jesus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2012 Καλημερα παιδες.Πρεπει να παρω για την αδελφη μου ενα τετοιο μαραφετι και δεν εχω ασχοληθει ποτε.Απο e-shop θα γινει η αγορα.Αυτα ειναι οτι υπαρχει αμεσα διαθεσιμο μεχρι τα 20 ευρω ποσο που δεν θελουμε να υπερβουμε.CRYPTO AIRDATA 54 S2 USBINTELLINET 524438 WIRELESS 150N USB ADAPTER WHITELAMTECH USB WIRELESS LAN ADAPTER USB 802.11NHAMA 53131 HAMA WIRELESS LAN USB 2.0 STICK 300 MBPSLAMTECH WIRELESS LAN ADAPTER USB 802.11N 150MBPS TRENDNET TEW-624UB 300MBPS WIRELESS N USB ADAPTERZYXEL NWD2105 ULTRA COMPACT WIRELESS N-LITE USB ADAPTERCRYPTO AIRDATA 150 USB MINIΚαι μερικα ακομα παντα σε αυξουσα σειρα με βαση την τιμη.NILOX NETPEN NX-300 WIRELESS LAN USB ADAPTER INTELLINET WIRELESS 300N USB ADAPTER Αυτο εδω το κατεβαζουν απο τα 40 στα 25!ASUS USB-N13 802.11N WIRELESS USB ADAPTERΓια πειτε ποιο θα προτιμουσατε.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Αύγουστος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Για τί ασύρματο δίκτυο μιλάμε (Wireless G "54mbps"ή N "150-300mbps") και τί απόσταση έχει το router/ap με το οποιό θα συνδεθεί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Αύγουστος 17, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Για την πρωτη ερωτηση δεν γνωριζω να σου πω. Για την δευτερη δυστυχώς το ρουτερακι ειναι λιγο μακρια ,στον απο κατω οροφο της πολυκατοικιας.Ακριβης αποσταση δεν ξερω.Το μονο που ξερω ειναι(και αυτο μου το ειπαν δεν το δα με τα ματια μου) οτι ενα λαπτοπακι και ενα ipad επερναν κομπλε σημα. Να προσθεσω οτι το λαπτοπ που μπει το ανταπτορακι ειναι αρχαιολογια .Ποτε αγοραστηκε ακριβως δεν ξερω αλλα παιζει και αρχες των 00'.Θα ρωτησω πιο μοντελο ειναι για πιο σιγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 17, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Αν το ασύρματο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για χρήση ιντερνετ είσαι ΟΚ με wifi G. Προτίμησε αν υπάρχει πιθανότητα κάποιο USB που να έχει αποσπώμενη κεραία γιατί μελλοντικά με αλλαγή της antenna θα μπορούσε να βελτιώσεις κάπως τοι σήμα. Από brand εμπιστεύομαι της zyxel λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες που παραθέτεις.Να προσθέσω λοιπόν και εγώ μια επιλογή:TP-Link TL-WN722NC Wireless USB Adapter N150 (150Mbps, MIMO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Αύγουστος 17, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Αν το ασύρματο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για χρήση ιντερνετ είσαι ΟΚ με wifi G. Προτίμησε αν υπάρχει πιθανότητα κάποιο USB που να έχει αποσπώμενη κεραία γιατί μελλοντικά με αλλαγή της antenna θα μπορούσε να βελτιώσεις κάπως τοι σήμα. Από brand εμπιστεύομαι της zyxel λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες που παραθέτεις.Να προσθέσω λοιπόν και εγώ μια επιλογή:TP-Link TL-WN722NC Wireless USB Adapter N150 (150Mbps, MIMO) +1 Για την επιλογή (με πρόλαβε ο vag) για τους λόγους που γράφτηκαν από Vag. Έχω 2 422g και 2 722Ν την απλή έκδοση χωρίς την βάση (C edition) και είναι άριστα όταν χρειάστηκαν. Επίσης η TP-LINK είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία άν και υποτιμείται από κάποιους.Άποψη μου είναι πάρτο και άν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστείς αργότερα (δέν χρειάζεσαι τώρα), επέκταση καλωδίου usb, να θυμάσαι ότι θα πρέπει να είναι μέχρι 5 μέτρα. Μετά καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις repeater καλώδιο (active usb).Τέλος, άν έχεις θέμα με τα μεταφορικά του Plaisiou , υπάρχει στο you η απλή έκδοση. Όσον αφορά τις επιλογές από e-shop, πάνω κάτω ίδιες αποδόσεις θα δείς σε αυτή την κατηγορία και γιατυτό θα προτιμούσα προσωπικά κάτι φθηνό. Π.χ αυτό εδώ.{Υπάρχει και ένα τερατάκι AWUS036NH σε αγγελία μου σάν καινούργιο στα 28ε άν χρειαστείς αργότερα τίποτες με wifi σχετικά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Αύγουστος 17, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Οκ παιδια ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.