papajim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2012 Αξίζουν αυτοί οι χάρτες; Τους δίνει δώρο το Π με αγορά κάποιον συσκευών και αναρωτιέμαι αν αξίζει η αγορά κινητού από εκεί λόγω των χαρτών. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Αύγουστος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 οι χάρτες που χρησιμοποιεί το εν λόγω πρόγραμμα ειναι της geointelligence (NGI) θεωρούνται οι καλύτεροι για την ελλάδα (και απο προσωπική εμπειρία οχι άδικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Αύγουστος 17, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Τους δουλευω στο neo v και είναι μια χαρά τουλάχιστον όποτε τους χρειάστηκαVacation mode ON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Αύγουστος 17, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Για την πλατφόρμα του android, το Don't panic είναι ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Απλά να προσθέσω ότι στο πακέτο ΔΕΝ περιλαμβάνονται αναβαθμίσεις χαρτών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 17, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 ποιά είναι η τελευταία έκδοση χαρτών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Αύγουστος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 ποιά είναι η τελευταία έκδοση χαρτών;Geointelligence Ελλάδα 2012.03 - Ginius Don't Panic Edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 18, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2012 Έλα ρε... έχω μείνει πίσω.Έχω τον "greece_ng_201102_eeu_cell.cpf" & "greece_ng_201102_eeu_cell.lic" Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 4, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2013 Δυστυχως και εγω ανακαλυψα οτι οι χαρτες που δινει το πλαισιο ειναι χωρις αναβαθμισεις. Δε το αναφερει πουθενα και μαλιστα οταν το κινητο μου αναβαθμιστηκε οι χαρτες εγιναν μη συμβατοι. Ντροπη τους... Το χειροτερο καταστημα εχει γινει το πλαισιο... Και μαλιστα το ειχα προτιμησει λογω χαρτων. Αλλιως το αγοραζα αλλου 20 ευρω φθηνοτερο ( και οχι δε λεω απο κανενα καταστημα με εκαψες απο αντιστοιχα γνωστο εννοω..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 11, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Ξέρει κανείς εάν υποστηρίζει πολλαπλές εγκαταστάσεις? Μπορώ να το έχω σε δύο συσκευές ταυτόχρονα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.