Jump to content

Ποιά έτοιμη υδρόψυξη για επεξεργαστή?

NiKa

Recommended Posts

Προκειμένου να μην βάλω ένα τούβλο στον επεξεργαστή μου θα ήθελα να μάθω ποια είναι η πιο ήσυχη έτοιμη υδρόψυξη? Antec kuhler, corsair h60, h80, intel lc κάποια άλλη?

Οι παραπάνω φτάνουν σε θόρυβο καλές αεροψύξεις όπως η noctua d14 ...

Θα τη βάλω πάνω σε ι3770 ..

Διαβάζοντας λιγο είδα να προτείνετι κυρίως η corsair h80 με άλλους ανεμιστήρες ομως..

Η antec ειναι μια εταιρεια που εκτιμώ πολύ, αλλα δεν είδα να προτείνεται σε σχεση με την corsair..

Μπέρδεμα μεγάλο... Τι πρεπει να κανει ο άνθρωπος για να αποφύγει το τούβλο (= αερόψυξη) στο σύστημά του :flag:

Αυτο με προβληματιζει να σου πω... Από το διάβασμα που εκανα, θέλει ανμιστήρες με μεγαλη στατικη πίεση και δεν παιζει τοσο ρολο το cfm..

Διδακτορικό κανω? (οσο παω και ξενερωνω με την ιδεα, αλλα θέλω να μη βαλω τουβλο στο συστημα)

θα σου πρωτινά να πάρεις την Η100 οι τελευτές παρτίδες από ότι έχω διαβάσει δεν έχουν το πρόβλημα με τον θόρυβο της αντλίας. Εγώ με την Η80 και έναν 3570κ χωρίς oc είμαι έτσι και την h80 στο low

12721874.jpg

load

53654619.jpg

επίσης μου κρατούσε τον 920 στα 4 με 1.23-1.24 v και σε load max 85c πάντα στο low οπότε με την h100 λογικά θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Για τα δικά μου αυτιά οποιαδήποτε ρυθμίσει πάνω από το low δεν αντέχετε με τους τους δικούς του ανεμιστήρες.

Και συνεχίζω. Σημερα πηγα σε σπιτι γνωστου ενος φιλου που ειχε την Η80 εγκατεστημενη...

Τα πραγματα ηταν τραγικα.. (για τα δεδομένα τα δικά μου, από πλευρας φασαριας) . Κρίμα, πραγματικα κριμα.

Μου είχε δημιουργηθει η εντυπωση οτι η υδροψυξη ηταν πιο ησυχη λυση σε σχεση με τον αερα και με καλυτερες θερμοκρασιες...

Θερμοκρασιες η Η80 επιανε καλες, στη φασαρια τα χαλουσε σε ρυθμιση οποιαδηποτε πανω απο το χαμηλο...

Αλλαξε καποιος πιο εμπειρος συναδελφος στο θεμα, ανεμιστηρες σε Η80 ή Η100?

Και συνεχίζω. Σημερα πηγα σε σπιτι γνωστου ενος φιλου που ειχε την Η80 εγκατεστημενη...

Τα πραγματα ηταν τραγικα.. (για τα δεδομένα τα δικά μου, από πλευρας φασαριας) . Κρίμα, πραγματικα κριμα.

H H80-H100 είναι οι καλύτερες υδροψύξεις (έτοιμες) που μπορείς να βρείς

εσύ τώρα άμα θες απόλυτη ησυχία η θα την πάρεις με τους δικούς της ανεμιστήρες και θα την έχεις στο Low

(αφού πήγες και την είδες πιστεύω ότι κατάλαβες ότι σε LOW είναι DEAD SILENT!)

ή θα δώσεις άλλα 20 ευρώ για να πάρεις και 2 ανεμιστήρες..

Αφού το αποφάσισες για το τούβλο όπως λες. Βάλε τουλάχιστον το νέο τούβλο

Thermalright Silver Arrow | Skroutz.gr

http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/to-asimenio-belos-tis-thermalright-silverarrow-sb-111922.html

edit: Και μιας και λες ότι δεν εχεις σκοπό να τον φτάσεις στο τέρμα γιατί δεν πας σε μια πιο "σεμνή" αερόψυχτρα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.