Jump to content

AΓΟΡΑ ΤΑΝΚ ΠΟΙΟ?

jdrogas

Recommended Posts

το εχω αγορασει απο το χακ πριν καμια 10ρια μερες

ειναι ετοιμο με 1/2" ιτζα ρακορ,και ειναι 1 μερα χρησιμοποιημενο

εαν σας ενδιαφερει το δινω 5 ευρω κατω απο την τιμη του χακ

post-243-1416071144,9078_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 15:47]

δεν χρειαζεται να ευχαριστεις για τιποτα...προς θεου

εμενα δεν μου εκανε και κατεληξα εδω...η αντλια ειναι η eheim 1250..απλα για να δεις τις διαστασεις!

Μη μου δειχνεις τετοια και ξαναγυρισω στον αερα.Το τανκ που βρηκα πως σου φαινεται?

γιατι ρε παιδι???

ισα ισα που εχω και μπολικο νερο το οποιο ειναι χλιαρο(!) αυτο χωραει πανω απο 1 λιτρο και κοστισε 0 ευρω.,,,αυτο που βρικες ειναι μια χαρα πιστευω απλα αν δεν εχεις προβλημα χωρου παρε το μεγαλο!

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 16:39]

γιατι ρε παιδι???

ισα ισα που εχω και μπολικο νερο το οποιο ειναι χλιαρο(!) αυτο χωραει πανω απο 1 λιτρο και κοστισε 0 ευρω.,,,αυτο που βρικες ειναι μια χαρα πιστευω απλα αν δεν εχεις προβλημα χωρου παρε το μεγαλο!

Kαταρχην δεν εχω χωρο πανω στο γραφειο και κατα δευτερον προ λιγων ημερων γλυτωσα τη μαχ3 απο του χαρου τα δοντια και για να πω κατι για να γελασουμε ,μου λεει προχθες η γυναικα μου (δεν ειχε παρει χαμπαρι τιποτα) βλεπει το τανκ με το νερο μεσα να στροβιλιζεται καλα μου λεει τι ειναι ολα αυτα τωρα κανεις και πειραματα θα γινεις επιστημονας:clap:

Αρχική απάντηση από jdrogas [Σήμερα, στις 18:07]

Kαταρχην δεν εχω χωρο πανω στο γραφειο και κατα δευτερον προ λιγων ημερων γλυτωσα τη μαχ3 απο του χαρου τα δοντια και για να πω κατι για να γελασουμε ,μου λεει προχθες η γυναικα μου (δεν ειχε παρει χαμπαρι τιποτα) βλεπει το τανκ με το νερο μεσα να στροβιλιζεται καλα μου λεει τι ειναι ολα αυτα τωρα κανεις και πειραματα θα γινεις επιστημονας:clap:

Γυναικες:D Απλα τις αγαπαμε

δεν καταλαβαινουν απο τεχνολογια:tomato::p:hehe::wall:

Φιλε nos-dio μολις τελειωσα τις δοκιμες μου.Εβαλα κι εγω ενα ωραιο ταπερακι περιπου με ενα λιτρο νερο οπως μου ειπες στην αρχη ολα καλα και 1 βαθμο κατω ομως μετα η L20 ζεστανε αρκετα το νερο και εκει που ημουν -1 βρεθηκα +2 οποτε και ξαναβαλα το τανκ της ασετεκ.Τελικα το βλεπω θα παραγγειλω μαλλον το τανκ που ειδα και μαλιστα το μεγαλο απο αγγλια.Τους clearflex τους ειδα και στη checkmate γυρω στα 7.60 το μετρο.

Γιαννη εγω μολις τελειωσω την υδροψυξη(δεν την τελειωσα λογω διακοπων και διακοπων του eleven!) δεν θα με ενοχλουν τετοιες αλλαγες...δεν ψαχνω το απολυτο αλλα δεν θα σκασω κιολας επειδη πχ πηρε 2-3 βαθμους!

ΥΓ:Μιας και το mailbox σου στα πμ ειναι full πες μου τιμουλα για τις μνημες γιατι ενδιαφερομαστε...εγω, ενας φιλος και ο ξαδερφος μου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.