Orgios Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2012 Απλή ερώτηση... Αξίζει το κουτάκι μόνο του? Αξιζει ο συνδυασμος με το water kit? Δεν έχω ιδέα απο υδροψυξη και δυστυχως review δεν καταφερα να βρω πλην αυτου: Google TranslateΑν έχει κάποιος άποψη ας βοηθήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Mε 300 ευρω που εχει το Chaser LCSπαιρνεις Corsair 500R με ανωτερο custom κυκλωμα υδροψυξης (ενδεικτικη προταση)εαν δε, ψαχτεις και σε μεταχειρισμενα εξαρτηματα και κουτιπιστευω οτι μπορεις να τη βγαλεις ακομα οικονομικοτερακαι να εχεις και τις προδιαγραφες να προσθεσεις αργοτερα και τη vga σου στο κυκλωμα εαν το επιθυμεις.προσωπικη μου προταση, μην το προτιμησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orgios Αύγουστος 17, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Με 200 ευρω? θα ελεγες οτι αξιζει? Θέλω να πω το value for money βρισκεις αρνητικο ή την κατασκευη και το κιτ not worth it? Αν το παρω θα μου βγει γυρω στο 200αρι γι'αυτο ρωταω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 17, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Με 200 ευρω? θα ελεγες οτι αξιζει? Θέλω να πω το value for money βρισκεις αρνητικο ή την κατασκευη και το κιτ not worth it? Αν το παρω θα μου βγει γυρω στο 200αρι γι'αυτο ρωταω...κοιτα στα 200€ καινουριο ειναι σιγουρα πιο δελεαστικοαλλα προσωπικα και παλι δεν θα το επελεγαΘα προτιμουσα ενα πιο λιτο, σοβαρο και ποιοτικο κουτι με μια κλειστη υδροψυξη τυπου Η100 εαν σε ενδιαφερει η ψυξη μονο του επεξεργαστη.ή θα ψαχνομουν στα μεταχειρισμενα για κουτι και watercooling parts για ενα πιο δυνατο και ποιοτικο πακετο.αλλα σημαντικο ρολο σε ολα αυτα παιζει και το θεμα γουστουτο συγκεκριμενο ειναι πολυ Transformers στην εμφανιση για τα δικα μου γουστα οποτε ισως και ναμ ην μιλαω αντικειμενικα.Επισης δεν ξερω τι σκοπευεις να ψυξεις και τι στοχο.Max overclocking, ησυχια, θα υδροψυξεις και vga? παιζουν πολλα πραγματα ρολο στην τελικη αποφαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orgios Αύγουστος 17, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 χμμμ... κοιτα ηθελα να αλλαξω το κουτι μου έχω το chieftec aegis το οποιο καλο ειναι αλλα κατι με εχει πιασει και θελω επιτελους σωστο cable management στο κουτι μου Σκεφτομουν το corsair 600Τ και μετα είπα δεν πας λιγο πιο πανω να εχεις την custom υδροψυξη?? Εχω την H80 αλλά υποθέτω οτι μια custom υδροψυξη έστω και με αυτο το κιτ θα είναι ανώτερη ή μηπως κάνω λάθος? Βασικά θα ηθελα ένα κουτι που να τα κανει όλα , σε αυτα τα χρηματα πιστευω οτι θα επρεπε και ησυχια δηλαδη και cooling και τα παντα όλα... Επειδη κάθε φορα που κάνω μια αναβαθμιση πιάνομαι με την επόμενη σιγουρα καποια στιγμη θα θέλω να υδροψυξω και την vga αν και απο οτι βλέπω δεν πολυχρειαζεται (η 7970 και αθορυβη είναι αν δεν της ββγάλεις την πίστη και δεν ανεβαζει θερμοκρασιες). Bonus ερωτηση 500R ή 600Τ απο corsair?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 και χωρουςκαι cable managementκαι δυνατοτητα τοποθετησης custom wc για cpu & vgaπας σε 700D ή 800D:pεαν με αυτες τις λυσεις βγαινεις εκτος budgetκοιτα και το HAF-Xτα κανει ολα και συμφερει απλα θα εχεις πιο πολυ σκονη.Τωρα μεταξυ του 500R και του 600Tτο θεμα ειναι πιο πολυ αισθητικοειναι υποκειμενικο το τι θα προτιμησει ο καθενας δλδαλλα σε γενικες γραμμεςκαι τα δυο ειναι λιγο πιο περιοριστικα οσο αφορα το θεμα χωρων και υδροψυξηςμιας και εχουν περιορισμους στο μεγεθος και στον αριθμο των ψυγειων που μπορουν να φιλοξενησουν χωρις μοντες.εαν σκοπευεις να ασχοληθεις με καποιες ψιλομετατροπες και με την επιλογη των καταλληλων εξαρτηματωνμπορεις να στησεις πολυ δυνατο setup απλα σε ενα μεγαλυτερο case μπορεις με λιγοτερα χρηματα και λιγοτερες, εαν οχι καθολου μετατροπες, να στησεις αντιστοιχης αποδοσης κυκλωμα ευκολοτερα και γρηγοροτερα.εδω τωρα μπαινουν κι αλλοι παραγοντεςσε απασχολει το θεμα των εξωτερικων διαστασεων του κουτιου?θες full ή midi ATX?μπαινει πανω ή κατω απο το γραφειο?σε απασχολει εαν εχει πλαινο παραθυρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orgios Αύγουστος 17, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Μπαίνει δίπλα στο γραφείο και δεν με πειραζει το μεγεθος να φανταστεις μου αρεσε και το Cosmos II (αλλά μάλλον πολυ ακριβο) και το bitfenix collosus (αλλά δεν μου αρεσει οτι είναι πλαστικό και η ελλειψη side window). To 700D μου αρεσε αλλά με πειραζει η ελλειψη side window και οτι παραείναι κομψο (θα το ηθελα λίγο ποζεραδικο)...Το ΜΚ-Ι μου αρεσει το bundle με την υδροψυξη μονο του μάλλον δεν θα το επαιρνα... Το 600Τ μου αρεσει περισσοτερο σαν design... Το ιδανικο είναι καπου εκει έξω φανταζομαι αλλά είναι και πολλα τα ατιμα (διαβασα απειρα reviews)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orgios Αύγουστος 31, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Μια πολυ γρήγορη αποψη θα ήθελα απο οποιοδήποτε έχει ασχοληθεί (ή και μη) έχω καταληξει στα εξης 2:Akasa VenomToxic Big Tower ohne Netzteil schwarz - Hardware, Notebooksή CM Storm Stryker Window Big Tower ohne Netzteil weiss/schwarz - Hardware,ποιο απο τα δύο θα αγοράζατε εσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Αύγουστος 31, 2012 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Το Stryker δαγκωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orgios Αύγουστος 31, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 το Akasa το έχεις δεί? και τα 2 είναι πολυ όμορφα... To μόνο που με προβλήματιζει στο stryker είναι ο fan controller που είναι μόνο για 3 fans αλλά μάλλον δεν χρειάζεται και πολλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.