορικά του Plaisiou , υπάρχει στο you η απλή έκδοση. Όσον αφορά τις επιλογές από e-shop, πάνω κάτω ίδιες αποδόσεις θα δείς σε αυτή την κατηγορία και γιατυτό θα προτιμούσα προσωπικά κάτι φθηνό. Π.χ αυτό εδώ.

{Υπάρχει και ένα τερατάκι AWUS036NH σε αγγελία μου σάν καινούργιο στα 28ε άν χρειαστείς αργότερα τίποτες με wifi σχετικά).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.